Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herşeyi geçtim bu şikeciler tam bir namussuz.Ama işte bizim yöneticler pasif olduğu için bunların yaptığı yanına kar kalıyor.Bunların yaptıkları şerefsizleri yüzlerine vuramıyoruz.Kamuoyu üzerinde rezil edemiyoruz.Kızdığım nokta bu.

Ulan geçen sene kimse karışmamış alperle anlaşamamışsın.Şimdi sırf Galatasaraya gitmesin diye tüm yaptığın namussuzluklara rağmen adamı almaya çalışıyorsun.Birde utanmadan resmi sitede ligimiz yok diyorsun.

Allah var yukarda şu aziz denen şerefsiz şu saatte ölsün bir gram üzülürsem adam değilim.Hatta o terör yuvası stadına bir bomba atılsın hepsi yok olusun bir gram üzülürsem şerefsizim.Ben böyle bir şerefsizlik görmedim.

Ünal Başkan devletten aldıkları destekleri vurdu işte yüzlerine. Bunu yapmaya başladıysa diğer konularda da yapar. Zaten dün yaptığı açıklama da çok can yakıcıydı Başkan'ın: "Biz erkek gibi el sıkışmıştık" dedi, çok hafif bir laf mı bu?

is alperde bitiyor beyler albayrak'a soyledigini kendi baskanina da soylerse hayirli olsun

Yalnız şimdi Alper fb'ya gitmek istemiyorum dese, sonra bizi arasalar bizde hass gidin artık desek, ellerinde patlasa :D

Hamit Altıntop transferinde de böyleydi Fenerliler :lol::lol::lol:

Alper'in çıkıp; ben Galatasaray'a gitmek istiyorum başkan, diyeceğini sanmıyorum.

Bu saatten sonra iş çıkmaz gibime geliyor.

Bizimkiler yaptığı en iyi işi yapcak bence, futbolcuyu bağlayacak, futbolcuyu imzayı atmazsa olmaz bu transfer. Fener en fazla 2 verir zaten buna yıllık, bizim teklif yıllık 1.5 milyon euro, fena değil.

Es-Es formunda bile halil ünal'ın bu transfer politikasına isyan ediyorlar . Medya 6.250 diyor albayrak 7.500 deyince hepsi geri kalan 1.250 nereye gidiyor diye konuşmaya başladılar....

nani(hamit)-selçuk(yekta)-melo/inler(jem karacan)-kerim frei(amrabat)

sneijder(emre çolak)

drogba(kazım-umut)

kursunlar şu ileri 13lüyü tamamdır

alper transferini çok istemiyordum ama şimdi daha çok istiyorum. 7,5 milyon vermelerine rağmen bize gelirse alper aziz yıldırım transfer işlerinde iyice soğur artık.

Mehmet Topuz da aynisini yapmisti. Yok efendim ben Besiktasliyim Fenerliler beni rahat braksin, yok bilmemne benim ailem de Besiktasli. Sonra anasi babasi cikti televzyona oglumuz Besiktasa gitmek istiyor pürüz cikarmasin kimse lütfen falan felan. Sonra hayatimin dönekligini gördüm, herif Fenere gitti hemde güle oynaya, mutlu mutlu. Nefret ediyorum bu kari kilikli insanlardan :cool:

Abdürrahim A,gerçekten çok doğru konuştu.Alper'in Galatasaraylı olduğunu,fener maçında küfür yediğini falan da söyledi.Asıl cümbüş şimdi başlıyor bence.Bakalım ne olacak.

apdulrahımde çok agır konuştu halil ünal için

kapımıza geldı küme düsecegız necatıyı verın bize dıye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt