Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Daha cok bana ayip edilmedimi. Baksana ne diyor. Yakismadi bir Galatasarayliya..

Transfer Nöbeti

chedjuo'yu alırız

nani'yi alırız

ve melo'yuda alıp transfer sezonunu kapatırız. ;)

Melih sabanoglu'ya gore kongreye kadar transfer olmaz demiş...

bilip bilmeden sallama,senin fotomacina benzemez o gazete.ayni gazete Chedjou fenere yakin deeseydi burayi birbirine katardin,yorumlarin ortada

hangi yorumlarim ortada yuvarlak yuvarlak konusma bana anladin mi, biz neyin ne oldugunu cok iyi biliyoruz

burak yılmaz satıldı diye 30 gol açığı olacağını nerden çıkarıyorsunuz ? takımın oyun tarzı tamamen değişecek. burak faydası olduğu kadar takım oyununa üst düzey zarar veren bir futbolcu ben zannetmiyorum zaten yabancı kulüpler o fiyatları vermez onların yöneticileri bizimkiler gibi değil. Bu sene bir ihtimal kakaladık kakaladık yoksa elimizde patlayacak. bir sürü tepki veren olacak ama zamanla göreceksiniz haklı olduğumu.

5 yerliyi nasıl çıkaracaksın sahaya merak ediyorum :SS: :SS:

---------------Muslera-----------------

Eboue-----Semih-----Chedjou------Kolarov

----------------Melo--------------------

--------------------Selçuk--------------

Nani-------------Sneijder------Arda-----

--------------Drogba--------------------

Burak disarda kaliyor... 8 yabanci oluyor...

Allahim cildiricam :D

Melo ve Muslera turk olsun abi.

Bu her zaman böyle oluyor transfer sezonunu kim iyi geçiriyorsa ( Özellikle fener ve biz ) genelde şampiyon o oluyor. Biz 2 senedir bariz üstünlük kurduk bunun bozulmasına izin vermeyelim.

hiç alakası yok, çok gördük fenerin temmuzda büyük başkan deyip mayısta aziz istifa dediğini.

transfer ihtiyaç için yapılır ve transfer sezonu açılmadan biz transfer yapmadık mantığında olanlar kusura bakmasın takımının iyiliğini isteyenler değildir.:mad:

---------------Muslera-----------------

Eboue-----Semih-----Chedjou------Kolarov

----------------Melo--------------------

--------------------Selçuk--------------

Nani-------------Sneijder------Arda-----

--------------Drogba--------------------

Burak disarda kaliyor... 8 yabanci oluyor...

Allahim cildiricam :D

Melo ve Muslera turk olsun abi.

Muslera 28 yasinda Turk olabiliyor. O yuzden satilmamali. 2 sene daha disimizi sikmaliyiz. Sonra 38 yasina kadar kaleci derdi cekmeyiz. Sonra Taffarel emekli olur yerine o gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt