Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
Clichy gelecek dertler bitecek..
Clichy gelecek dertler bitecek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Insallah Kolarov yada Clichy gelir...Clichy fena olur
Clichy sözlesmesini uzatmis maalesef
Dün Sinan Engin Galatasaray Fulham lı stoper felan deyip duruyodu bilgisi olan var mı?Ben pek ihtimal vermiyorum ama merak ettim.
hoca nasil bir sistem kuruyor kafasinda cok merak ediyorum, millet arda demeye basladi, sneijder, alper alindi, arda nereme?
Hakan Hatipoglu
#galatasaray lılar bu dediğimi yazın bi kenara İNGİLTERE'nin EN İYİ futbolcusu GALATASARAY'A geliyor. DÜNYA YERİNDEN OYNAYACAK!!!!!
Nani hikaye İngiltere'nin en iyisi geliyor.
Haber kesindir Galatasaray'a İngiltere'nin en iyi futbolcusu geliyor.
Aynen şöyle dedi abimiz "söylersen bi daha ki sezona kadar uyuyamazsın". İyi ki #galatasaray lıyım... Yakında patlatıcaklar bombayı.
bu survivor daki çocuk paylaşmış bunları.
alper mert @alpermertt Geschützter Account 1m Herkes şunu biranlasın Alper Melo'nun yerine transfer edilmedi. Melo anlaşılırsa kalacak kalmazsa onun yerine bir yabancı orta saha alınacak
Hangeland :yenieek:
hoca nasil bir sistem kuruyor kafasinda cok merak ediyorum, millet arda demeye basladi, sneijder, alper alindi, arda nereme?
Hakan Hatipoglu
#galatasaray lılar bu dediğimi yazın bi kenara İNGİLTERE'nin EN İYİ futbolcusu GALATASARAY'A geliyor. DÜNYA YERİNDEN OYNAYACAK!!!!!
Nani hikaye İngiltere'nin en iyisi geliyor.
Haber kesindir Galatasaray'a İngiltere'nin en iyi futbolcusu geliyor.
Aynen şöyle dedi abimiz "söylersen bi daha ki sezona kadar uyuyamazsın". İyi ki #galatasaray lıyım... Yakında patlatıcaklar bombayı.
bu survivor daki çocuk paylaşmış bunları.

Akşam ezdik bu muhabbeti hocamNaniyi gölgede bırakacak kim olabilir ki ? Çok Yüksek bonservis ve maaş vermeyeceğimize göre :SS: