Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nani 4,5m istiyorsa 3,75-4m arasında anlaşılır.Sıkıntı olmaz bu konuda.
7-8m civarında bir bonservisi ile de alınırsa zaten Sneijder ile hemen hemen aynı maliyette oluyor.
Man.Utd 7-8'e razı mı bence orası muamma.*********************'ya göre 7-8 arasına anlaşıyoruz.
en iyisi anadolu kuluplerinden futbolcu almamakdır. (belirli karaktersiz takımlardan)
şu anda alınabilecek en iyi yerliler avrupada oynuyor. al getir oynat veya kadronda tut.
6 milyon euroya ne adamlar alınır yahu. geçen programda bilgin gökberk demişti snejder parası nerdeyse diye,
futbolcunun yetenekleri değil-karakteride önemli işte.. neysee ben sinirleniyorum böyle işlere..
yabancı sınırlaması-futbol kalitesi diyip duranları boşverin. amaçları sadece futbolcu satmak olan dansöz anadolu kulup yöneticileri varken bişey beklemeyin bu ülkedeki takımlardan.
sonra milli takım niye hep gurbetçi oyuncu ile dolu, sorun yetenek değil karakter meselesi...
Seneye ne olursa olsun yine sampiyon olmalıyız,bu sene sampiyon olmak icin herseyi yapacaklar sikeciler,bu sene de sampiyon olursak bunlar kudururlar,transferleri ellerinde patlar,sampiyon olmamız lazım...
1 yillik sozlesmesi var. 10'a bitebilir bence
haklısın hocam
suç bizde ama belki 30 defa yazdım geçen yıl necatiyi neredeyse beleşe yollarken üste 4 5 verip rahatlıkla alabilirdik alperi
herşeyi geçtim artık ŞİKECİ TSL den adam almayalım Allah rızası için
Avrupada altyapılar Türk oyuncu kaynıyor, bunlardan göze kestirilenlerle 5 er yıllık anlaşma yapılsın tekrar Almanyaya kiraya verilsin.Zaten iş yapacak olan 1 sezon sonra takıma girer.
Scout sistemimiz ne kadar çalışıyor bu yaz göreceğiz, umudum yok gerçi
Nuri Sahin'i alalim :trollface:
fenerli işte