Muxtar Askerov
Kırmızı Üye
- 13 Temmuz 2011
- 1.215
- 104
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
ya arkadaslar giden alper olsun, sanki elimizden messiyi almislar
ya arkadaslar giden alper olsun, sanki elimizden messiyi almislar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi gündeme alırsak Aziz ve yandaşları o isime saldıracakmış gibi geliyor bana.
Kimi gündeme alırsak Aziz ve yandaşları o isime saldıracakmış gibi geliyor bana.
Bizim baskanda da hata var,her ilgilendigin adamı lap diye acıklıyosun her yerde,azıcık ketum ol yahu,söyleme herseyi,isler netlessin öyle acıklama yap...
Bizim baskanda da hata var,her ilgilendigin adamı lap diye acıklıyosun her yerde,azıcık ketum ol yahu,söyleme herseyi,isler netlessin öyle acıklama yap...
iyide ne alakası var, başkana burda laf söylenmeyecek en son adamdır. sözünden dönenin kulubu küme düşşsün o kadar basit.
sürekli tarih vermek-yakın demek başka bişey, sözünden dönüp para için karakterinden ödün verenler yüzünden laf söylemek başka bişey...
Öyle olacak zaten. Ibrahim Seten de buna benzer birseyler söyledi dün. Kendi taraftarini susturmanin tek yolu bu.
Umarim bazi transferler bitme asamasina gelmistir, yoksa gereksiz cekisme olacak her isimde.
Alper icin de yönetimde en ufak suc yok. Halil Ünal adamligindan utansin. Baska birsey söylemeye de gerek yok.
Alper iki takim arasindaki dengeyi degistirmez. Ama bu olay cok moral bozdu cünkü cok serefsizceydi.
Bir an evvel transferleri bitirsinler artik. Bizde rahat edelim.