- 3 Temmuz 2012
- 141.500
- 89.482
- 5.478
Cevap: Transfer Nöbeti
Sefa iyide satmazlar
Arkadaslar, Sefa Yilmaz mi? Serdar Gurler mi?
Sefa iyide satmazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye Necati bizde olucak gibi bir his var içimde.Eskişehir'den hesabı böyle almaya çalışacak bizimkiler.
Seneye Necati bizde olucak gibi bir his var içimde.Eskişehir'den hesabı böyle almaya çalışacak bizimkiler.
Konu da acilmis. Konu'yu düzeltmek lazim![]()
asil sen neyin mantigini yasiyosun,5m na aldigin adami ve seyene 28 yasinda olacak bu adam,25m euronun ustunde teklif gelecekte satilmayacak,nasil bir mantik bu.seneye s.liginde 3 gol atarsa ligdede 11 gol atti diyelim yasida 28 eeepatladi elindeSitede bazıları ezberci... Hemen Burak'ı sattılar. Sevmem Burak'ı ama bu kadar da cahil olunmaz. Millet yabancı sınırlamasından bahseder, bizimkiler hemen satalım derdinde. Üstüne bir de yabancı alacaklar. Kusura bakmayın da burada bir çok yorumun mantıksız ve cahilce olduğunun kanıtıdır bu..
Sefa iyide satmazlar
asil sen neyin mantigini yasiyosun,5m na aldigin adami ve seyene 28 yasinda olacak bu adam,25m euronun ustunde teklif gelecekte satilmayacak,nasil bir mantik bu.seneye s.liginde 3 gol atarsa ligdede 11 gol atti diyelim yasida 28 eeepatladi elinde
Sefa iyide satmazlar
hursut kim,asil sen futbolu bildiginimi saniyosun
olum sende direk kayseri topçularina tav oluyon.![]()
eger sinden biri olursa serdar gürleri seçerim. büyük takimda napar bilemem. ama sefayi ben begenmiyorum.
Emrah Başsan
Bencede Sefa. Yinede denemek lazim. Gayet faydali olur bize
Ne hesabi hocam? Millet guler tekrar Carsidan aldim Alper eve geldim Necati..
Gelsin isterimde oc almak olarak degil bildigin 1 sene verip kazzik yedik..