Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=1]'Alper'in gitmesi umurumda değil'[/h]
tsn_haber_detay.asp

“Eğer Alper 1-2 milyon Euro’luk oyuncu olsa çok üzülürdüm. Sonuçta 6 milyon Eurosözkonusu. Takdir-i ilahi. F.Bahçe’nin aynı bölgede 5 oyuncusu vardı sırf bize gol atmak için 6. adamı aldılar.”

'Alper'in gitmesi umurumda değil' Turkfutbol.com Futbol Haberleri

şu seçim olayı transferi geciktirecek bana göre. nerden çıktı bu iş, hem ali dürüst ve albayrakın yeni yönetimde olmayacağı konuşuluyor, bu bir çuval inciri berbat etmek olur benden söylemesi

2 senelik gecis sürecini cok basarili sekilde atlattik. Bunda herkesin emegi cok fazla. Herkese tesekkürler.

Ünal Aysal´da biraz rahatlik, rehavet olursa, hersey aninda da degisebilir. Buna cokm dikkat etmemiz gerekiyor.

Iyi para veriyorlar diye 1-2 oyuncunu satarsin, yaptigin 3-4 kötü transferle de cökersin. Adnan Polat´in cöktügü gibi.

Adnan Polat´in ilk kadrosu da, basimizda Fatih Terim olsaydi rahatlikla sampiyon olabilirdi. Taraftar cok mutluydu.

Sonra "Vay efenim Keita´ya cok iyi para verdiler, satmak zorundaydim" dedi, o parayla 3-4 dandik futbolcu aldi ve cöktü.

Ünal Aysal da buna dikkat etmeli. Rakibin iyi Türk futbolcu alirken, kimseyi de satmiyorken, sen en iyi Türk futbolcunu satmamalisin.

Evet gerekirse Drogba ve Burak rekabet etmeli. Gerekirse Drogba bile yedek oturmali. Hedefin CL´de yari final vs. ise.

Drogba´ya birsey oldugunda Umut´la mi yari final oynayacaksin, kupayi alacaksin? Herkes dikkatli olmali. Ciddiyim bu konuda.

Ayrica secime 1 sene kalmisken yeni bir liste yapmak, kaldi ki yeni yönetimin de ömrünün 1 yil olacagi söyleniyor, büyük hata.

Böyle olacak diye birsey yok, ancak biz uyarimizi yapalim, cünkü benzerini yasadik 3 sene evvel.

Nani için Galatasaray ile Manchester United arasında pazarlıklar başladı. Galatasaray'ın ilk teklifi 9 milyon euroydu. M.United ise yıldız isim için 12 milyon euro talep ediyor. (Osman Altunterim)

Ya gelecek ya gelecek baska yolu yok !!! Sampionlar ligini almak istiyorsak Böyle skora her an degistire bilecek özel bir oyuncuya ihtiaycimiz var.

nani best of - YouTube

[video=youtube;bFmTs4puoSc]https://www.youtube.com/watch?v=bFmTs4puoSc[/video]

Gelirse penaltı kullanmasın :cool:

Ah su yabancı kontenjanı.

Muslera

Eboue

Yabancı Stoper

Melo

Sneijder

Nani desek

Drogba

7 oluyor. Daha sol bek koymadım. E hangısını oynatmıcan. Birde sağbek alsak aslında çok ıyı olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt