Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Yemek yardimi kadar maddi durumlari kotu deil demekki.. gidip 100 tl veremez herkes formaya.. ben verip 2 tane alicam.. yeterki bu apaci gelmesin

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

ben sana git yemek yardımı yap mı dedim? ben dedim ki etrafında böyle insanlar varsa ve maddi durumun buna elverişliyse gidersin yardımını yaparsın.. q7 gelmezse alacagım, gelirse? ihtiyacı olan insanlara yardım etmekten vaz mı geçececeksin

Cevap: Transfer Nöbeti

Quaresma 2008 ! den beri SIFIR siz hala Quaresma diyorsunuz, gelsin, ama 1 Mac oynayip 10 Mac yatinca cok üzüleceksiniz.

Inter'de de Eto ile Milito kazmaları olmasaydı, Barcelona'da yine Eto kazması olmasaydı, Chelsea'de Drogba kazması olmasaydı bu adam her sezonu 134 asist ile bitirirdi!!!

adam q7nin başarısızlığı dememiş beşiktaştaki başarısızlığı demiş sen neyin kafasına girmişsin ?

Ya şu futbol bilgisini geliştirerek konuşsak mesela neyi görmediniz ??

Sporting Lisbonda 2001-2002 Şampiyonluğu takımın C. Ronaldoyla beraber en iyi 2 oyuncusundan biri ve Barcelonaya transfer oldu.

Portoda 2005 , 2006, 2007 yıllarında 3 sene arka arkaya şampiyonluk Kupa, süper kupa, Dünya kulüpler şampiyonası sahipliği . Yani takım şampiyon olmuş derseniz 2005,2006,2007 Portekiz Liginin en değerli oyuncusu seçildi. Ne demek hiçbir takıma yararı olmadı.

Quaresma 3 yıl Porto üstüste şampiyon olurken 3 sene Ligin en iyi oyuncusu seçildi.

Quaresma ilk çıktığında yetenek bakımından Cristiana Ronaldo ile kıyaslandı hep. Sonuçta Portekiz dışında tutunamadı ama şunu unutmamak gerekirki F.Terim faktörü var. F.Terim kimleri oynatmadıki.

Beşiktaş macerasına bakarsak Karaktersizlik yüzünden değil adam son senesinde zorla sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği için o şekilde ayrıldı. O Beşiktaşta kaç sene kalınır ki;

Beşiktaş Nihat Kahveciyi aynı şekilde yolladı

Quaresmayıda aynı şekilde yolladı

Şimdide Fernandese aynı şeyi yapıyorlar. Beşiktaş taraftarla bilerek futbolcunun arasını soğutmak için bugün Fernandese yapılanları Quaresmaya Nihata falan yaptı...

Quaresma Sneijderden yararlı olur. Dikine adam eksiltir. Şut çeker orta yapar. Drogbanın yanına aranılan adamdır. Bu adama Barcelona chelsea inter milyon dolarlar döktü sen bedava alma şansın varken istemeyeceksin yokya?

sneijderden yararlı mı olur?:D

Bence Quaresma'nın BJK'de başarılı olamamasınız en temel sebebi Almeidadır....Almeida kazması Quaresma'nın temiz en kötü 15 asistini yemiştir...

q7 başarısız olmasının sebepi hep başka futbolcularmı- hep başka takımlarmı? insan bir kendine bakar derler:confused:

Inter'de de Eto ile Milito kazmaları olmasaydı, Barcelona'da yine Eto kazması olmasaydı, Chelsea'de Drogba kazması olmasaydı bu adam her sezonu 134 asist ile bitirirdi!!!

İnter ve Barcelon'ya uyum sağlayamamış olabilir kabulümdür ama BJK'de başarısız saymıyorum ben...

arkadaş fatih terim olmak ne büyük yükmüş. nerde arızalı psikopat sorunlu tip varsa getir fatih terim uğraşsın oh ne ala. dayanılcak şey değil allah fatih hocaya sabır versin.

q7 başarısız olmasının sebepi hep başka futbolcularmı- hep başka takımlarmı? insan bir kendine bakar derler:confused:

Ben BJK kariyerini kasteddim...Barca ve Chelsea'ye uyum sağlayamadı...

Ayrıca Giovani ve Keita bizdeyken niye şampiyon olamadık...Çünkü Nonda gönderilmişti ve bitiriciliği olmayan Jo gelmişti...Bu yüzden Giovani kiralıkken alınmadı...Şimdi La Liga'da gayet başarılı...Keita'nın ise kariyeri bitti!

Ynt: Transfer Nöbeti

ben sana git yemek yardımı yap mı dedim? ben dedim ki etrafında böyle insanlar varsa ve maddi durumun buna elverişliyse gidersin yardımını yaparsın.. q7 gelmezse alacagım, gelirse? ihtiyacı olan insanlara yardım etmekten vaz mı geçececeksin

Tribe girme hocam.. maddi durumu forma almaya elverisli olmuyan diyorum.. ac susuz demiyorum.aradi farki anla artik.

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
dothraki - 21.05.2013 13:50[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Biz bir selçuk mu iyi mi kötü mü diye dururken

Fatih terim ortasaha açıgına göre adam alıyor.

Melo gibi kesici.

Selcuk gibi virtüzör dağıtıcıları var.

Wesley Sneijder gibi dünyanın en iyilerinden bir ön ortasahaları var.

Tek eksikleri ne ? Dinamik bir ortasaha.

Bunu geçen sene engin ile yapıyorlardı.

Bu sene o yoktu hamit yapamadı tıkantı.

Şimdi onu Alper ile dolduracaklar.

Bizde halen..

Neyse.. Hoca faktörü bunlar..

Gelecek için hiç ümidim yok.

Adamlar şimdiden açıklarını doğru belirlemiş ve adımlar atmışlar.

Şimdiden 2 isimleri ceplerinde.. Alper ile Lille´nin stoperi..

Zenginin malı züürtün cenesini yorarmış.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Gurbetteki_Fenerli - 21.05.2013 12:01[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Rakibimiz Selçuk - Alper - Hamit orta sahasını kurdu‚ yani Milli Takım´ın orta sahası 3-4 sene GS´de yine. Önlerinde de Sneijder‚ Burak ve Drogba forvet hattı var. Yani iki yabancı ile üretken‚ çalışkan ve teknik bir forvet hattı...

Geri dörtlüde 3 yabancı hakları var şimdi Muslera´yı hesaba katarsak‚ ki o da ligin tartışmasız en iyi kalecisi. Yani bir stoper ve bir sol bek alıp rüya takımı kuracaklar.

Bizde Emre‚ Topal‚ Salih var buna rakip olarak‚ bi de yabancımız Meireles. Orta saha nispeten mukayese edilebilir ancak forvet hattımız ise çok daha kalitesiz karşılaştırınca‚ çünkü ne Burak gibi bir bitiricimiz var‚ ne Drogba gibi bir oyun kurucu ve atletik bir santraforumuz‚ ne de Sneijder gibi bir beynimiz. Adamların 6 oyuncusundan en az 4 tanesi frikik ve duran top ustası bu arada‚ bizde bu özellikte tek bir oyuncu bile yok şu an.

Kısacası Alper´in stratejik önemi çok büyüktü çünkü rakibi ciddi sıkıntıya sokacaktı orta sahada yabancı kısıtlaması yüzünden. Aynen Selçuk´ta olduğu gibi‚ muazzam bir transfer daha yaptılar bence ve adam daha 22 yaşında.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Beyler Hagi'yi ölmüş eşşek, alkolik olarak aldık efsane oldu. UEFA finalinde kırmızı yedi. İkisini karşılaştırmıyorum yanlış anlamayın. Q7 gelsin bırakın ya, beleşe Quaresma ne demek allah aşkına ? Ayrıca bizim teknik direktörümüz aykut, samet vs değil, FATİH TERİM be !

Şu Fatih Terim adam eder olayını da fazla abartıyoruz. Engin'i Kazım'ı falan adam edebildi mi? Birazcık insanın içinde olacak. Ayrıca Quaresma Samet'le Aykut'la falan değil Mourinho ile falan çalıştı. Ayrıca biz niye adam olmuş futbolcu değil de adam edilecek futbolcu arıyoruz bunu anlamıyorum. Quaresma isterse bedava oynasın bu takıma gelmemeli. Hiç bunlarla uğraşmaya gerek yok, daha sağlam ve güvenilir adımlar atmamız gerek.

düz mantık yürütün başkan o kadar dünya külübü, yurtdışında tanınma hedefinde

Nani dururken Q7 yimi alır hiç :D Ünal Aysal işini bilir, sonuna kadar zorlar olmadı o zaman Q7'ye döner

Melo'yu kamptan once kesinlikle almamiz lazim

Şu Fatih Terim adam eder olayını da fazla abartıyoruz. Engin'i Kazım'ı falan adam edebildi mi? Birazcık insanın içinde olacak. Ayrıca Quaresma Samet'le Aykut'la falan değil Mourinho ile falan çalıştı. Ayrıca biz niye adam olmuş futbolcu değil de adam edilecek futbolcu arıyoruz bunu anlamıyorum. Quaresma isterse bedava oynasın bu takıma gelmemeli. Hiç bunlarla uğraşmaya gerek yok, daha sağlam ve güvenilir adımlar atmamız gerek.

bence çok çabuk yargılıyosunuz adamı.

İnter ve Barcelon'ya uyum sağlayamamış olabilir kabulümdür ama BJK'de başarısız saymıyorum ben...

Taha renktaş takımın topla oynama süresinin yarısını tek başına kendi kullanan adamın BJK'deki istatistiğine bak lütfen. BJK'nin o varken nerelerde olduğuna bak. 1 Sene önce Denizli ile Şampiyon olan takımın üstüne geldi bu çete.

Ernst saha içinde kalayladı bizim maçta bunu. Egemen kalayladı. Sivok kalayladı haberleri çıktı. Takımı bezdiriyordu kaprisleri, kaptırdığı toplarla. Üstelik o kadar top kullanan adamın gol ortalaması 5-6 asist ortalaması 7-8.. Bizim ön liberomuz bu kadar gol atıyor zaten:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt