Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan alın taylan antalyalıyı,getirin tolgay ali arslanı da şükretsinler alpere 6 milyon vermediğimize:D

drogba yedek dursun diyen birini göster sana 200000 kagıd gönderiyim
ya sen herseyi uzerine almak zorundamisin,kac gundur burda kadrolar yapiliyo drogbasiz kadro kuran yedekte olsun diyen nicelerini gordum,para dagitmaya nekadar meraklisin,onu ispat et 200000 bunu ispat et 300000

bana göre de Terim Hoca Burak a gicik kapmis, yani öyle Aykut Kocaman sinsi tipinde degil. Kosmadigindan, hep ayni yerlerde duruyor. Bi bakalim, insallah Hoca biseyler degistirir, cünkü oyun icinde Burak berbat.

berbat demiyelim ama baya baya siritiyor oyun icinde. top kontrolü ve yanindaki adama passi bile zor beceriyor burak malesef. pass teknik zafiyetleri cok büyük malesef. bu yasdan sonra düzeltirmi...:confused:

ya sen herseyi uzerine almak zorundamisin,kac gundur burda kadrolar yapiliyo drogbasiz kadro kuran yedekte olsun diyen nicelerini gordum,para dagitmaya nekadar meraklisin,onu ispat et 200000 bunu ispat et 300000

belki drogbayı yormak istiyorlar dinlendirmek istiyorlar

sordun mu hiç

beliki boşluklarına gelmiş

zaten dorgba yerine sadece burak yazan varsa bil ki milleti sinirlendrmek istiyordur saçmalıklarla

sana para mı göndercem dedim kagıt diyorum . para dediigmi ispat et 3212122 kagıt yollıyım

Bu fark üfleyerek kapanmaz beyler , el atın :sad007:

sneijder biraz drogba'nin gölgesinde kaldi. sneijder'in neler yapabilecegini real madrid rövans macinda topu 2 adam arasindan alip golü attiginda gördük. sneijder kesinlikle oynamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt