Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera 28 yasinda Turk olabiliyor. O yuzden satilmamali. 2 sene daha disimizi sikmaliyiz. Sonra 38 yasina kadar kaleci derdi cekmeyiz. Sonra Taffarel emekli olur yerine o gelir.

2 sene max durur gibime geliyo...

Adamda bi yerde avrupayi ingiltereyi felan istiyo saygi duymak lazim.

Transfer hazırlık kampına yetişecek deyip dururlarken bu seçim gündeminin oluşması hoş olmadı.

lukaku'yu kiralik verirler bonservisle sanmam

haberde lukaku ile ilgili en ufak bişey yok, burak kısmını ise tamamen yanlış çevirmişler veya kasıtlı böyle yapmışlar.

bu durum apaçık ortada iken hala bunun üzerine yorum yapmak, tartışmak çok gereksiz. inanmayın yahu hemen bu kadar sazan olmayın.

Transfer hazırlık kampına yetişecek deyip dururlarken bu seçim gündeminin oluşması hoş olmadı.

Abi bu işler içime sinmiyor, güllük gülistanlık gözüken, en azından sorunların bir bir çözüldüğünü gördüğümüz camia bir anda sıkıntılara gelebilir. Umarım yapılan tercihler menfaatimize olur.

seçim zerre kadar transferi etkilemez ya buna neden bu kadar çok takılıyo anlamış değilim. transferleri bülent tulun, lütfü arıboğan yapıyo zaten, bunlar yönetici değil maaşlı çalışan, yönetim değişse de görevlerinin başındalar, ünal başkanın seçilmeme ihtimali yüzde 0,0001 falan sonuçta.

Bu ara bir transfer yapabilirsek iyi olacak.

2 sene max durur gibime geliyo...

Adamda bi yerde avrupayi ingiltereyi felan istiyo saygi duymak lazim.

Bu sene Sampiyonlar liginde yari final falan oynarsak hic bir yere gitmez, daha dogrusu gitmek istemez.

Ustelik baskanda birakmaz onu. 30 milyon euro bonservis teklifi gelmedigi surece. Bence yonetim ne yapip yapip kontratini 2-3 sene daha uzatmasi lazim. Yoksa cok pisman oluruz.

Nevizade'ye ne oldu ağa :D

ocagikapattikbeyler.jpg

asil sen neyin mantigini yasiyosun,5m na aldigin adami ve seyene 28 yasinda olacak bu adam,25m euronun ustunde teklif gelecekte satilmayacak,nasil bir mantik bu.seneye s.liginde 3 gol atarsa ligdede 11 gol atti diyelim yasida 28 eeepatladi elinde

yerine adam koymaya çalışarak, yerli oyuncu sayısını yükselterek kasandan 40 milyon çıkacaksa bu nasıl mantık asıl? en iyi yerli forvetini satan takım şampiyonluğu unutsun, hakan balta ve sabri ile oynarız o zaman.

o gömleğin markasını merak ettim, almayım ondan :asd: gökhan her türlü melodan iyidir

Melo bence dunyada sayili on liberolardan biri. Gokhan Inler kotu demiyorum ama Melo bence defansif orta saha mevkisinde daha iyi. Inler Melo kadar iyi top kesemez, vucut calimi atamaz, uzun pas yollayamaz.

Abi bu işler içime sinmiyor, güllük gülistanlık gözüken, en azından sorunların bir bir çözüldüğünü gördüğümüz camia bir anda sıkıntılara gelebilir. Umarım yapılan tercihler menfaatimize olur.

Aynı fikirdeyim.

seçim zerre kadar transferi etkilemez ya buna neden bu kadar çok takılıyo anlamış değilim. transferleri bülent tulun, lütfü arıboğan yapıyo zaten, bunlar yönetici değil maaşlı çalışan, yönetim değişse de görevlerinin başındalar, ünal başkanın seçilmeme ihtimali yüzde 0,0001 falan sonuçta.

Yeni yönetim göreve gelmiş olsa Tulun ve Arıboğan'la çalışmak istemiyorum diyemez mi? Netice bu reisler maaşla çalışan personel de olsalar bu göreve yönetimin tasarrufu ile gelmişlerdir.

Çok fazla etkili olacağını ben de düşünmüyorum ama seçim hazırlıkları epeyce zaman alacaktır.

Bunu daha önce paylaşan oldumu bilmiyorum ama ;

haldun üstünel

1. yok yazmasam olmaz. heyecanlandım zira. tabi çok zor iş, aşırı zor ama, başkan'dan aldığı yetkiyle transfer etmeye gideceği oyuncu galatasaray forması giyerse, bundan öncekiler falan alayı yalan olur. hani bazı yıldızlar vardır. böyle bir mevki söylediğinde ilk akla gelenlerden olur ya, öyle biri işte. istemek, hedeflemek ve bunun için çalışma yaparak harekete geçmek de bir vizyon işidir. dönüşü hayırlı olsun diyelim biz de.

dostum rotasyon diye bişey var drogbayla nani zaten CL oyuncusu değişikler olur elbet bi maç chedjou carlinhos oynamaz bi maç başka yabancılar oynamaz bakarsın inşallah demirören tüpü patlar yabancı sınırı kalkar

tribünde oturtmak için o yabancılar alınır mı ya, sonra neden kulübün borcu var.

şu takıma önce 5 tane 11de oynayacak yerli yazın, sonra kalan yerleri yabancı ile doldurun bi zahmet ya

hala burağın bişey verebileceğini düşünenler var. burak ın şansı şenol hoca da bu sene terim de onun üzerine oynadılar, oynattılar. doğal olarak bu istatistik meydana geldi. terim in bu sene ben zone artı pres istiyorum ve kanatlara inilsin dediği anda burağın atacağı gol sayısı elin parmağını geçmez.

hala burağın bişey veremeyeceğini düşünenler var, ilginç ya ne değişik fantazileri var insanların.

Melo tek başına yükü kaldıracak bir oyuncu bölgesinde, Gökhan İnler ise taktik adamı,yanına kendisi gibi bir kanka lazım,Selçuk ile beraber oynarsa çok açık verir.Ya Melo gibi birini bulacağız,o iş de bayağı bir pamuk eller cebe durumunu gerektirir,ya da Melo'yu alacağız Melo'yu motive edecek,onun yan gelip yatıp belli bir aradan sonra oynamasını sağlamayacak bir şekilde. Gerçi şu an Melo konusunda en büyük avantajımız Dünya Kupası için kendini gösterecek olması ki bunu gerçekten çok istiyor.Elimizi çabuk tutmazsak yine son ana kalırım diye kim istiyorsa ona gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt