Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nani gelirse Arda da gelmeli, yoksa bi kanat yetersiz olur. Yinede 7-8 yabanci oluyor :o

Nani´ye de salca olacaklarindan adim gibi eminim. Bu ismin ortaya cikmasi iyi olmadi mesela.

Nani 4,5m istiyorsa 3,75-4m arasında anlaşılır.Sıkıntı olmaz bu konuda.

7-8m civarında bir bonservisi ile de alınırsa zaten Sneijder ile hemen hemen aynı maliyette oluyor.

Man.Utd 7-8'e razı mı bence orası muamma.*********************'ya göre 7-8 arasına anlaşıyoruz.

Yalnız bu alperin gidişi transfer rotasını degistirebilir

Seneye ne olursa olsun yine sampiyon olmalıyız,bu sene sampiyon olmak icin herseyi yapacaklar sikeciler,bu sene de sampiyon olursak bunlar kudururlar,transferleri ellerinde patlar,sampiyon olmamız lazım...

en iyisi anadolu kuluplerinden futbolcu almamakdır. (belirli karaktersiz takımlardan)

şu anda alınabilecek en iyi yerliler avrupada oynuyor. al getir oynat veya kadronda tut.

6 milyon euroya ne adamlar alınır yahu. geçen programda bilgin gökberk demişti snejder parası nerdeyse diye,

futbolcunun yetenekleri değil-karakteride önemli işte.. neysee ben sinirleniyorum böyle işlere..

yabancı sınırlaması-futbol kalitesi diyip duranları boşverin. amaçları sadece futbolcu satmak olan dansöz anadolu kulup yöneticileri varken bişey beklemeyin bu ülkedeki takımlardan.

sonra milli takım niye hep gurbetçi oyuncu ile dolu, sorun yetenek değil karakter meselesi...

haklısın hocam

suç bizde ama belki 30 defa yazdım geçen yıl necatiyi neredeyse beleşe yollarken üste 4 5 verip rahatlıkla alabilirdik alperi

herşeyi geçtim artık ŞİKECİ TSL den adam almayalım Allah rızası için

Avrupada altyapılar Türk oyuncu kaynıyor, bunlardan göze kestirilenlerle 5 er yıllık anlaşma yapılsın tekrar Almanyaya kiraya verilsin.Zaten iş yapacak olan 1 sezon sonra takıma girer.

Scout sistemimiz ne kadar çalışıyor bu yaz göreceğiz, umudum yok gerçi

Seneye ne olursa olsun yine sampiyon olmalıyız,bu sene sampiyon olmak icin herseyi yapacaklar sikeciler,bu sene de sampiyon olursak bunlar kudururlar,transferleri ellerinde patlar,sampiyon olmamız lazım...

Merak etme. Allahin izniyle. Bu dengeler transferlerle degismez kolay kolay. Daha farkli seyler lazim.

Aziz Yildirim bakti ki, yine yavas yavas taraftar uyanmaya basliyor, yine tipik hamlesini yapti ve susturdu.

Bizim otmurmus kadromuzun ve Fatih Terim´in varligi her zaman avanatj olacaktir.

Yeterki bundan sonra planlamada aksaklik olmasin.

trnasferlerı erkenden bıtırmek gereklı her sene geç yapıyoruz.eksıkler bellı bas parayı al başgan.gurbetçılerıde unutmadan

Chedjou - Carlinhos - Arda - Nani - Kerim - İnler - Melo...

bu olaydan sonra Başkan'dan hersey beklerim gider getirir hepsini... Bunun altında kalmaz başkanımız... Asıl transfer sezonu şimdi başlıyor bizim...

1 yillik sozlesmesi var. 10'a bitebilir bence

Olabilir.

Sneijder'in toplam maliyeti bizim bir oyuncu için belirlediğimiz maksimum maliyettir bence.

Sneijder'in de 3,5 yıllık maksimum maliyeti 25m civarında.

10m bonservis + 4m yıllık , 4 senelik anlaşma 26m ediyor maç başı ücretler hariç.

7-8'e alınırsa kurtarır.:D

haklısın hocam

suç bizde ama belki 30 defa yazdım geçen yıl necatiyi neredeyse beleşe yollarken üste 4 5 verip rahatlıkla alabilirdik alperi

herşeyi geçtim artık ŞİKECİ TSL den adam almayalım Allah rızası için

Avrupada altyapılar Türk oyuncu kaynıyor, bunlardan göze kestirilenlerle 5 er yıllık anlaşma yapılsın tekrar Almanyaya kiraya verilsin.Zaten iş yapacak olan 1 sezon sonra takıma girer.

Scout sistemimiz ne kadar çalışıyor bu yaz göreceğiz, umudum yok gerçi

Bu Halil Ünal´in serefsizligi iste. Onlar Necati´yi bizden bedavaya alirken, Alper icin de bize söz vermislerdi zaten.

Bunu kendisi LigTV´de acikladi. Ama böyle bir dansöz iste Halil Ünal. Böyle kaypaklara iyilik yapmamak lazim bundan sonra.

alıncak tonla gurbetçi var..

türk futbolcularında böyle durumlar var. parayı görünce büyük kulup görünce knedilerini bişey zannediyorlar.

bir daha söyliyorum. anadolu kuluplerine acımayacaksın. 5-6 lık yapıp gönderceksin. büyük kuluplerden beslenen kurt gibiler.

Nuri Sahin'i alalim :trollface:

Bende isterim. Bugüne kadar beni hayalkirikligina ugratsa da Terim´in begendigi ve tanidigi bir oyuncu.

Kendisi icin de Terim cok büyük sans olur. 7-8 Milyon verirdim sahsen, genc cünkü. Arda´yi da alalim tamamdir.

fener forumlarında gökhan inler mi alper mi konusu vardı.Herkes uzak ara Gökhan İnler tercihi yapmıştı.Şimdi biz Gökhan'ı alırsak o yorumlar tam tersine döner:asd:fenerli işte:asd:

önce gurbetçileri almak gerekli bence. oluyorsa ardayı

arda-kerim frei-jem karacan gibi isimleri..

yabancı oyuncuları almak için zaman var sonuçta. zaten bize gerekli olan stoper-sol bek- melo ve olur ise kanat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt