Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben yedeğe alıncak bir q7 yerine

kerim frei almayı tercih ederim. boş boş otursun diyede milyon eurolar alacak (en son aldığı maaş ne kadar) 3,75 milyon euro alıyor. 2,5 alsın hadi.. q7 hedefi olmayan bir adamla henagi hedefe gitmeyi düşüncem.??

Haklısın keşke Kerim alınsa bende buna katılırım ama takımı bırakmak istemiyo diye biliyorum yani isteklerimizle gerçekler farklı bunu anlamamız lazım ...

Tabi rotasyon içinde karşıysan Q7'ye bişey diyemem senin görüşündür ama yorumların direk 11 için düşünülüyormuş gibi, bence kesinlikle Q7'ye güvenip de yola çıkmazlar bizimkiler Nani'yi de Kerim'i de kovalarlar sonuna kadar :yenieek:

Quaresma'nın Galatasaray'a olası transferinin yanlış olacağını tartışıyoruz burada. Hiç bir mesajda "Aldık, yandık, kötü transfer yaptık" yazıyor mu? Burada istemeyenler hep gerçekleşirse yanlış transfer olur diye tartışıyor. Ama siz bunları okurken gaza geliyorsanız bilemem.

:42:

transferlerden çok benim merak ettiğim konu 1. taktik diziliş planımız ne olacak. kanatları sistem tek forvetmi , şuanki oynadığımız sistemmi , yoksa geçen seneki şampiyonluğumuzdaki dört dört iki dizilişimi.. söylentilerdeki transferler olursa kanatlı sistem gibi duruyor ama hala merak içindeyimm

transferlerden çok benim merak ettiğim konu 1. taktik diziliş planımız ne olacak. kanatları sistem tek forvetmi , şuanki oynadığımız sistemmi , yoksa geçen seneki şampiyonluğumuzdaki dört dört iki dizilişimi.. söylentilerdeki transferler olursa kanatlı sistem gibi duruyor ama hala merak içindeyimm

Sistemsizlikte bir sistemdir.

T.Aksoy:Z6:

Q7 eğer Engin Baytar'da olduğu gibi bir sözleşmeyi kabul ederse gelsin.Yoksa ona yıllık 2-3 milyon bağlamaya hiç gerek yok.

[h=5][/h][h=5]Spor Gündemi[/h][h=5]SON DAKİKA. |

G.Saray yönetim kurulu toplantısı bitti. Yönetim, başkan Aysal'a seçim kararı yetkisi verdi. Başkan isterse seçim yapacak.[/h]

Ne quaresması ya takımı bozacak o karaktersiz.Ne geriye koşar ne doğru dürüst pas atar tek işi showmenlik.Ya Allah askına nasıl iyi oynar diyorsunuz .Gittiği hangi takımdan kovulmamış ya.Adam sorun göremeyecek kadar trivela meraklısımısınız?

Yalnız şunuda unutmayalım

Nani eğer gelirse Qeresma nın ilk geldiği gibi ruh haliyle gelecek. Ligi küçümseme ben yıldızım falan filan. Ama Qaresma başka bi hırsla gelecek diye tahmin ediyorum. Karizmayı kurtarma, yeniden ispat falan filan. Bunu da göz ardı etmeyelim

düşünüyor işte...

kerim frei-alper potuk diyor. chedjou kaçımız biliyordu veya carlinhos.

yönetimin alması veya almama meselesi değil..

yiğit-amrabat-danny gibi adamlarda hataları olabilir ama sonuçta bu adamlar genç admalar tutturursan akar gider uzun seneler..

q7 yıllık 2 milyon ver 2 seneliğine sonra kadroda dursun arada sırada rotasyonda oynar. oynamasında-bulunmasında.

bir adam yeteneklerine bu kadar ihanet edermi yahu??

Büyük bir yetenek Quaresma. Bunu herkes kabul ediyor zaten. Ama farkli bir yapisi var adamin. Nasil anlatayim?

Hani mahallede digerlerinden teknik bir cocuk vardir, onu calimlar, bunu calimlar, döner yine calimlar, bos islerle ugrasir.

Öyle biri Quaresma. Kendi dünyasinda adam. Zevk aliyor bundan. Bu yüzden oynadigi takimlarina faydali olamiyor.

Selamunaleyküm, yeni kalktım. Günün gelişmelerini alabilir miyim ?

nani ve robben olsun kanatlar robbende lazım:trollface:

Büyük bir yetenek Quaresma. Bunu herkes kabul ediyor zaten. Ama farkli bir yapisi var adamin. Nasil anlatayim?

Hani mahallede digerlerinden teknik bir cocuk vardir, onu calimlar, bunu calimlar, döner yine calimlar, bos islerle ugrasir.

Öyle biri Quaresma. Kendi dünyasinda adam. Zevk aliyor bundan. Bu yüzden oynadigi takimlarina faydali olamiyor.

şerefsizim barış diye bi arkadaşım vardı onu anlatmışsın abi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt