Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya arkadaslar giden alper olsun, sanki elimizden messiyi almislar :)

Kimi gündeme alırsak Aziz ve yandaşları o isime saldıracakmış gibi geliyor bana.

Karekteri olmayan bir adamı alamadık diye üzülmeye gerek yok.

kerim frei diyorum başkada bişey demiyorum. 5 milyon eurolara çıktığın yerli piyasada birde karaktersizlerle dolu ise;

en iyisi gurbetçi almak-futbol disiplinine karakterine uygun yetişmiş adamları katmak...

********************* gazetesi bugun naniyi aciklayasiydi ne zaman geliyor diyi noldu o is?

siteye bakiyorum ayni haberdi

Kimi gündeme alırsak Aziz ve yandaşları o isime saldıracakmış gibi geliyor bana.

Öyle olacak zaten. Ibrahim Seten de buna benzer birseyler söyledi dün. Kendi taraftarini susturmanin tek yolu bu.

Umarim bazi transferler bitme asamasina gelmistir, yoksa gereksiz cekisme olacak her isimde.

Alper icin de yönetimde en ufak suc yok. Halil Ünal adamligindan utansin. Baska birsey söylemeye de gerek yok.

Alper iki takim arasindaki dengeyi degistirmez. Ama bu olay cok moral bozdu cünkü cok serefsizceydi.

Bir an evvel transferleri bitirsinler artik. Bizde rahat edelim.

Bizim baskanda da hata var,her ilgilendigin adamı lap diye acıklıyosun her yerde,azıcık ketum ol yahu,söyleme herseyi,isler netlessin öyle acıklama yap...

Ağzı açık bekleyen taraftar olunca adam napsın. Hem dönek şerefsiz pislik en karaktersizlerin bulunduğu şu futbol camiasında böyle mütevazi ve beyefendi biri ne bilsin bu pislikleri.

Bizim baskanda da hata var,her ilgilendigin adamı lap diye acıklıyosun her yerde,azıcık ketum ol yahu,söyleme herseyi,isler netlessin öyle acıklama yap...

iyide ne alakası var, başkana burda laf söylenmeyecek en son adamdır. sözünden dönenin kulubu küme düşşsün o kadar basit.

sürekli tarih vermek-yakın demek başka bişey, sözünden dönüp para için karakterinden ödün verenler yüzünden laf söylemek başka bişey...

Bu durumu avantaja çevirebiliriz. Kuşlar madem bize böyle bir karaktersizlik yaptı, öyle bir futbolcu transfer etmeliyiz ki yine, yeniden dünya basınının gündemine oturalım. Bu isim en kötü Nani olmalı.

Ne kadar gurbetci varsa hepsini alalım,tolgay,tolga,jem paul,samed,emre can felan kim varsa,su anadolu kulüplerinin yavsaklıgından bıktım artık yahu,muhtac olmayalım su adamlara,kendimiz alalım topcularımızı anadoluya düsmeden...

iyide ne alakası var, başkana burda laf söylenmeyecek en son adamdır. sözünden dönenin kulubu küme düşşsün o kadar basit.

sürekli tarih vermek-yakın demek başka bişey, sözünden dönüp para için karakterinden ödün verenler yüzünden laf söylemek başka bişey...

Kardesim baskan suclu demiyorum ama baskan her cıktıgı programda sunla ilgileniyoruz bu müspet su menfii demesin artık,fener her türlü yavsaklıgı yapıyor iste,baskanın agzından hangi isim cıkarsa fener o topcuya teklif yapıyor isimizi bozuyor iste...

beşiktaş da göreve gelecek olan önder özen gurbetçilere el atmış, daha önce de belirttiğim gibi altyapıdan oyuncu çıkartma yanlısıyım fakat , okan aydın la ilgileniyorlarmış beşiktaşa gelirse gelecek 5-10 yıl için kanatları garanti altına alırlar.

Bizim transfer yapmamız lazım diyeceğimiz bir mevki stoper ve sol bek bunun dışında transferler ekstra olur zaten tabi Melonun bonservisini almak şart oldu bu durumda. Bu şartlarda zaten bizim önümüze geçebilecek bir takım yok yapacağımız transferler CLde bir adım daha öteye gitmek için yapılmalı.

Öyle olacak zaten. Ibrahim Seten de buna benzer birseyler söyledi dün. Kendi taraftarini susturmanin tek yolu bu.

Umarim bazi transferler bitme asamasina gelmistir, yoksa gereksiz cekisme olacak her isimde.

Alper icin de yönetimde en ufak suc yok. Halil Ünal adamligindan utansin. Baska birsey söylemeye de gerek yok.

Alper iki takim arasindaki dengeyi degistirmez. Ama bu olay cok moral bozdu cünkü cok serefsizceydi.

Bir an evvel transferleri bitirsinler artik. Bizde rahat edelim.

kısa ve net olucam...

selçuk şahin varken hiçbir adam orda tutunamaz. alper kaptırdık havasıda hoş değil bence, sözünden dönenler kulupbirliği başkanı ise

her zaman diyoruz acımayın bu anadolu kuluplerine çünkü para için herşeyi inkar ederler. yemişim türk futbolunu işte.. vurun acımadan vurun .. böyle yöneticiler olduktan sonra karaktersiz takımlar-omurgasız futbolcular yetişir birde milyon eurolar isterler...

çıkın gidin avrupaya kerim frei vs.. alın. elinde patlasınlar batsınlar...

Alper´i ilk aciklayan Halil Ünal´di zaten. O ortaligi karistirmisti lig bitmeden evvel. Baskanin söyledigi hicbirsey yoktu.

Lig sonunda sordular o da söyledi ilgileniyoruz diye. Mesele o degil zaten. Fenerbahce de ilgilenebilir, bu cok dogal.

Ama bizim kitabimizda sözünden dönene dansöz denir. Dün kimlerin baskisiyla bu karari aldi kim bilir.

Bu transfer Aziz Yildirim´in delirmis oldugunu kanitliyor zaten. Son cirpinislar bunlar. Ama Allah büyük.

Eskiden de böyleydi bu adam, hala ayni. Ama eskiden de biz sampiyon oluyorduk, simdi de.

Yalnız bütün yavsaklar eskisehirde yer bulmus,hem sike sürecinde hem de transfer dönemlerinde bunu net görüyoruz,Necati'yi felan neredeyse bedavaya verdik bu yavsaklara,yazık...

şimdi bide yabancı sınırlaması kalkarsa uuvvvv. fener verdiği 6,5 milyonla kalır ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt