Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya arkadaş bıkmadınız mı Arda fenere gider hakatten her transfer dönemi aynı geyik.

Herkes izlediği kadar tanıyor Nani'yi ne yer ne içer nasıl davranır. Sıkıtıları nelerdir öyle bir analiz yapamıyoruz ama şu kadroda en iyi kanat oyuncusu olur o ayrı. Adam peste 90 ile oynuyordu.:asd:

ferguson altinda calismis birisi ve manu da oynamis yillardir bir oyuncu hakinda ne icer ne sicar fazla düsünmem ben acikcasi. kadroda en iyi kanat oyuncusunu gec sen- türkiyeye gelmis gecmis en iyi kanat oyuncusu gelmis olur . Ribery vardi belki ama o hem cok gencdi hemde simdiki kadar etkili degildi.

Nani dünyanin en iyi kanat oyuncularindan bir tanesidir. bu yasda getire bilirsen cok büyük is yapmis oluruz acikcasi.

ferguson alinda calismis birisi ve manu da oynamis yillardir bir oyuncu hakinda ne icer ne sicar fazla düsünmem ben acikcasi. kadroda en iyi kanat oyuncusunu gec sen- türkiyeye gelmis gecmis en iyi kanat oyuncusu gelmis olur . Ribery vardi belki ama o hem cok gencdi hemde simdiki kadar etkili degildi.

Nani dünyanin en iyi kanat oyuncularindan bir tanesidir. bu yasda getire bilirsen cok büyük is yapmis oluruz acikcasi.

İnşallah sevdiğimiz ailecek takip ettiğimiz bir futbolcu aramızda görmek isteriz.:)

sen ardasporlu olmuşsunda farkında değilsin bence

Ardasporlu olmakla alakasi yok.

Bilgi birikimime dayanarak gozlemlerime gore konsumasina ses tonuna tipine durusuna bakaraktan oyle birsey yazdim.

Mesela Emre cirkeftir. Degil ise yine Fenerbahce'li olurum.

Neye dayanarak yazdim ? Emresporlu oldugum icinmi? Hayir. Gorunene gore yazdim.

Oyuzden rahat olun Arda gitmez fenere.

Bi gelişme varmı beyler teldem giriyorum

Beyler Gary Medel nasıl bir oyuncu size göre ?

Emre'mi Fatih Terim'mi diye sor bakalim Arda'ya :asd:

Arda yi hic tanimiyorsunuz bari arkasindan böyle konusmayin yahu :D

Arda icin Galatasaray ismi varsa ne fatih terim ne emreler ne acunlar gecerlidir. Arda Türkiyede sadece ve sadece Galatasaray formasi giyer baska formada giymez. hele hele fenerinkini hic giymez. o konuda arda icin para gecersizdir. azizY. gitsin messiye teklif götürsün daha yüksek sansi vardir ardaya göre. Arda gibi kaliteli bir oyuncu dünyanin cogu takimda oynaya bilir hem. Galatasaray benim hayat felsevem diyen birisi bu aptaligi yaparmi yahu. aynaya nasil bakacak sonra ?! karakterlidir Arda ona buna benzemez. yaramazliklari hatalari olmusdur ama oda insan yani sonucda. hatasiz bana bir kul gösterin!!!

hocam nani gelsin oturup ağlarım ama zor yani onu diyorum. başkan bizzat dedi 7,5 civarı rakamlara arıyoruz diye

ki transfer bütçesi 30m civarı, daha ön libero stoper sol bek alınacak, tahminim bu bölgelerdeki oyuncular 7 civarı bonservise sahip olacaklar.

Ne bileyim gelecek gibi hisim var ve genelikle yanilmam bu konuda. sneijder drogba lincoln ve sayre transferlerinde bu hisvardi gelecek diye bir anlik heycan olur ya tuhaf cekilde. biraz fazla romantik oldum :D

gelirse bu yasdan sonra bende aglarim galiba ama :lol:

Hangi Terim?

Atletico'ya giderken iplemedigi Terim mi?
Terim'i birisi iplemeyecek Terim o adamı siler. Başkanı dinlediyseniz ve de Arda Fatih Terim buluşmalarında gördüğünüz gibi birbirlerine karşı hala sevgi ve saygıları çok net görülüyor ama tabi siz daha iyi bilirsiniz gördüğümüze değil size inanırız biz.

Arda bu sene gelmez diye düsünüyorum acikcasi. en erken seneye gelir askerlik sorunundan dolayi. Baskanimizin da dedigi gibi büyük supriz olur geri dönerse

Alpere o kadar para teklif edenler nasıl melo'ya hala teklif götürmez anlamış değilim. Eğer melo giderse o zaman sıkıntı çıkar yönetim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt