Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ah su yabancı kontenjanı.

Muslera

Eboue

Yabancı Stoper

Melo

Sneijder

Nani desek

Drogba

7 oluyor. Daha sol bek koymadım. E hangısını oynatmıcan. Birde sağbek alsak aslında çok ıyı olucak.

Bu 7sinin aynı anda sakat olmama ihtimali yüzden 15tir maksimum.Yorgunluğu falan filan saymıyorum bile.

Ben Burak´in satilmasina kesinlikle karsiyim. Ne kadar verirlerse versinler. Türkiye sartlari Avrupa´dan farkli.

Burak´i satip yerine Hulk´u koyamazsin iste. Burak Türk. Ayrica cok kaliteli bir Türk. Seneye mumla ararsin Burak gibi oyunculari.

Milletin oyunculari "Futbol hayatimi bu takima adayacagim der, bizimkiler Avrupa Avrupa" der. Sevecegim Avrupa´nizi simdi.

Kadroyu tamamen koruyun, bu kadronun üstüne 3-4 kaliteli futbolcu transfer edin. Polat´in düstügü hataya düsmeyin.

Sağlam banko oynayacak bir stoper + Sol bek + Sağ hücuma sağlam bir adam Hamit'in bölgesine ( Nani ) + Güvenilebilir yedek kaleci ( Sinan Bolat )

4 transfer heralde bizim işimizi görür :rolleyes:

Ne kadar yazarsak yazalım yine yabancı sınırlamasında bitiyor iş maalesef.

Muslera

Eboue semih rami kolarov

Hamit inler selcuk

Sneijder

Drogba burak

Nuri

Tolgay arslan

Kerim frei

yönetim değişmeden transfer beklentisine girmemek lazım heralde

Hiç bir oyuncumuzu satmamalıyız ve bu sene cidden paraya kıyarsak eğer son kez bir daha kimseye şampiyonluk vermeyiz kadromuz gayet iyi bir kaç sorunumuz var.

1. Stoper

2.Kanat oyuncusu.

3. Orta Saha

Yabancı sınırını göz önüne alırsak ya yerli stoper almalıyız yada Gökhan İnleri veya Ardayı almalıyız burada en mantıklı olan arda tabi ama ben Gökhan İnlerinde hazır en son kadro dışıydı bundan faydalanıp alınması taraftarıyım Yerli Stoperlerimiz kötü değil zaten Semih Gökhan ikilisi ligi götürürler zaten.

Şimdi Nani ismi geçiyor gerçekten takıma çok katkı sağlar bu yüzden paraya çok bakmadan almamız lazım aynı şekilde melo gökhan inler ve ardayı da alırsak inanılmaz bir kadromuz olur.

Sol bek Riera gerçekten iyi bir yıl geçirdi çok daha iyisi alınmayacaksa transfer olarak sadece bir tane genç yerli alınabilir sol beke.

2 sezon şampiyon olduktan sonra bu sene seçim işin içine girince biraz bocalama olabilir bence çok önemli bir sene olacak eğer Seçimde ciddi anlamda sallanırsak her şey başa döner ama adam gibi kadro kurup yine şampiyon olursak bir de başkanın hayali olan profesyonel kişiler yönetimdeyken takım alır başını gider.

Bu sene çok kritik olacak bence Eğer yine şampyion olursak ve avrupada yine iyi iş çıkarırsak ciddi anlamda hem maddi açıdan hemde psikolojik açıdan çok büyük üstünlük sağlarız.

Nuri'yi Real 2 seneliğine Dortmund'a kiraya verdi, kira sözleşmesi döndürülemez diye biliyorum.o yüzden bu seneki kadrolara yazmak gereksiz.Kiracı memnun olduğu sürece Nuri'yi alamayız.

Muslera

Eboue semih rami kolarov

Nani inler selcuk arda

Sneijder

Drogba/burak

Drogba 35 yasinda, Umut 31 yasinda, transfer edilecegi söylenen Necati 34 yasinda.

Ben biraz para veririm, Cenk Tosun´u koyarim kadroya. Cok genc ve potansiyeli var.

Hele Burak satilirsa, ki insallah satilmaz, Cenk Tosun sart. Türklere muhtaciz sonucta.

Cenk´in piyasasi eskisi kadar yüksek degil. Belki seneye yine yüksek olacak. O yüzden simdi düsünülmeli.

Nuri'yi Real 2 seneliğine Dortmund'a kiraya verdi, kira sözleşmesi döndürülemez diye biliyorum.o yüzden bu seneki kadrolara yazmak gereksiz.Kiracı memnun olduğu sürece Nuri'yi alamayız.

Liverpool'da da kiralıktı Dortmund'a gitti.

Drogba 35 yasinda, Umut 31 yasinda, transfer edilecegi söylenen Necati 34 yasinda.

Ben biraz para veririm, Cenk Tosun´u koyarim kadroya. Cok genc ve potansiyeli var.

Hele Burak satilirsa, ki insallah satilmaz, Cenk Tosun sart. Türklere muhtaciz sonucta.

Cenk´in piyasasi eskisi kadar yüksek degil. Belki seneye yine yüksek olacak. O yüzden simdi düsünülmeli.

doğru cenk düşünülebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt