Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaslar sallayin bosver. Sanki Maradonayi aliyoruz.

Ilk 11'imizde orta sahada Alperden kötü oyuncu yok. Alper ilk 11 zor oynardir zaten bu benim görüsüm. Hamitin yerini doldurur diyor cogu kisi ama Hamit cok caliskan cok top saklayan top tutan oyuncu,

onun yoklugu cok belli oluyodu oynamadigi zamanlar.

Hem nerde para varsa oraya gider Alper. Emre Belözoglu, Mehmet Topuz vs. gibiler parayi secti, o da secsin brakin, herif daha genc, paraya muhtac :o

bize gelirse daha çok para kazanır şampiyonluk primleri, cl primleriyle filan, bizde karın tokluğuna oynıcak sanki, fener 2 verir en fazla buna yıllık, daha fazla veremez, biz 1.5 veririz.

Alper'de çıkıp "Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum, başka bir takımda oynamam" diyecek bir karakter var gibi görünmüyor. "Tabii başkanım, siz nasıl isterseniz başkanım, hemen başkanım, gidiyorum başkanım." der gider Fenerbahçe'ye.

Albayrak:Alper,Kadıköy'de kendisine edilen küfürlerin kendisini cok üzdügünü ve Galatasaray'da oynamak istedigini söyledi...

Arkadaslar sallayin bosver. Sanki Maradonayi aliyoruz.

Ilk 11'imizde orta sahada Alperden kötü oyuncu yok. Alper ilk 11 zor oynardir zaten bu benim görüsüm. Hamitin yerini doldurur diyor cogu kisi ama Hamit cok caliskan cok top saklayan top tutan oyuncu,

onun yoklugu cok belli oluyodu oynamadigi zamanlar.

Hem nerde para varsa oraya gider Alper. Emre Belözoglu, Mehmet Topuz vs. gibiler parayi secti, o da secsin brakin, herif daha genc, paraya muhtac :o

bencede fazla büyütmemek lazım alper alternatifi olan bir oyuncu jem karacan-soner aydoğdu-tolga ciğerci vs... bence şu an türk futbolcular arasında tek alternatifsiz oyuncu selçuk inan'dır.bu olayı kapatıp önümüze bakalım.

Alper'de çıkıp "Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum, başka bir takımda oynamam" diyecek bir karakter var gibi görünmüyor. "Tabii başkanım, siz nasıl isterseniz başkanım, hemen başkanım, gidiyorum başkanım." der gider Fenerbahçe'ye.

o belli olmaz, geçen sonu şartlarını fener kabul etmedi diye, bavulunu toplayıp eskişehire dönmüş adam bu, ezik bir kişiliğe benzemiyor.

gayet rahatladım artık prestıj kaybı olarak görmüyorum

işin iç yüzü cıktı ortaya

Albayrak güzel konuştu valla. Dürüst ve açıksözlü adamların hali ortada. Her zaman takdir alır bu adamlar.

Açık açık söyledi alper bana bizde oynamak istediğini söyledi diye. Fenere kırgın olduğunu söyledi dedi. Eskişehir başkanı yan çizdi dedi. Bombayı bıraktı alperle halilin kucağına. Bakalım ne diyecekler.

o belli olmaz, geçen sonu şartlarını fener kabul etmedi diye, bavulunu toplayıp eskişehire dönmüş adam bu, ezik bir kişiliğe benzemiyor.

orda para konusu sıkıntı değildi...fenev şikeden küme düşerse bedava giderim gibi bi madde koydurtmak istemiş...bide fenev bu adamı alacak :rolleyes:

Herşeyi geçtim bu şikeciler tam bir namussuz.Ama işte bizim yöneticler pasif olduğu için bunların yaptığı yanına kar kalıyor.Bunların yaptıkları şerefsizleri yüzlerine vuramıyoruz.Kamuoyu üzerinde rezil edemiyoruz.Kızdığım nokta bu.

Ulan geçen sene kimse karışmamış alperle anlaşamamışsın.Şimdi sırf Galatasaraya gitmesin diye tüm yaptığın namussuzluklara rağmen adamı almaya çalışıyorsun.Birde utanmadan resmi sitede ligimiz yok diyorsun.

Allah var yukarda şu aziz denen şerefsiz şu saatte ölsün bir gram üzülürsem adam değilim.Hatta o terör yuvası stadına bir bomba atılsın hepsi yok olusun bir gram üzülürsem şerefsizim.Ben böyle bir şerefsizlik görmedim.

Hakikaten Albayrak bıraktı bombayı kucağa :asd:. Fenere, Alpere, Halil Unal köpeğine.

Dün Mehmet Baransu yazdı- Fenerbahçe'den teklif geliyor, Halil Ünal Alper'i arıyor; "Fenerbahçe daha fazla para veriyor oğlum, nediyorsun" Alper'de "Siz bilirsiniz başkanım" demiş.

Insallah gelmez, hic umrumda degil. Engin Baytari tutsunlar bin kat daha iyi. Hem bi türk oyuncusuna türkiye liginde en fazla verilecek para 3-4 milyon, EN FAZLA!

Yok 6 milyonmus yok elmandermis yok culioymus yok drogbaymis yok rivaymis yok ta yok hadi ordan. 3 milyona gelsin, senelik en fazla 500.000.

Gelmiyosa, haydi Fenereeeeeeeeee anca gidersinnnn

bize transferde etik davranmıyor diye ötüşenler söz konusu şikeciler olunca yılın çalımı diyor harbiden çok tuhaf bir ülkede yaşıoruz :)

O Ahmet Çakar varya o Ahmet Çakar :mad: Bu olayı biz yapmış olsaydık en az 1 ay bu konuyu konuşurdu. Etik dışı davranış, şu bu diye zırvalayıp dururdu. Bakalım şimdi neler konuşacak.

Adamla geçen sene görüşmede Ali Yıldırım "At lan artık imzayı" falan diye konuşmuş, en sonunda da "Çık dışarı" diyerek odadan kovmuş. Geçen gün Selim Soydan anlattı. Eee bir zahmet bavulunu toplayıp dönsün. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt