Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız şunuda unutmayalım

Nani eğer gelirse Qeresma nın ilk geldiği gibi ruh haliyle gelecek. Ligi küçümseme ben yıldızım falan filan. Ama Qaresma başka bi hırsla gelecek diye tahmin ediyorum. Karizmayı kurtarma, yeniden ispat falan filan. Bunu da göz ardı etmeyelim

Nani'nin önünde bi q7 gerçeği var ama onun sonu katar oldu milli takımdanda oldu eğer Nanide o yolu seçerse bilemem ama o kadarını düşünür herhalde

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Plan ne ki guzell oluo anlamadim:(

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

güzel .. bence sene başlamadan seçime gidecek...

transfer-teknik heyetle anlaşma-yatırım-ekonomik kaklınma ile atacağı adımla. 3 senelik planlamasını uzatacak. bu sayede herkes klubun mefaatleri gereği rakip çıksada ezip geçecek.. bu kadar güzel işte...

bence melo chedjou iyi bir sol ve alper yeterli....tabiki umutu da unutmayalım...

Olumsuz birşey değil seçim işi. Liste yenilenecek.

Keşke genel kurullarda Başkanlık sistemi gibi sadece Başkan seçilse. Yönetim kurulunu o belirlese istediği zaman.

Çoğu adamın işini bitirmişiz,kampa tam kadro gideceğiz falan da denilse ben çok sürpriz bekliyorum.

Millet herhalde yeni baskan secilecek saniyor.

Yonetim de bir kac isim degisir.

Umarım seçimde korkulacak birşey yoktur tam makina gibi sisteme geçerken..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

güzel .. bence sene başlamadan seçime gidecek...

transfer-teknik heyetle anlaşma-yatırım-ekonomik kaklınma ile atacağı adımla. 3 senelik planlamasını uzatacak. bu sayede herkes klubun mefaatleri gereği rakip çıksada ezip geçecek.. bu kadar güzel işte...

sen hayata terim soyadıyla 1-0 önde başlamışsın yorumla da 2-0 oldu. 7+ olur senin hayat.

gecmis olsun beyler,Polat yeni basganımız olacak sanırm:sad007::sad007::sad007:

başkan yine üstün zekasını kullandı yonetımı temizleyecek ve guvenoyu alacak . takımı terime teslim edip kurumsallaşmaya hız verecek bu adam ölmese nolur ki

arkadaş takım olduk 2 senedir biz takım... karakterli, takım oyunu oynayan,takımı ateşleyebilen, daha önce bunu başarmış adamlar lazım bize bakınız: DROGBA,WESLEY,SELÇUK,MELO,eboue,Muslera,...

q7 transferi olursa faydalı olur umarım ama pek ümitli değilim

Aylardir konusuluyor bu zaten. Ünal Aysal kedisiyle ayni fikirde olmayan yöneticilerle yollarini ayiracakti. Ayiriyor simdi de.

Umarim Haldun Üstünel geri döner. Cok istiyorum acikcasi.

BEYLER SAKİN. ünal başkan önceden de belli etmişti seçime gideceğini. amaç yönetim içindeki bi kaç zorluk çıkaran çatlak sesi gönderip daha aktif isimleri yönetime katmak. fatih hoca ali dürüst ve abdurrahim albayrağın rahat çalışması için gerekli bişey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt