Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

okay yokuşluyu bugünki u19 milli maçıda dahil olmak üzere birçok maçda izledimde neyini beğeniyonuz bu çocuğun anlamadım..ayrıca taylan yetenekli çocuk fakat kimse gelirse salih performansı beklemesin şu an için bu lig seviyesinde değil

okay yokuşluyu bugünki u19 milli maçıda dahil olmak üzere birçok maçda izledimde neyini beğeniyonuz bu çocuğun anlamadım..ayrıca taylan yetenekli çocuk fakat kimse gelirse salih performansı beklemesin şu an için bu lig seviyesinde değil

alparslan öztürk oynadı mı

Tamam artik Alper konularini silin burdada konuyu kapatin...

Kaç aydır yedek....Olacak o kadar.

Yılın transferini bi çoğumuzun hamitin yerine direkt yazdığı alper i kaçırdık yazıkkk yönetime bravo...Acemilik bu işte Terimin yerinde olsam köpürürüm... 3 mio + culio demişiz uyanık yöneticilerimize bak..Gelecek kaçtı

Melo Juventus'ta kalmak istiyormus. Menajeri öyle diyor. Anlasildi yine gecen seneye dönecegiz. Birisi parasini basip alsin su Melo'yu. :mad:

Yılın transferini bi çoğumuzun hamitin yerine direkt yazdığı alper i kaçırdık yazıkkk yönetime bravo...Acemilik bu işte Terimin yerinde olsam köpürürüm... 3 mio + culio demişiz uyanık yöneticilerimize bak..Gelecek kaçtı

3 değil

6m€+Culio:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt