Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yılın transferini bi çoğumuzun hamitin yerine direkt yazdığı alper i kaçırdık yazıkkk yönetime bravo...Acemilik bu işte Terimin yerinde olsam köpürürüm... 3 mio + culio demişiz uyanık yöneticilerimize bak..Gelecek kaçtı

3 değil 6+culio teklifi yaptık. önce doğru okuyun sonra eleştirin. sırf eleştirmek için gözleriniz kör olmuş anlaşılan

Yılın transferini bi çoğumuzun hamitin yerine direkt yazdığı alper i kaçırdık yazıkkk yönetime bravo...Acemilik bu işte Terimin yerinde olsam köpürürüm... 3 mio + culio demişiz uyanık yöneticilerimize bak..Gelecek kaçtı

profesyonel yönetici geldi beyler kaçın la kaçın

O değilde dikkatimi çekti bazı arkdaşlar geçen sene de Amrabat ilk Kap'a bildirildiğinde yönetime sövmüşlerdi Drogba-Sneijder gelince tık yoktu o tayfadan şimdi yine ortaya çıkmış o arkadaşlar..

yahu alperi aldılar hadi diyelim Chedjou da alsınlar ne yaparlarsa yapsınlar takımı kocaman yönetecek başlarında da azize olacak..ve yine şampiyon olacağız..Amma doyumsuzus Drogba var Sneijder var hala yönetime sallayan var arkadaş :D

Sneijder 7.5 milyon..Alper 10 milyon euro.. Şimdi yönetime sallayan arkadaşlar bişeyler kapmıştır umarım

profesyonel yönetici geldi beyler kaçın la kaçın

Bi konuda yorum yapmak için profesyonel olmana gerek yok kaldır kafanı kumdan dostum.. bize gelmeyen kaybetmiş yok yönetim iyi yapmış çok paraymış vs vs kendinizi kandırmayın acemi yönetim yap protokolünü kaçırma bu iş bu kadar

ne alakasi var ya rezil oluyoruz diyorum ben sen ne diyorsun...

sahtekarlık yapmayıp düzgün düzgün kuralları uyguluyoruz diye rezil mi oluyoruz. olalım. haziran temmuz ayının şampiyonu olmaktansa mayıs ayının şampiyonu olalım biz, bırakalım temmuzda sevinsin garipler

Yahu zaten transferlerin çoğu taksitler halinde ödeniyor. Keş paracı Halil gibilerinin konuşmalarına takılmayın.

3 değil 6+culio teklifi yaptık. önce doğru okuyun sonra eleştirin. sırf eleştirmek için gözleriniz kör olmuş anlaşılan

Eleştirmek köü bi eylem sonrası doğal bi olaydır dostum aç gözlerini.. 22 yaşında türk milli takım oyuncusu 3 e 5 e bakıp kaçtı işte gerçek bu...6 olsa ne 3 olsa ne

nc348.jpg

Ben bu adamı istiyorum abi

Not:Resmi bizzat paint te kendim yaptım:asd:

BJK Başkanı Fikret Orman şu anda neden Akmerkez'de GS Başkanı Ünal Aysal ile görüşüyor ?

Ertem Sener yazmis.Insallah Baskan bir delilik yapmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt