Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İnter başkanı Moratti ile ile Eskişehirspor başkanı şikeci Halil Ünal arasındaki şeref ve haysiyet farkını bilmen lazım.

Adam sözünde durmuyorsa Ünal Aysal ne yapsın.

Ünal Aysal çıksın öyle bir açıklama yapsın ki Halil Ünal denen ..... sokağa çıkamasın.

Bu transferden ne Eskişehir kulübü ne de kuşlar fayda görür.

söz verdı tutmadı dedi başkan

oda çıkar ben söz vermedim kimseye der

herkse işine geldiği gibi anlar

türkiye de böyle degılmı bu işler ,herkse işine geldiği gibi anlıyor

fena calım yedik ,adamlar resmen oyun oynadı

Bana edilen küfürlerde sorun yok demiş.Öncelikle transfer edeceğimiz oyuncuların kişilikleri sağlam olmalıdır.

öyle mi demis. o zaman bol sanslar dileyim bye bye . isimiz olmaz öyle oyuncu ile. edilen küfür de öyle böyle küfür degildi yani. nasil bir düsünce ise artik. Annasinin gözüne nasil bakacak ama o kakarterli insanlarda sorun yok galiba. benim hayat görüsüme ters düsüyor acikcasi bu alper karakteri.

baroni'de romaya satılmış vay be. yılın bidonu olur heralde

AW: Transfer Nöbeti

Nani' nin gelmesi, benim bi Telefon edisime bagli

hamburgdan hakan çalhanoğlunu alıp gelsinler hemburg 5 milyon euroya bırakır rahat..

Millet ne meraklıymış azizim alırsak rotasyona alacağımız bir oyuncudan ki ilk 11'e düşünmüyorduk, çok yüksek fiyat vermeyelim diye vazgeçmemize rağmen hala yok başarısız,yok gerekirse şu kadar daha vermeliydi diye pusuda bekleyen.Yazık çok yazık.

Siz böyle yaparsanız tabi kuşlar yaptıkları sezon transferleriyle övünür.Biraz kuülp karakteri doğrultusunda davranın.

BK3BmKACIAAMUfl.jpg

Dün neler konuşup,tartışıyorduk,şimdi neleri tartışıyoruz :mad: Galatasaray'ın tek rakibi kendisidir diye boşuna denilmiyor.

acilen hakan çalhanoğlu - kerim frei transferi bitirilmeli..

007 Haldun tekrar yönetime girerse gece nöbetleri yine güzel geçer :D

ilkaya gerek yok ,hakan çalhanoğlu alınsın türkiye futbolcu görsün..

AW: Transfer Nöbeti

Relax olun. Alper kim'ki bu tür tepkiler var. Drogba, Sneijderi almisiz. Ferner isterse 10 Alper alsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt