Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nuri bu lig için çok yumusak bi topcu..

Gelirse Selçuk-Melo(kattiyen alinmali o zaman), Nuri, Sneijder güzel olabilir..

Nuri'nin yumuşak olduğunu düşünmüyorum. Keza Nuri bir röportajında ben 10 numara oynarken rahat etmiyorum dedi. Mevkim orası değil orta saha dedi. Selçuk-Nuri orta sahası Melo-Selçuk orta sahasına göre biraz yumuşak kalır ama çok kreatif olur.

Bir gazete de Hulk demiş Avrupada parayı verecek tek kulüp Galatasaray demiş. Daha ne isimler duyacağız kimbilir

Chedjou'yu Liverpool'da istiyor galiba öyle söylentiler vardı dün doğrumudur ?

Nuri'nin yumuşak olduğunu düşünmüyorum. Keza Nuri bir röportajında ben 10 numara oynarken rahat etmiyorum dedi. Mevkim orası değil orta saha dedi. Selçuk-Nuri orta sahası Melo-Selçuk orta sahasına göre biraz yumuşak kalır ama çok kreatif olur.

Nasil yani? Melo olmadan Selcuk - Nuri? Güldürmeyin bayim..

Alper Potuk, Melonun yerine olmaz diyoruz siz daha yumusak olan Nuri diyorsunuz..

Nasil yani? Melo olmadan Selcuk - Nuri? Güldürmeyin bayim..

Alper Potuk, Melonun yerine olmaz diyoruz siz daha yumusak olan Nuri diyorsunuz..

Haklı olabilirsin renktaş. Melo'yu ben de isterim ancak İnter devrede imiş. Büyük ihtimalle de alabilirmiş o yüzden diyorum Nuri'yi.

Haklı olabilirsin renktaş. Melo'yu ben de isterim ancak İnter devrede imiş. Büyük ihtimalle de alabilirmiş o yüzden diyorum Nuri'yi.

Melo biyere gitmez, biz istemezsek belki.

Sen Inter'den Sneijderi aliyorsun, Melo demezmi benim orada ne isim var diye?

Inter bildigin enkaz suanda..

Winning Mentality ‏@UnknownManc 50s Galatasaray bid around £10-12m for Luis Nani. Apparently, Man Utd accepted the offer. Terms still not been discussed - between both parties.

Salliyolarmi la bunlar yoksa harbiden bi bildikleri varmi ?

BoozAllenBossington ‏@hoosyourdanny 6m Galatasaray just offered 12mil for Nani...solid offer. Would be a great move for both squads, IMO. #mufc

yeni gordum ... kimse bu adam.

sordum nerden biliyon diye :D

bu haber büyük ihtimalde dogru. yemisim alperi ya. oyun stili olarak simdiki system uygun birisiydi bizde ama Nani gelirse lig oynanmasin net cekilde.

Nani yi kim durduracak bu ülkede yahu ?! ya bacagini kirmalari gerekir yada her mac rakip en az 1 kirmizi kartla tamamlar maci herhalde.

drogba -senijder-burak-nani-selcuk.....

öldürücü tim resmen. fatih hocanin elinde bu kadro türkiyede namaglup sampion ola bilir .

:lol:

Luis Nani - Skills and Goals 2007- 2012 HD - YouTube

bu arkadas ya gelecek ya gelecek buraya...

nani.jpg

Yine başladık şu gelirse oynanmasın lig falan. Geçen sezonda öyle diyorduk son 2 hafta kala şampiyon olabildik.

çok üst düzey bi oyuncu gelirse inanılmaz bişey olur sola da arda gelirse varya bizim maçları gece 24:00 de vermeleri lazım :)

Winning Mentality ‏@UnknownManc 50s Galatasaray bid around £10-12m for Luis Nani. Apparently, Man Utd accepted the offer. Terms still not been discussed - between both parties.

Salliyolarmi la bunlar yoksa harbiden bi bildikleri varmi ?

o rakamlara çıkma ihtimalimiz yok,10 12m pound 13m euro civarı eder.Başkanın dediği 7,5m civarı gelecek yıldızlar arıyoruz.

Yine başladık şu gelirse oynanmasın lig falan. Geçen sezonda öyle diyorduk son 2 hafta kala şampiyon olabildik.

takim kimyasina bulursa oynanmasin diyorum bu liiiiiiiiig :D nani bu ligi dagitir . saha disi olaylari saymadim bu öngörünümüde ama tabiki :SS:

bu arada 10 puan farkla sampion olmusuz. az mi yani yahu :asd: oynanmasaydi yani lig :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt