Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper bundan sınra ne fenere ne bize fayda sağlamaz böyle gündemde olup çok sürklase edilen oyuncular nedense hep bunların altından kalkamıyor ve patlıyor.Es-este kalsın bu sene.

albayrak konustu trtsporda sampiyonluk yemeginde . alperi sordular. bizle anlasmis eses daha sonra aksam halil unal albayraki aramis fb 7,5 veriyor demis. unal aysalda biz acik artirmaya gitmeyiz demis. peki kesin olarak alperle iliski bitti mi dediler albayrak da gulerek yemekten sonra konusalim dedi.

Trt 3 tE Abdürrahim Albayrakla konuşuyorlardı Seçim sürecini felan sordular alper sorusunda 7 kez görüşmüş halil ünalla son görüşmede Ünal Aysal başkanımızda vardı dedi.Gece 11 de telefon gelmiş fener 7.5 veriyor ne diyorsunuz diye bizim başkanda açık arttırmaya girmem demiş.Şuan çekildiniz mi olma ihtimalini sordular bişi demiycem yemekten sonra konuşuruz bunları dedi yemekten sonra diye ısrar etti ve ayrıldı

:)

ben duyum vermesin demiyorum. tabi ki versin en büyük hakkı. ama bitmiş bir transferin ardından değil.. mesela nani desin, chedjou desini carlinhos desin ama alper demesin. alper bitti artık.. zaten emreyi örnek alan adamı istemem takımımda

Sayın büyüğüm, peşin hükümlü olmayın. İmzalardan sonra konuşun bence :)

Arkadaşlar verdiğim bilgi Alper Potuk ile ilgiydi. Gözümden kaçmış belirtmemişim kusura bakmayın.

metehan. alper ile bilgi için teşekkürlerde.

bu iş iyice çocuk oyununa döndü heee :)

bari adım atsınlar /aldım verdim ben seni yendim...

alperichuuuu seni seçtimm....:lol:

Arkadaşlar verdiğim bilgi Alper Potuk ile ilgiydi. Gözümden kaçmış belirtmemişim kusura bakmayın.

Umarım alırız açıkcası Alper'i çok istediğimden değil ve olayıda öyle gördüğümden değil ama fenerlilere alıştıklarını yaptırmama gücünede sahip olduğumuzu tekrar göstermek için mahallenin şımarık çocuğuna temiz bir ayar vermek için.

Yav Alper yüzünden Nani heyecanımızı kaybettik. Yok mu Nani ile ilgili kulağına haber gelen? :sad007:

Bu Alper Potuk meselesi de kabak tadı verdi ha. Bize mi gelecek, fb'ye mi gidecek. Napacaksa yapsın artık. Yabancı sınırlaması olmasa en fazla 2 milyon eden biri için neler söyleniyor yahu.

Akşama aldigimizi kapa bildiilse bu kuşlar kupadanda olurlar ayni pankart etkisi yapar

Ne demek gözünden kaçmış. Alper'le ilgili mi dediler, bekleyip görücez dedin, ne gözden kaçması?

Açık bir şekilde söylemekten bahsediyorum. Benimle bir derdin mi var anlamadım ama amacım yalan yanlış şeyler söyleyip dikkat çekmek değil belirtmek isterim.

Neyse günahı,basalım parayı alalım.Görsünler gol nasıl atılıyormuş.Bu işte en karlı çıkan Eskişehirspor yönetimi olacak bu kesin,ama olurda Eskişehir'in işi birgün Galatasaray'a düşerse,o zaman anlarlar anyayı konyayı..

Bizim hala uğraştığımız belli transferle alper için çünkü halen olumsuz durumu bildirmedik kap'a

Eğer metehan kardeşimiz haklı çıkarda Alperi alırsak. Azize dumura döner ve hata üstüne hata yapar.

Ayrıca Alper, Yerli ortasaha olarak DİKİNE oynayabilen nadir oyunculardan.

beyler alperin transfer olmama nedeni belli ; Oktay Dereli oglu ; Alper Bitmis dedi !!! Adam tam cenabetin krali :trollface:

Amma canım sıkıldı şu Alper meselesine ha :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt