Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
Cevap: Transfer Nöbeti
duyum mu aldın
Etienne Capoue?
duyum mu aldın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etienne Capoue?
zaten alternatif olarak alınabilir, burak veya drogbayı kesecek değil yapotansiyelinin çok yüksek olduğu ortada
eger yabancı sınırlaması varsa kesinlikle kalecin ve defansın yerli olacak
yoksa kadro kurulmuyo
:SS:
Cenk simdi bir ronaldo yapmayalim ama Cenk sercana göre cok daha iyi bir oyuncu. alt yapisi bir kere cok iyi. tercübe eksikligi ve bazen kendisini göstermek amacli bencil hareketleri yüzünden bazi maclarda olmaz deniliyor galiba. iyi bir forvet bence. fatih hocanin elinde o bencil olayini birakir diye düsünüyorum ki zaten bu benciligi genelikle büyüklere karsi oynadigi maclarda görülmekte. ben cenki begeniyorum acikcasi ama 11 icin daha 40 firin ekmek yemesi lazim. yedek olarak iyi bir alternativ bence türk oyuncusu olarak. umutan daha iyi bence.
Ne alaka yahu? Elimizde en iyi yerli forvet ve ortasahalar var. Diğer takımlarda da bu yok.
muslera
eboue kolo chedjou kolarov
hamit inan inler arda
drogba villa
tek ihtimalli adam bu kadroyu paylaştı az önce
Potansiyel geliştirme konusunda malesef dünyanın en kötü kulüplerinden biriyiz şu anda. Elimizde en az 3-4 adam var patlama yapacak diye bekliyoruz geri gidiyorlar. Sadece futbolcuda değil kulüpte, alt yapıda da aramak lazım suçu.
muslera
hamit inan inler arda
drogba villa
muslera
hamit inan inler arda
drogba villa
yıl oldu 2013 hala Kazım, Keita, Cenk Tosun diyenler var.
şu seçim olayı transferi geciktirecek bana göre. nerden çıktı bu iş, hem ali dürüst ve albayrakın yeni yönetimde olmayacağı konuşuluyor, bu bir çuval inciri berbat etmek olur benden söylemesi
altyapıyı almanyada almış, alman genç milli takımlarının kaptanlığını yapmış, gol rekorları kırmış bi çocuktan bahsediyoruz amaaçıkçası sercan yıldırıma verilen paranın yarısını versek alabilirdik zamanında, inş biri düşürde alır.