Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

transfer nöbeti iyi geldi, tüm stresmi attım . saolsın şerefsiz es es yöneticleri ve fenerbahçe..:lol:

ugur dündarın televizyonu mu var,oraya mı ne cikcakmis

Böyle olaylardan sonra imkansiz. Yoksa Okan Burukin yaptigi gibi secimleri anlarim. Bjk cok daha fazla vermisdi ve gitmisdi. Ama Bjk Taraftarinin Okana bir yamugu yokdu yanlis hatirlamiyorsam.

taraftar yanlış yapsa nolur adam aldığına bakar. bu işler böyle yani. alpere şerefsiz karaktersiz demek çok saçma.

Renktaşlar bişey soracam alper için fb yeni bir ka açıklaması yaptımı

hayır benim anlamadığım bizimkilerde kapa açıklama yapmıyor.olumsuz bişi olsa anında yazarlar sanırım kapa

emenikiyi aliyormuslar galiba ...

yorumsuz....

bir tek trt 3 yazmadı demı alper fenerde dıye orası yazarsa transfer bitmiştir :D

2 sene once herkes selcuk fenevde dıye yazarken aksam vaktıydı.Trt 3 selcuk ınan galatasarayda yazmıstı :D

Dün gece son dakika bandı geçtiler ..

Aydın Cingöz

Aydın ‏@AydinCingoz 1m İsim yazamam ama Alper transferinin içinde olan biri derki: Alper'in Fenerbahçe'ye transferi daha bitmedi. Birileri yalan söylüyor...

Bu gidişle fener kapa oyuncuyu aldık diye bildiricek bizim açıklama hala oyle duracak :D

yeni kap bilgilendirmesi geldi bizden

ÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin hakim ortağı Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin 21.5.2013 tarihinde gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında; 15 Haziran 2013 tarihinde, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde 22 Haziran 2013 tarihinde, "Seçim" (Kulüp Başkanı/ Yönetim, Denetim, Disiplin ve Sicil Kurulu asil ve yedek üyeleri) gündemli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.

ya abi başlıycam Alpere şimdi MELO,SOL BEK,STOPER şunlar çok çok önemli şu an Kampa yetişmeler gerek

Buradan moderatörlere sesleniyorum bana bir adet f5 tuşu borçlusunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt