Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

zaten alternatif olarak alınabilir, burak veya drogbayı kesecek değil ya :D potansiyelinin çok yüksek olduğu ortada

Potansiyel geliştirme konusunda malesef dünyanın en kötü kulüplerinden biriyiz şu anda. Elimizde en az 3-4 adam var patlama yapacak diye bekliyoruz geri gidiyorlar. Sadece futbolcuda değil kulüpte, alt yapıda da aramak lazım suçu.

eger yabancı sınırlaması varsa kesinlikle kalecin ve defansın yerli olacak

yoksa kadro kurulmuyo

ŞOK ŞOK ŞOK .

Hulk gelmeden eşine ulaştık. Gazeteniz Totomaç farkıyla.

Hulk gelecek mi? Türkiye de oynamaya sıcak bakıyor mu? Ninesi ebesi amcası halasına da ulaştık. Hepsi yarın Türkiye nin en az okunan gazetesi Totomaç da.

Woman-Hulk.jpg

Yerli transferinde Kazımı elimizde tutabiliriz çok kötü değil bence hatta arda hariç çoğu yerli kanat oyuncusundan daha iyi tabi durumu nasıldır bilemem ama denenebilir.

eger yabancı sınırlaması varsa kesinlikle kalecin ve defansın yerli olacak

yoksa kadro kurulmuyo

Ne alaka yahu? Elimizde en iyi yerli forvet ve ortasahalar var. Diğer takımlarda da bu yok.

:SS:

Cenk simdi bir ronaldo yapmayalim ama Cenk sercana göre cok daha iyi bir oyuncu. alt yapisi bir kere cok iyi. tercübe eksikligi ve bazen kendisini göstermek amacli bencil hareketleri yüzünden bazi maclarda olmaz deniliyor galiba. iyi bir forvet bence. fatih hocanin elinde o bencil olayini birakir diye düsünüyorum ki zaten bu benciligi genelikle büyüklere karsi oynadigi maclarda görülmekte. ben cenki begeniyorum acikcasi ama 11 icin daha 40 firin ekmek yemesi lazim. yedek olarak iyi bir alternativ bence türk oyuncusu olarak. umutan daha iyi bence.

cenk bizde burakvari gelişim sergiliyip çok önemli ve çagdaş santrfor anlayışına uygun dünya çapında bi adam olabilir

muslera

eboue kolo chedjou kol
arov

h
amit inan inler arda

drogb
a villa

tek ihtim
alli adam bu kadroyu paylaştı az önce

yıl oldu 2013 hala Kazım, Keita, Cenk Tosun diyenler var.

Potansiyel geliştirme konusunda malesef dünyanın en kötü kulüplerinden biriyiz şu anda. Elimizde en az 3-4 adam var patlama yapacak diye bekliyoruz geri gidiyorlar. Sadece futbolcuda değil kulüpte, alt yapıda da aramak lazım suçu.

altyapıyı almanyada almış, alman genç milli takımlarının kaptanlığını yapmış, gol rekorları kırmış bi çocuktan bahsediyoruz ama :D açıkçası sercan yıldırıma verilen paranın yarısını versek alabilirdik zamanında, inş biri düşürde alır.

muslera

eboue kolo chedjou kol
arov

h
amit inan inler arda

drogb
a villa

tek ihtim
alli adam bu kadroyu paylaştı az önce

7 yabancı :o

ispanyada mevkisinin en iyisi dedikleri viila değildir herhalde

ama villayı almak imkansız değilde burak varken lüks

Yıl olmuş 2013 hala yabancı sınırı olduğunu bilmeyenler var.

yıl oldu 2013 hala Kazım, Keita, Cenk Tosun diyenler var.

aynen yıl 2013 oldu hala önyarıglarını komplekslerini cahillikleriyle serpiştirip bir şey biliyormuş edasıyla algılarını kapatıp ahkam kesen insalar var.

şu seçim olayı transferi geciktirecek bana göre. nerden çıktı bu iş, hem ali dürüst ve albayrakın yeni yönetimde olmayacağı konuşuluyor, bu bir çuval inciri berbat etmek olur benden söylemesi

Ali dürüstte ,Albayrakda olmasın zaten.Yahu ne büyütüyorusunuz,nasıl bu kadar isim fanatikliği yapıyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum.

Biraz Galatasaray fanatikliği yapın.

Ali Dürüsttünde,Albayrağında gitmesinde bir sakınca görmüyorum.Galatasarayın haklarını adam gibi koruyan,Galatasaraya en az taraftar kadar değer varen yönetici bulana kadar devam.

Ulan şu şerefsiz eskişehir başkanına iki çift laf edin ulan.Gene ezdiler bizi.Ondan sonra hala Ali dürüst diyorsunuz.Şampiyonluk kaçsaydı küfürlerle yolluyordunuz şimdi hepsini.

Alperin alınmaması falan umrumda değil,zaten ne kadar karaktersiz olduğu o şerefsiz takıma gittiğinden belli oluyor.

Fakat haklıysan çık şu şerefsizleri yerin dibine sok.Adam ben kabul etmedim diyor,eğer bu şekildeyse bizimkiler yalan atıyor.Sen çıkıp buna tepki vermezsen bende buna inanırım.

Şunu anlayamıyoruz.Bizim yöneticiler bu klübe bizim kadar değer vermiyor.Bunun sonucunda haklar savunulmuyor.Bunun efendilikle,dürüstlükle alakası yok.Böyle avutmayın kendinizi.

altyapıyı almanyada almış, alman genç milli takımlarının kaptanlığını yapmış, gol rekorları kırmış bi çocuktan bahsediyoruz ama :D açıkçası sercan yıldırıma verilen paranın yarısını versek alabilirdik zamanında, inş biri düşürde alır.

Güya bi scout ekibi kuruldu ama ne işe yarıyor çözemedim ben halen, yine herkesin bildiği adamlar var transfer listesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt