Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İsim belirtmedim ve belirtmem gerektiğini düşündüğüm için yazdım arkadaşım.

Hocam akşam ve kap olayı kesin bir dille mi ifade edildi ya da sende mi öyle bir algı oluştu yoksa muallakta mıydı yani oladabilir olmayadabilir tarzında mı ?

Neyse günahı,basalım parayı alalım.Görsünler gol nasıl atılıyormuş.Bu işte en karlı çıkan Eskişehirspor yönetimi olacak bu kesin,ama olurda Eskişehir'in işi birgün Galatasaray'a düşerse,o zaman anlarlar anyayı konyayı..

açıkçası bu saatten sonra zor.. metehan haklı da çıkarsa ve alperi alsak bile benim içime sinmeyecek bu transfer.. eskişehirin bu yaptığını unutmam.. can düşmanımdır.. dikkatinizi çekerim yönetime sallamıyorum, yönetimin en ufak yanlışı yok burda.. onlar benim baştacım

Gecen seneyle ayni aciklamalar var Alper hakkinda .. Fenerle gorusecek . Napcak kopek gibi imza atacak . Bizimde artik istemedigimize gore

"sahsen duyum almadim ama kisisel fikrim alex buttner yakinda aciklanir yonunde"

Çocuk yakın ağızdan duyum almış,paylaşmış,paylaştığına pişman etmeyin,sizi de anlamıyorum,sonra ortada duyum yok bir şey bilen yok mu diye kıvranıyorsunuz :D

Olur ya da olmaz,bu zaman meselesi,her şey %100 olacak diye bir kural yok.

Alper transferi olmadı diye yönetime sövenleri sayanları ben de gördüm,şahsen üzüldüm ama bir elin parmağını geçmez,çünkü buradaki taraftar yeterince bilinçli,tartışarak konuları bir noktada hallediyorlar.

Umut Bulut'un bonservisi hala alınmadı.. Yakında kuşlar Umut'a sararsa hiç şaşırmam.

Alper gibi adamlar benim için sıradan futbolcular ama Umut konusunda yönetimin acele etmesi gerekiyor.

Umut geçen sene oynadığı futbolla takımda kalmayı hak etti.

açıkçası bu saatten sonra zor.. metehan haklı da çıkarsa ve alperi alsak bile benim içime sinmeyecek bu transfer.. eskişehirin bu yaptığını unutmam.. can düşmanımdır.. dikkatinizi çekerim yönetime sallamıyorum, yönetimin en ufak yanlışı yok burda.. onlar benim baştacım

Eskişehirin suçu büyük ama yönetiminde zaafı var. İmza attırmadığın oyuncuyu kap'a bildirmeyeceksin arkadaş. Hele burası türkiye ise..

aksam saatlerınde çok agır kelımeler kullanılacak

umarım saçma sapan bi riskke girmemıssındır

Fenerli taraftarlara aciyorum , Aziz Yildirim .. Sirf transfer yaparak koltugunu kurtariyor ..Oda kopek gibi biliyor o koltugu biraktiginda sike davasindan kicina hapis' cezasini yargitay gecirecegini .. Fenerbahce koltugunda oturdugu surece kimse dokunamaz gozuyle bakiyor .. O yuzden her istedimiz adami alip kendi koltuguna daha da cok yapismak icin elinden geleni yapacak sikeci tohum

Çocuk yakın ağızdan duyum almış,paylaşmış,paylaştığına pişman etmeyin,sizi de anlamıyorum,sonra ortada duyum yok bir şey bilen yok mu diye kıvranıyorsunuz :D

Olur ya da olmaz,bu zaman meselesi,her şey %100 olacak diye bir kural yok.

Alper transferi olmadı diye yönetime sövenleri sayanları ben de gördüm,şahsen üzüldüm ama bir elin parmağını geçmez,çünkü buradaki taraftar yeterince bilinçli,tartışarak konuları bir noktada hallediyorlar.

alper işi değil mesele galiba..

yalnız amrabat muhabbetinde olduğu gibi a.albayrak bu işe asılırsa. en azından öyle kolay kolay imza attırmazlar..

Feyenoord Bursasporlu Ozan Tufan'a talip olmuş. Nasıl biri bu? Bizde oynar mı? 18 yaşındaymış.

tutmayın lan beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Alper hayır demıs

Neyse günahı,basalım parayı alalım.Görsünler gol nasıl atılıyormuş.Bu işte en karlı çıkan Eskişehirspor yönetimi olacak bu kesin,ama olurda Eskişehir'in işi birgün Galatasaray'a düşerse,o zaman anlarlar anyayı konyayı..

Bu işten en zararlı çıkacak kişi Eskişehir başkanıdır.

Adam karakterini sattı... Verdiği sözü tutmadı.

Bu saatten sonra kim halil Ünal ile ticaret veya güvene dayalı bir diyaloğa girer..

Es Es taraftarı böyle bir başkanı nasıl kabul eder, içine sindirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt