Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seneye Necati bizde olucak gibi bir his var içimde.Eskişehir'den hesabı böyle almaya çalışacak bizimkiler.

bunlara iyilik yaptigimiz kabahat.. Bayern gibi hic birisine acimayacaksin arkadas.. kuracaksin ++++ takimini

her mac hepsine gecireceksin.

Seneye Necati bizde olucak gibi bir his var içimde.Eskişehir'den hesabı böyle almaya çalışacak bizimkiler.

Ne hesabi hocam? Millet guler tekrar Carsidan aldim Alper eve geldim Necati..

Gelsin isterimde oc almak olarak degil bildigin 1 sene verip kazzik yedik..

guardian'in iddiasina göre biz 20m'dan fazla tutar demisiz chelsea'ye.. "kaliteli" medyamiza uyarak haberi carpitmayin beyler

beyaztv'nin de ne kadar "güvenilir" bir kaynak oldugu da tescillenmistir :)

Sitede bazıları ezberci... Hemen Burak'ı sattılar. Sevmem Burak'ı ama bu kadar da cahil olunmaz. Millet yabancı sınırlamasından bahseder, bizimkiler hemen satalım derdinde. Üstüne bir de yabancı alacaklar. Kusura bakmayın da burada bir çok yorumun mantıksız ve cahilce olduğunun kanıtıdır bu..
asil sen neyin mantigini yasiyosun,5m na aldigin adami ve seyene 28 yasinda olacak bu adam,25m euronun ustunde teklif gelecekte satilmayacak,nasil bir mantik bu.seneye s.liginde 3 gol atarsa ligdede 11 gol atti diyelim yasida 28 eeepatladi elinde

Kerim Frei gelsin dertler bitsin. Çok sağlam eleman.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Nani Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

asil sen neyin mantigini yasiyosun,5m na aldigin adami ve seyene 28 yasinda olacak bu adam,25m euronun ustunde teklif gelecekte satilmayacak,nasil bir mantik bu.seneye s.liginde 3 gol atarsa ligdede 11 gol atti diyelim yasida 28 eeepatladi elinde

Sen sat adamım.. Sonra git Alper, Batdal vb.'ye 9-10 ver...Mantıksız derken beni haklı çıkarmak için uğraşmana gerek yok...

Halil Ünal'a kıramayacağı bir abisi alperi fenere vericeksin demiş başka bişey istese verirmiydi acaba:confused:

hursut kim,asil sen futbolu bildiginimi saniyosun

eğer gerçekten seviyeli bir tartışma ortamı olacağını bilsemm burda ne kadar bildiğimi açıklamaktan zevk alırım. Futbol gelneği olan bi aileden geliyorum antrenör bir adamın oğluyum ben oyunun içinde büyüdüm. burada transfer ypalım diye yapmaktan bahsetmiyorum

Ne hesabi hocam? Millet guler tekrar Carsidan aldim Alper eve geldim Necati..

Gelsin isterimde oc almak olarak degil bildigin 1 sene verip kazzik yedik..

Bence Necati bize katkı verir;özellikle anadolu deplasmanlarında.Onlardan da çok güç kaybettirir.Alper'den de daha etkilidir bana kalırsa bu ligde Necati.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt