Yahya Kuleli
Parçalı Üye
- 6 Nisan 2013
- 3.178
- 1.042
- 1.143
Cevap: Transfer Nöbeti
Ünal Başkan devletten aldıkları destekleri vurdu işte yüzlerine. Bunu yapmaya başladıysa diğer konularda da yapar. Zaten dün yaptığı açıklama da çok can yakıcıydı Başkan'ın: "Biz erkek gibi el sıkışmıştık" dedi, çok hafif bir laf mı bu?
Herşeyi geçtim bu şikeciler tam bir namussuz.Ama işte bizim yöneticler pasif olduğu için bunların yaptığı yanına kar kalıyor.Bunların yaptıkları şerefsizleri yüzlerine vuramıyoruz.Kamuoyu üzerinde rezil edemiyoruz.Kızdığım nokta bu.
Ulan geçen sene kimse karışmamış alperle anlaşamamışsın.Şimdi sırf Galatasaraya gitmesin diye tüm yaptığın namussuzluklara rağmen adamı almaya çalışıyorsun.Birde utanmadan resmi sitede ligimiz yok diyorsun.
Allah var yukarda şu aziz denen şerefsiz şu saatte ölsün bir gram üzülürsem adam değilim.Hatta o terör yuvası stadına bir bomba atılsın hepsi yok olusun bir gram üzülürsem şerefsizim.Ben böyle bir şerefsizlik görmedim.
Ünal Başkan devletten aldıkları destekleri vurdu işte yüzlerine. Bunu yapmaya başladıysa diğer konularda da yapar. Zaten dün yaptığı açıklama da çok can yakıcıydı Başkan'ın: "Biz erkek gibi el sıkışmıştık" dedi, çok hafif bir laf mı bu?