Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renktaş şçyle diyim sana

ünal aysal azizeyi 100 kere cebinden çıkartır servet olarak haim freskoda ünal aysalı 100 kere cebinden çıkartır

metzden bize ribery getiren adam :D

Ben o işte Adnan Öztürk'ün çabası var diye biliyordum sanki..Ama doğrudur tabi, bakalım yönetime girerse daha iyi tanırız o zaman

Ne durusu? Serefsizlik diz boyu diyorum, yani bu kadar da olmaz kusura bakmayin. Alper cikip 'gerekirse kalirim ama gitmem' demeliyken masaya oturacakmis, görüsecekmis. Düsünmemeli bile, anasinin hicmi degeri ok gözünde, ne kdar küfür yedi.

Biz cekilsek bile gitmemeli.

Emre B. de "katil Emre" bagiran ve hatta pankart acanlara gitti. Millet bizim gibi bakmiyor olaya. Hersey para bunlar icin. Bizlerin Annemize küfür edenlere ucan kafa ile girecegimiz yerde Emre B ve belkide Alper gibilier profesyonel düsüniyoru. Küfür edene "ne kadar veriyorsun" diye soruyorlar gibi birsey.

bu işte bi sıkıntı var beyler ne ses var ne soluk bizde çekmedik kap açıklamasını :asd:

resmen fenerde diyince çekecekler bizimkiler herhalde..rezillik valla..ama rezillik alpere bu kadar para dökecek olmamız.inşallah almayız.okay yokuşlu,tolgay ali arslan ve taylan antalyalı gibi 3 müthiş yeteneği toplamda 5 milyon avrodan aza alabiliriz.

Emre B. de "katil Emre" bagiran ve hatta pankart acanlara gitti. Millet bizim gibi bakmiyor olaya. Hersey para bunlar icin. Bizlerin Annemize küfür edenlere ucan kafa ile girecegimiz yerde Emre B ve belkide Alper gibilier profesyonel düsüniyoru. Küfür edene "ne kadar veriyorsun" diye soruyorlar gibi birsey.

sana birşey diim mi kardeşim, doğru olanı yapıyorlar. bu adamlar bu işten geçiniyo sonuçta.

Tamam anliyorum da, Alper biz de de para kazanacak. Tercih ederse (!) nasil onlari tercih eder bunu nasil kabul eder..Iste bu serefsizlik..

Neyse artik pek umrumda degil..

çok basit :) bjk yöneticler çok akılldır ..

fernandesi fenere kakarlar 9-10 ye. ordan gelen para ile

5 alper potuk alırlar- holosko zaten cacık... /fazla maaştan kurtulurlar...:lol: nasıl senaryooo

bjkli yöneticiler akıllı fenerliler de salak olduğu için %75 ihtimal :D tezimin içine ettiğin için tenk yu renkdaş :D

alper imza atmıyor, kalem yazmıyor diyordurr...

:lol:

Birisi çıksın bütün bu olanlar şaka desin.Dün evden ayrılırken Alper,Chedjou,Carlinhos tamam,sırada çilek var noktasındaydık.Gece 12 buçuk gibi eve geldim,Fener Alper için Eskişehirle anlaşmış,yönetim seçim kararı almış,yöneticiler bir tuhaf,Chedjou için Fener'de devreye girmiş vs.vs Bütün bu olanlara inanamıyorum.5-6 saat içinde rüzgar resmen tersine dönmüş durumda.Stoch transferinin yıkıcı etkileri gibi olmaz inşallah buda.Ama hava kötü,beğenmedim.

O zaman beni de alsin yönetime Baskan. Valla her dedigine evet derim. Seni de alsin. Mantigini cözemedim bu isin.

Genel kurulun da böyle dandik bir listeye evet diyecegini hic düsünmüyorum. Insallah yalandir da bizde konustugumuzla kaliriz.

Bakalım hocam, inşallah hayırlısı olur diyelim..Yani Oğuz Altay'ın yönetime girmesi bana göre de tam manasıyla saçmalık olur, bu kadar ucuz olmamalı Galatasaray'da yönetici olmak.Bekleyip görücez artık, başkanın bi bildiği vardır diyelim ama bu listeler daha çok yazılır çizilir 22 haziran'a kadar..

Transfer dönemi Melo'yu kötüledin kötüledin adam alındıktan sonra hayata küstün bi daha hiç uğramadın 1 sene :D Ne iş?

ben meloyu kötülemedim ki.

bakma sen şimdi onun, kendi düştüğünden ağlamaklı vaziyette olmasına... melo, kendi kendine yaptı ne yaptıysa..

şimdide beni niye istemiyolar diye sızlanıyor. kabahati kendinde aramayı bir türlü akıl edemiyo.

sana birşey diim mi kardeşim, doğru olanı yapıyorlar. bu adamlar bu işten geçiniyo sonuçta.

Böyle olaylardan sonra imkansiz. Yoksa Okan Burukin yaptigi gibi secimleri anlarim. Bjk cok daha fazla vermisdi ve gitmisdi. Ama Bjk Taraftarinin Okana bir yamugu yokdu yanlis hatirlamiyorsam.

valla alperi öyle deli gibi isteyen biri falan değilim. alper gelse de olur gelmese de ama bu fener ve halilin yaptığı dalavere yüzünden gelsin istiyorum ne yalan söyleyim. azizin yaptığı artislik elinde patlasın istiyorum. hatta alsınlar 5 milyona 4 milyona geri eskişehire satsınlar hiç umrumda olmaz.

bir tek trt 3 yazmadı demı alper fenerde dıye orası yazarsa transfer bitmiştir :D

2 sene once herkes selcuk fenevde dıye yazarken aksam vaktıydı.Trt 3 selcuk ınan galatasarayda yazmıstı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt