Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper konusunda bu defa bizler timsaha gelecegiz gibi. Alpere nedense güvenmiyorum. Büyük ihtimal bizim yöneticileri uyuttu. Sonunda bizimkinler yalanci diyecekler. Hersey güzel.

Fenerli Mafayasinin ve Eskisehirsproun dansöz Baskanin pis oyununa geldik.

o değil de yatsak uyusak bi uyansak transfer dönemi bitmiş, alan almış satan satmış oooohh stress yok sinir yok müthiş olmaz mıııııı ?:ayatollah:

Yalnız bu olay amatörlerin gidip profesyonellerin gelmesi olayı değil..Kurumsallaşmaya karşı çıkan veya kurumsallaşma yolunda zorluk çıkaran yöneticilerle yola devam edilmeyecek, olay bundan ibaret..Bu sayede yönetim içinde verilen kararlarda daha rahat davranılması hedefleniyor.

Yani bu seçim olayı yönetimi profesyonelleştirme projesi olarak algılanmasın, yoksa yanılgıya düşeriz.

bence yeni yönetime Hayim Fresko ile Ali Sabancı girecek

Galatasarayın Ünal Aysaldan sonraki baskanıda Hayim Fresko olabilir :D

Alper konusunda bu defa bizler timsaha gelecegiz gibi. Alpere nedense güvenmiyorum. Büyük ihtimal bizim yöneticileri uyuttu. Sonunda bizimkinler yalanci diyecekler. Hersey güzel.

Fenerli Mafayasinin ve Eskisehirsproun dansöz Baskanin pis oyununa geldik.

Ne timsahı bizim bir beklentimiz yok, herkes adamın karar vermesini bekliyor.

Biraz gerginiz hepimiz. Kimse yanlis anlamasin. Böyle seyleri de duyunca sinirleniyor insan.

Ufak tefek degisiklikler olacak sandik. Haznedaroglu gibi 95 yasindaki yöneticiler degisecek sandik.

Bu kadarini kimse tahmin etmedi. Hadi profesyoneller geliyor olsa, kabul ederim sahsen.

Kimseyi asagilamak gibi bir niyetim yok, ama Saffet Ulusoy makarasina oyuncularla takilan bir adam yahu.

Oguz Altay´in da taraftar grubu disinda hicbir referansi yok. Umarim hersey yalandir ve böyle komik islere kalkismayiz

Galatasaray Kurumsallaşma yönünde büyük adımlar atıyor yönetim içinde çatlaklar bu sebepten çıktı hiçmi haber izlemiyorsunuz?

Saffet Ulusoy ne işe yarayacakmış... Sen Saffet Ulusoy ve ailesinin futbol federasyonunda ne kadar güçlü olduğunu biliyormusun? Haluk Ulusoy bugün aday olsa kazanır. Emir Sarıgül ve Saffet Ulusoy çok önemli iki ismin çocuklarıdır. Babalarının yönetimde yer alması doğru olmaz ama çocuklarının Galatasaraya katkısı tartışılmaz olacaktır. Geçen yönetimdeki Emir Sarıgül ve Sedat Doğan örneği. Ergun Gürsoyun bile oğlu yönetimdeydi. Bence Saffet Ulusoy yönetimde olmalı.

Oğuz Altaya gelince aramızdan birinin tabiki yönetimde olması gerekir.Yönetimle taraftar arasında köprü ne güzel. Biz buradan elli kere Albayraka taraftar olarak ulaşmaya çalıştık. Ultraslanın veya Galatasarayın taraftarının yönetimde olmasının ne zararı olabilirki

Tecrübe falan hikaye futboldA Lütfi Arıboğan CEO dur. Kurumsal yapı budur. Yanında istersen sen ol kurullar işler gider. 15 kişilik yönetimde iki kişinin adıyla konuşmak büyük hata.

Yalnız bu olay amatörlerin gidip profesyonellerin gelmesi olayı değil..Kurumsallaşmaya karşı çıkan veya kurumsallaşma yolunda zorluk çıkaran yöneticilerle yola devam edilmeyecek, olay bundan ibaret..Bu sayede yönetim içinde verilen kararlarda daha rahat davranılması hedefleniyor.

Yani bu seçim olayı yönetimi profesyonelleştirme projesi olarak algılanmasın, yoksa yanılgıya düşeriz.

kısa ve net konuşcam. konuda daha çok bilgi sahibi olmadıktan sonra.

1-kırgınlıklar-fikir ayrılıkları olabilir ayrılmak isteyenler için.

2-içten vurmaya çalışan-herşeye engel olanlarda olabilir.

kısaca hangi isimlerin hangi nedenle ayrılacaklarını bilmiyoruz.

ayrıca a.albayrak-ali dürüst gibi adamlar açıkca ne dediler (aday olmucam dedi ali dürüst) art niyet yoktur. dışardan destek olacaklar belki. yorulmuşlardır-fikir ayrımları filan vardır. çok önemli konumda olan ali dürüst ve a.albayrak dışardan vuracak-muhalefet yapcak karakterde değiller- dışardan destek olurlar bu kadar basit...

O zaman beni de alsin yönetime Baskan. Valla her dedigine evet derim. Seni de alsin. Mantigini cözemedim bu isin.

Genel kurulun da böyle dandik bir listeye evet diyecegini hic düsünmüyorum. Insallah yalandir da bizde konustugumuzla kaliriz.

Alper Potuk çok iyi bir duruş sergiliyor. Ünal Aysalın fenerin verdiği fiyatı verip bitirmesi gerek transferi adam bizi istiyor kabul etmiyor diretiyor şikecileri.

Valla dediğin ismi tanımıyorum ne yalan söyliyim.

haim fresco'yu nasıl tanımazsın adam pires'i 2004'de uçağa koydu sene oldu 2013 hala uçak yere inmedi:asd: eğer bizimle ilgili bir transferde haim fresco ismi varsa bilki o transfer yatmıştır ''ayşe tatile çıktı'' gibi bi parola

Alper Potuk çok iyi bir duruş sergiliyor. Ünal Aysalın fenerin verdiği fiyatı verip bitirmesi gerek transferi adam bizi istiyor kabul etmiyor diretiyor.

Ne durusu? Serefsizlik diz boyu diyorum, yani bu kadar da olmaz kusura bakmayin. Alper cikip 'gerekirse kalirim ama gitmem' demeliyken masaya oturacakmis, görüsecekmis. Düsünmemeli bile, anasinin hicmi degeri ok gözünde, ne kdar küfür yedi.

Biz cekilsek bile gitmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt