Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ule bizim başkan pes 2014 sanırım oyunun kapağına bir tane oyuncu resmi koydurcak galiba...

:asd:

Bu Aziz'in bahsettiği transfer Fernandes galiba

Re: Transfer Nöbeti

Dün Sinan Engin Galatasaray Fulham lı stoper felan deyip duruyodu bilgisi olan var mı?Ben pek ihtimal vermiyorum ama merak ettim.

hoca nasil bir sistem kuruyor kafasinda cok merak ediyorum, millet arda demeye basladi, sneijder, alper alindi, arda nereme?

Hakan Hatipoglu

#galatasaray
lılar bu dediğimi yazın bi kenara İNGİLTERE'nin EN İYİ futbolcusu GALATASARAY'A geliyor. DÜNYA YERİNDEN OYNAYACAK!!!!!

Nani hikaye İngiltere'nin en iyisi geliyor.

Haber kesindir Galatasaray'a İngiltere'nin en iyi futbolcusu geliyor.

Aynen şöyle dedi abimiz "söylersen bi daha ki sezona kadar uyuyamazsın". İyi ki #galatasaray lıyım... Yakında patlatıcaklar bombayı.

bu survivor daki çocuk paylaşmış bunları.

Re: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar Nani nin felan ismi geçmiyor sizce olma ihtimali var mı?Bonservisi çok pahalıdır diye tahmin ediyorum ama ister istemez acaba diyor insan.

Hakan Hatipoglu

#galatasaray
lılar bu dediğimi yazın bi kenara İNGİLTERE'nin EN İYİ futbolcusu GALATASARAY'A geliyor. DÜNYA YERİNDEN OYNAYACAK!!!!!

Aynen şöyle dedi abimiz "söylersen bi daha ki sezona kadar uyuyamazsın". İyi ki #galatasaray lıyım... Yakında patlatıcaklar bombayı.

Akşam ezdik bu muhabbeti hocam :D Naniyi gölgede bırakacak kim olabilir ki ? Çok Yüksek bonservis ve maaş vermeyeceğimize göre :SS:

hoca nasil bir sistem kuruyor kafasinda cok merak ediyorum, millet arda demeye basladi, sneijder, alper alindi, arda nereme?

nereme nereme?

başkan kendi bile dedi. sinome bıraksa bir yemeğ bakar diye.. :)

4-1-3-2-1 olur

---------kale boş----- :)

-eboue--chejou--semih--kolorov--

------------melo---

---hamit------selçuk----arda--

------senjder------drogba---

------------burak----

şaka bir tarafa burak veya drogba bazen yedek kalır. hamit yedek kalır. real madrid-barca-bayern dert etmiyor bizmi dert etcez. öyle bir kadro olsunda oynarmı oynamazmı bakarız..

Hakan Hatipoglu

#galatasaray

bu da mı duyumculuga baslamıs :asd:

Iste bende kafasindaki sistemi cözemiyorum bi türlü. Yabanci kontenjaniyla ilgili birsey mi duydular acaba?

Fatih Terim öylesine transfer yaptirmaz cünkü. Oynatacagi adami almak ister.

Yani Nani, Quaresma, Robben vs. gibi isimleri haftalardir konusuyoruz. Demek ki sag kanada bir yabanci düsünüyorlar.

Ama kadro planlamasi nasil olacak? Ne düsünüyorlar? Ne yapmak istiyorlar? Gercekten cözemiyorum.

Burak meselesi var. Adami 85. dakika oyundan aliyorsun, surati düsüyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt