Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu sorunun cevabı bizi doğruya götürür:

Neden her anlamsız ve lüzumsuz adamı transfer derken Fatih Hoca adam eder diyoruz da adam olmuşunu almıyoruz? Mazoşist miyiz?

Bugüne kadar hangi ucuz etin yahnisi yedik doğru düzgün? Eboue,Muslera,Sneijder gibi adamları bonservis vererek aldık. Hata mı ettik? Ne gerek var sırf bedava diye takımın içine bomba koymaya

Quaresma Besiktas'ta yaptigni da bizde yapacak göreceksiniz.

Nani Efsane olur, Quaresma'yi kovariz

arakdaş şu takımda ne istediğiniz bilmiyorsanız, şova adam arıyorsanız kusuruma bakmayın.

snejder-drogba-q7

lincoln-arda-keita lı olduğumuz dönem gibi oluruz..

evet adam geçerler-yetenekliler.. ama benciller-vurdun duymazlar (arda hariç)- yaşları gelmiş 30 küsürlere..

takım için bişeyler veren oyuncu gerek- kendi için bişeyler yapcak değil..

Ftw ‏@FtwGS Korumalı hesap 1 sa

Nani'yi bekliyordum ama Q7 bitti denildi detaylarida var merak etmeyin 3+1 sozlesme diyeyim :(

:(:(:(:(

Nani ismini söyleyen çok kişi var. Mantıken düşünürsek Nani için çalışılıyor , Quaresma dünden razı diyebiliriz bence.

Nani ismini söyleyen çok kişi var. Mantıken düşünürsek Nani için çalışılıyor , Quaresma dünden razı diyebiliriz bence.

O zaten razıdır ya istesek ta Katar'dan Türkiye'ye koşarak gelir..Hiç içime sinmez yani q7'nin gelmesi :SS:

Quaresma'yı mı çabuk yargılıyoruz? Adam 30 yaşında ve Porto harici tutunabildiği bir kulüp yok. Bizim daha sağlam adımlar atmamız gerektiğini düşünüyorum ben. Her şey bu kadar güzel giderken saçma sapan bir transferle her şeyi bozmamamız lazım.

hocam muslerayı satmadık sakin olun ya ! kesin olmayan bir şey hakkında amma çok atıp tuttunuz ! onu geçtim madem çok biliyosunuz FMnin başından kalkıp bi işe yarayın bu işten para kazanın bari !!!

beyler başkan nani için manu ile görüşüyoruz dediyse bu quaresma 2. ve ya 3. tercih falandır. beklemek lazım

Nani çokmu arızasız futbolcu :D Nanide sorunlu futbolcu

arakdaş şu takımda ne istediğiniz bilmiyorsanız, şova adam arıyorsanız kusuruma bakmayın.

snejder-drogba-q7

lincoln-arda-keita lı olduğumuz dönem gibi oluruz..

evet adam geçerler-yetenekliler.. ama benciller-vurdun duymazlar (arda hariç)- yaşları gelmiş 30 küsürlere..

takım için bişeyler veren oyuncu gerek- kendi için bişeyler yapcak değil..

Vurdum duymaz...Drogba?

Quaresma'nın sözleşmesine muhakkak bazı şartlar konmuştur, bir hatası olursa kıçına tekmeyi atarız.

Takmayın kafanıza.

Siz Nani,Quaresma derken başka bir Portekizli geliyor....

970603_581374851903082_500729299_n.jpg

O zaten razıdır ya istesek ta Katar'dan Türkiye'ye koşarak gelir..Hiç içime sinmez yani q7'nin gelmesi :SS:

niang olur bekleriz bişeyler yapsın. bir futbolcu sadece yetenekleri ile değil, başka şeyleri ile tercih edilme sebedir.

meirelless vol. izleriz- krasic vol. izleriz.

ucuzmuş- o zamanları geçtik unutmayın. faydalı olacak adamı almak önemli olan.

hedef yukarı de cris gibi ucuz olsun diyip nerdeyse takım savunması bitir.

q7 gelince melo-hamit-selçuk müthiş orta sahası çok ararız sonra..

arabaya yeni jant-lastik al ama stepne deki lastik hala aynı dursun.

sonra lastik patlayınca bir trafar yamuk gider ondan bulursun arabanın altını nerde bırkatım diye...

hocam muslerayı satmadık sakin olun ya ! kesin olmayan bir şey hakkında amma çok atıp tuttunuz ! onu geçtim madem çok biliyosunuz FMnin başından kalkıp bi işe yarayın bu işten para kazanın bari !!!

Bir konuda güzelce tartışmayacak mıyız? Hiç tanımadığınız bir insana "Madem çok biliyorsunuz FM'nin başından kalkıp bir işe yarayın bu işten para kazanın bari." yazmak ne demek? Neyse...

Herkes gibi inşallah Nani olur diyorum daha iyisi yok çünkü, ha eğer Q7 olacaksa artık hayırlısı diyeceğiz ve gerçek şu ki susup destekleyeceğiz böyle bir transfer gerçekleşirse. Bu takımın başında hocasıyla ve yönetimiyle aklı başında insanlar var, onlara işimiz düşünce güvenip istediğimiz olmayınca güvenmeyeceksek olmaz öyle destek. Doğru şartlarda yerinde transferler yapılacak hiç kuşkum yok, isimler o kadar da mühim değil, gönlün istedikleri olursa da ekstra güzel olur o ayrı.

Fatih Terim Galatasaray maclarinda cok iyi oynayan futbolculari unutmaz. Bknz Yigit, Amrabat, Dany :)

Quaresma da Galatasaray maclarinda Ronaldo kesiliyordu mübarek. Parcalari birlestirince...Hayirli olsun :)

Herkes gibi inşallah Nani olur diyorum daha iyisi yok çünkü, ha eğer Q7 olacaksa artık hayırlısı diyeceğiz ve gerçek şu ki susup destekleyeceğiz böyle bir transfer gerçekleşirse. Bu takımın başında hocasıyla ve yönetimiyle aklı başında insanlar var, onlara işimiz düşünce güvenip istediğimiz olmayınca güvenmeyeceksek olmaz öyle destek. Doğru şartlarda yerinde transferler yapılacak hiç uşkum yok, isimler o kadar da mühim değil, gönlün istedikleri olursa da ekstra güzel olur.

bende öyle bir transfer olmasından yoru myapıyorum zaten. transfer edildi diye top ona gelince arkamı dönecek halim yok. formaya saygımdam ötürü sadece..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt