Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

aman forma yakmakla kalsinda . birbirini yakmadakn daha iyidir en azindan. yakmasalar tabiki daha iyidir ama bir cekilde ne bileyim hakda buluyorum Trabzon halkinin bu tür eylemlerine.

hak bulmayalım. o formanın değil, o klubun yönetenlerin ve aynı fikirde olanların şerefsizlikleridir.

kendimize yapılmasını istemediğimiz bişeyi-başkasınada yapmayalım. bu işler çoçuksu işlerdir.

ben böyle şeylere saçmalık olarak nitelendiriyorum.

elinn ateisti hak kitabını yakar, örnekle ne alakası var diyeceksiniz ama. müslüman diye geçinen biri yalnış yapar olay başka yere sıçrar.

gerek yok böyle showlara...

Cevap: Transfer Nöbeti

bu takımın bu günlere gelmesinde Fatih Terim'in çok emeği var.

bu noktada gitmesi önce bize sonra kendi prensiplerine aykırı olur. kendisi mücadeleyi seven biri yönetimdekiler nasıl olursa olsun hocamız yarı yolda bırakmaz mücadele eder ki bunu da bize hissettirdi ben güveniyorum.

Bugün Eskişehirspor basın sözcüsü NTVSPOR a taraflar arasında hiçbir problem yok Alper Fenerbahçe'ye imza atacak dedi mi? ntvsporun sitesinde öyle diyor da

bu ntvspor sabahda alper için fenerbahce ye gelıyor dıye mini bi resıtal sundu alper potuk ıcın.Fener olayı gecmseydı sadece bız alsaydık bı son dakıka yapıp kapatırdı.Bu kadar serefsızler ıste

bu eziklerin bu tavırları bu yönetici zihniyeti oldukca daha çok burak yıldırımlar ölür

malesef. adamlar hem suclu hem güclü tarifisine inanilmaz uymakda. bide sucu baskalarina atmalarina yokmu. bu tür insanlardan inanilmaz nefret ediyorum acikcasi. özel hayatimizda da böyle insanlar cikiyor yani suc isleyip ama sucu baskasina atmak isteyenler . genelikle iyi öyle olsun deyip o insanlar bidaha görümüyoruz bidaha. ama bunlarda malesef öyle secenekde yok :( azerbaycan ligine mi gitsek ne düsünüyorum bazen vallahi.

@murat_bereket Galatasaray'dan kimle konuştuysam ısrarla Alper'in kendilerine gelmek istediğini söylüyor görücez hep beraber neler olacağını.

oguz altay saffet ulusoy oldugunu nerden biliyosun? medyadanmı ha öyleyse medya bizlere kimler kimler geliyor

zamana bırak rahatla :D ilkkez bu kadar aklı basında bi baskanımız var güven sen adama

Biraz gerginiz hepimiz. Kimse yanlis anlamasin. Böyle seyleri de duyunca sinirleniyor insan.

Ufak tefek degisiklikler olacak sandik. Haznedaroglu gibi 95 yasindaki yöneticiler degisecek sandik.

Bu kadarini kimse tahmin etmedi. Hadi profesyoneller geliyor olsa, kabul ederim sahsen.

Kimseyi asagilamak gibi bir niyetim yok, ama Saffet Ulusoy makarasina oyuncularla takilan bir adam yahu.

Oguz Altay´in da taraftar grubu disinda hicbir referansi yok. Umarim hersey yalandir ve böyle komik islere kalkismayiz

felipe melo inter haberleri çıkmaya başladı italya medyasında haberiniz ola ben ihtimal vermiyorum

Hala bekleyenler var mı ciddi ciddi Alperi ?

muhabbet olsun diye burda takılıyoruz.. gelse de şeyime gelmesede şeyime bu kadar ayak oyunu çevrilen birşeyden umut ve hayal kırıklığı beklemem ben.

parayı alacak seçim yapacak alper miş işte. kimi parayı seçer gider rezil olur, kimi biraz cefa çeker kariyer yapar kalıcı olur.

muhabbet olsun diye burda takılıyoruz.. gelse de şeyime gelmesede şeyime bu kadar ayak oyunu çevrilen birşeyden umut ve hayal kırıklığı beklemem ben.

parayı alacak seçim yapacak alper miş işte. kimi parayı seçer gider rezil olur, kimi biraz cefa çeker kariyer yapar kalıcı olur.

Feneri seçecek yüzde 1 milyon. Adam masaya oturacakmış işte daha ne :)

Biraz gerginiz hepimiz. Kimse yanlis anlamasin. Böyle seyleri de duyunca sinirleniyor insan.

Ufak tefek degisiklikler olacak sandik. Haznedaroglu gibi 95 yasindaki yöneticiler degisecek sandik.

Bu kadarini kimse tahmin etmedi. Hadi profesyoneller geliyor olsa, kabul ederim sahsen.

Kimseyi asagilamak gibi bir niyetim yok, ama Saffet Ulusoy makarasina oyuncularla takilan bir adam yahu.

Oguz Altay´in da taraftar grubu disinda hicbir referansi yok. Umarim hersey yalandir ve böyle komik islere kalkismayiz

ya o isimleri ilk sporx ortaya attı ordan yayıldı gitti sporx bildigin eziklerin medyası :D istedikleri bu zaten bizi germek, iyi giden seylere çomak sokmak

sen Galatasarayın yönetiminde hele hele kurumsal denilen bi yönetimde

iş hayatında söz sahibi olmayan adamların olacagına inanıyomusun renktaş

hak bulmayalım. o formanın değil, o klubun yönetenlerin ve aynı fikirde olanların şerefsizlikleridir.

kendimize yapılmasını istemediğimiz bişeyi-başkasınada yapmayalım. bu işler çoçuksu işlerdir.

ben böyle şeylere saçmalık olarak nitelendiriyorum.

elinn ateisti hak kitabını yakar, örnekle ne alakası var diyeceksiniz ama. müslüman diye geçinen biri yalnış yapar olay başka yere sıçrar.

gerek yok böyle showlara...

evet haklisin dediklerinle. ama bir türlü isyanlarini disara vurmak istiyorlar. trabzonlulun yerine koymak lazim bide kendimizi. adamlarin haki yemis bu ülkede ama sahip cikan hic kimse yok. hata suclu duruma düsürecekler adamlari resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt