Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda bana göre saatli bomba gibi, tabi onun gibi kanat hele yerli statüsü manyak ötesi olur. Ama bu cocuk ta magazin manyagi, nerde kamera oda orda, yani ilk basta diyorduum insanlar niye rahat birakmiyor, sonra Selcugu, Buragi gördüm, bunlar niye okadar fazla yakalanmiyor diye sordum, Arda cidden kamera nerde oda orda.

Bide bunun gruplasma sevdasi var, cok fantezi var bunda cekilmez gibi

Töre salak dir, ama iyi top sürüyor ve hizli, Fatih terim adam eder. Frei zaten öyle. Inler de gelse mükemmel olur

Türeyi fatih hoca bile adam edemez. hamburgdan taniyorum kendisini. karkateri cok bozuk malesef. sokak cocuklarla geziyordu serseriler ile.

küfürlü konusur baya. normal insanlari yani zengin olmayanlari yukardan asgalayici cekilde bakar ve onlarla farkli muhamele uygular.

fener profili ciziyor biraz yani :D

artık kabul edelim sneijder fazlalık kadroya

Sneijder'i göndermeye çalışanın sonu:

1344217673146.gif

Türeyi fatih hoca bile adam edemez. hamburgdan taniyorum kendisini. karkateri cok bozuk malesef. sokak cocuklarla geziyordu serseriler ile.

küfürlü konusur baya. normal insanlari yani zengin olmayanlari yukardan asgalayici cekilde bakar ve onlarla farkli muhamele uygular.

fener profili ciziyor biraz yani :D

yapma yahu ? bi arkadas da diyorr, hep partilerde görüyordu Köln de, orda ne isi var Hamburg da oynarken oda iyi bi soru olur

ciddi ciddi sneijder'i gözden çıkarmışız..ben önümüzdeki sene takımın en önemli futbolcusu olacağını düşünüyorum..şu kalitede adamı kadroya yazmamak mümkün değil kadroyu ona göre kurmak lazım..

Önce Muslera sonra wesley üzerinden kadro kurulmalı bence. kadroya yazmayanları hayret ile bakıyorum renktaş...

sneijdere fazlalik deyip alper alinmadi diye yonetimi yereden yere vuranlar futboldan anladigini idda eder bir hale gelmis bu dunya,yalan dunya yalann

yine yarısı şike gırgırı yarısı transferle geçecek bi yaza hazırmıyız arkadaşlar ?

Önce Muslera sonra wesley üzerinden kadro kurulmalı bence. kadroya yazmayanları hayret ile bakıyorum renktaş...

aynen öyle sneijder daha yüzde 30 bile oyanmadı bence o yüzden bu yanılgı..senelerdir özel sevdiğim futbolcuların başında olduğu için inter,madrid,hollanda bi sürü maçını izledim bu adam futbol kalitesi olarak takımımızın en üst düzey futbolcusu bence..drogba ile yakın seviyedir ama daha iyidir en iyi halleri düşünülünce..

Felipe Melo would be target of Mazzarri if this last one will be new Inter manager, according to tomorrow edition of Corriere dello Sport.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt