Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogbadan iyi dunyada tek forveti oynacak bir adam daha goster bakalim.neyin burakindan bahsediyosunuz.devre arasinda drogba transferi olmasaydi simdi sikecilerin sampiyonluk kutlamalarini izliyo olurduk

Drogba yedek kalmalı demedim. drogba burak ikilisi oynamalı tabiki. ama kontenjan ve sistem değişikliği olursa Burak oynar dedim.

evet golüc meziyetleri cok üst düzeyde. zaten öyle olmasa bukadar piyasa yapamazdi. ama teknik kadroda ve pasa dayali oyunumuzda zayif olan noktasi takima zarar veriyor malesef diye düsünüyorum. takimin ritmini bozuyor . ama bir tarafdan da leblebei gibi gol atiyor. döfsen olmaz sevsen yine olmuyor tam olarak. cok zor oyuncu benim gözümde acikcasi. hem cok yararlari ama ayni zamanda zararli . gelde cik isin icinden :) yabanci kontenjani olmasa bir dakika düsünmem satardim acikcasi ve yerine lewandowski gibi birisini alirdim :D

burak-drogba yan yana oynayacaklar zaten neyi tartışıyoruz ki :D

valla bizim sorun su an sadece defans.

yönetimin yerinde olsam taslarla fazla oynamam.

stoper, sol bek ve melo ile bu takim yine sampiyon olur.

nani, hulk, arda vs. baskanin deyimiyle "cilek" olurlar ve yapilmasi gereken en son hamleler.

şu an 9 yabancımız var(elmander colio dahil).olası stoper-sol bek-melo transferleriyle sayı 12 ye çıkacak.8 yabancı hakkımız varken kimler gidecek en fazla 6 oyuncu kadroda olacağına göre kimleri tribünde oturtacağız tribünde oturan sorun çıkarmaz mı

birde zamanında nihat kahveci yabancı statüsünden dolayı ispanya'da oynayamıyordu dava açtı kazandı.aynı şekilde bir kulüp dava açsa türkiye avrupa birliği ülkesi satüsünde diye yabancı sınırlaması ortadan kalkabilir mi?

Büyük sıkıntı var ama kimse görmüyor.. Muslera-Eboue-stoper-solbek-Sneijder-Drogba 6 yabancı etti. E bunun melosu var amrabatı var yeni transferi var. Biran önce çözülmeli bu sınırlama. O değilde bütün yabancılarımızda Avrupandan değil he bi sneijder var heralde :) bide gelirse nani olur

mustafa oruçli

20 şubat 1995 çınarcık doğumlu mevkii sol bek olan ve amatör statüsünde top koşturan futbolcu. bursaspor da kendisi ile ilgileniyordu sesszice bildiğim kadarı ile. daha çok yalovaspor'un u18 takımında forma giymiş. seyredenlerin söylediği kadarı ile kendisinde bir hakan ünsal potansiyeli varmış. muhtemelen a2 takımı için transfer edilecek.

GS sözlükten..

Drogba yedek kalmalı demedim. drogba burak ikilisi oynamalı tabiki. ama kontenjan ve sistem değişikliği olursa Burak oynar dedim.
bende sundan yanayim,kontenjan degisirse burak satilir,melo yerine g.inler,gider ardayi alirsin,sag tarafada nani tarzinda bir adamla 4-2-3-1 drogba tek forvetli sistemle yine ucar bu takim.g.inler ve arda transferi zor farkindayim ama boyle bir sistem uyar bize

Galatasaray, Yalovaspor'un 19 yaşındaki genç savunma oyuncusu Mustafa Oruçli'yi Florya'da bir süre deneyecek.

Şeref Aydın'ın yorumu biraz manasız olmuş. Drogba Burak varken Hulk gereksiz diyor, Drogba 25 yaşında olsa eyvallah derim de adam seneye muhtemelen futbolu bırakacak. Hulk niye gereksiz olsun ki...

bende sundan yanayim,kontenjan degisirse burak satilir,melo yerine g.inler,gider ardayi alirsin,sag tarafada nani tarzinda bir adamla 4-2-3-1 drogba tek forvetli sistemle yine ucar bu takim.g.inler ve arda transferi zor farkindayim ama boyle bir sistem uyar bize

drogba 40 maçı tek forvet götüremez yedek forvetin iyi olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt