Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper transferi başından beri tiyatroydu.Figüran olarak bu tiyatroda oynayan yönetimi tebrik ederim.https://twitter.com/AMON_RA_1907/status/332444394357661696

Verilecek alınacak oyuncular en başından beri belliydi.Aziz i kurtaracak şey yıllardır olduğu gibi ahlak,etik dışı işlerdi.Her zaman olduğu gibi plan uygulandı.Fenerliler mutlu,herkes bu olayı konuşuyor.

Lütfen twitter daki mesaj tarihine ve Fener in Alper transferini yalanladığı tarihlere bakın! Her şey açık değil mi?

türkiyeden alınacak yerli kalmadı , avrupadan alınacak şu an için en iyi tercihler hakan çalhanoğlu ve kerim freidir , bu iki oyuncuda son derece yetenekli ve inanılmaz potansiyellidirler..

adam harbi malmış.

Bi tarafta oturmuş kadro, şampiyonlar ligi, son 2 senenin ve muhtemelen önümüzdeki de birkaç senenin şampiyonu, Selçuk-Sneijder, Fatih Terim

Diğer tarafta yarın hapse girecek başkan, amatör bi teknik adam, oturmamış kadro, genç oyuncu yok etme makinesi.

eğer sorun 2 kuruş paraysa, yazıklar olsun bile demeye gerek yok. gerizekalının tekiymiş.

ulen akıllı bi yönetici olcak eskişehire 10 veriyorum dicek alperi aldım dicek fenerbahçe transferden vazgeçtim diyecek iki gün sonrada aysal bende vazgeçtim 5 veriyorum ister ver ister verme dicek ozaman o halil ünal denen yaratığın suratını görmek istiyorum

Alper transferi başından beri tiyatroydu.Figüran olarak bu tiyatroda oynayan yönetimi tebrik ederim.https://twitter.com/AMON_RA_1907/status/332444394357661696

Verilecek alınacak oyuncular en başından beri belliydi.Aziz i kurtaracak şey yıllardır olduğu gibi ahlak,etik dışı işlerdi.Her zaman olduğu gibi plan uygulandı.Fenerliler mutlu,herkes bu olayı konuşuyor.

Lütfen twitter daki mesaj tarihine ve Fener in Alper transferini yalanladığı tarihlere bakın! Her şey açık değil mi?

alperi geçelim.. bizi ilgilendirmiyor..

AW: Transfer Nöbeti

BK3BmKACIAAMUfl.jpg

En serefsizi de basdan gidiyor

:D

alperi bu kadar dert etmeyin ...alper olmuş bi futbolcu değil... biz alıp olmasını bekleyecektik...öyle bi hava var ki sanki selçuğu aldılar elimizden...şikeci medya işte...ama bizim acilen yetenekli gurbetçilere yönelmemiz gerek...

Bu transfer kuşların ezikliğini tekrar belgelemiş oldu.

Galatasaray kulübü başkanına komplo kurarak üstünlük sağlamaya çalışan bir zihniyet var karşımızda... İşleri güçleri Galatasaray olmuş.. Övündükleri tek şey Galatasaray'ı yenmek değil mi?

Galatasaray kulübünün kuruluş amacı belli.. fb bizim için sadece bir araçtır. Bizim için asıl amaç Avrupa'dır.

Hem ligde hem de Avrupa'da yolumuza devam ediyoruz.

adam harbi malmış.

Bi tarafta oturmuş kadro, şampiyonlar ligi, son 2 senenin ve muhtemelen önümüzdeki de birkaç senenin şampiyonu, Selçuk-Sneijder, Fatih Terim

Diğer tarafta yarın hapse girecek başkan, amatör bi teknik adam, oturmamış kadro, genç oyuncu yok etme makinesi.

eğer sorun 2 kuruş paraysa, yazıklar olsun bile demeye gerek yok. gerizekalının tekiymiş.

kendi düşen ağlamaz... bizi ilgilendirmiyor artık .. febeye ne oyuncular geldi neler... boşverin . yönetim acilen hakan çalhanoğlu ve kerim frei transferini bitirmesi şart.

[video=youtube_share;po8XPedCPcc]https://youtu.be/po8XPedCPcc[/video]

seneye interde bıraz gözünüzün pası silinsin

balıkesirspor'un genc orta sahası süleymana talip olsak fener gider onada yanaşır :D

fenerın scout ekıbı Galatasaray'ın transfer ekibini takip edıyor heralde. Bunlar nasılsa ıyı adam alırlar dıye.

Ama bilmiyolar ki teknik direktör Fatih Terim var. Messsii yi alsanız aykudınt onuda çöp yapar:asd:

Abi demedi demeyin bunlar ne yapıp ne edip Arda'yı da alacaklar...

Abi demedi demeyin bunlar ne yapıp ne edip Arda'yı da alacaklar...

Abdürrahim Albayrak GSTV Canlı yayın : Ben Alperle konuştum. Alper Galatasaraylı olduğunu ve Galatasaraya gelmek istediğini belirtti. Geçen sene ve geçen maçta kendisine yapılan yuhlamalardan bahsetti. Daha imzalar atılmadı bekliyoruz

Re: Transfer Nöbeti

Abdürrahim Albayrak;Alper bizde oynamak istiyor daha atılmış imzalar yok dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt