Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben BJK kariyerini kasteddim...Barca ve Chelsea'ye uyum sağlayamadı...

yemişim beşiktaşıı. orda kariyer yapsa neolur yapamsa ne olur olcay şahanda kariyer patlaması yaptı bu sene.

ayrıca kariyeri bırakın takıma kattıklarına bakın biraz.. futbol hayatında porto dışında hangi takıma ne katmış??

İşte bu da Mourinho, Rijkaard gibi stajyer hocaların hatası!

Tamamen kıyaslayamazsın ama bahsettiğin takımların kadrolarında zaten Q7'yi aratmayacak pek çok adam var ...

Bizde şuanda kanat yok resmen Amrabat'tan başka ( Aydın gitcek deniliyor ) ...

Nani seviyesinde bir kanat gelsin zaten o ayrı bir konu ama Nani gelse bile tek düzgün kanat oyuncumuz olcak dolayısıyla rotasyonda Q7 gibi bir adamın olmasının zararı ne olur ?

Sonuçta 2 sene önce enkaz halinde bir takımdık geçen sene çok büyük hizmet etmiş adamlar şuanda gözden düştüler neden çünkü kadromuz çok büyük gelişim gösterdi. Aynı enkaz kanatlarda hala mevcut ve Q7 gibi birisi altını çizerek söylüyorum ilk 11 için değil ama rotasyon için kadro genişliği için bedavaya almak ( düzgün bir kontratla ) bence büyük artı olur ... 1-2 sene sonra da kanatlarıda enkazdan kurtardığımız zaman teşekkür edilip gönderilir ...

yemişim beşiktaşıı. orda kariyer yapsa neolur yapamsa ne olur olcay şahanda kariyer patlaması yaptı bu sene.

ayrıca kariyeri bırakın takıma kattıklarına bakın biraz.. futbol hayatında porto dışında hangi takıma ne katmış??

böyle giderse zaten bizim takım kanatsız oynayacak gibi duruyor bu sene :D Q7 de gelmez Nanide gelmez :D

ne oluyoruz yahu. 1 saat cikayim dedim naniden Q7 ye mi gectik :D

Bentleyden motoru arazali mercedeze binmis gibi hisetim kendimi birden...

neyse fatih hoca oynatira bilirse Q7 ye kabulüm. oda ucurur bizi. ama risk transferi. kaybetmeye gelemeyen birisi Q7. oyun-takim iyi gitmezse kendisini birakan ilk kisi oluyor genelikle. asil sorunu budur bence Q7 de.

Ya bırakın şöyle yorumları...

Şu bir gerçekki oyuna Quaresma girdiğinde herkes Amrabat'ın girmesinden çok umutlanacak....

Amrabat kötü futbolcu olduğu için değil sisteme uygun olmadıği için...O serbest bırakılmadığı için...
Mac gayet guzel giderken sırf bıreysel yeteneklerini tam gosteremedı diye kızıp tekme atan adam bomba etkisi yaratabilir ama pozitif anlamda olmadıgı acık.Su saatten sonra bizim garanti transfer yapmamız lazım deneme yanılma degil.

Tamamen kıyaslayamazsın ama bahsettiğin takımların kadrolarında zaten Q7'yi aratmayacak pek çok adam var ...

Bizde şuanda kanat yok resmen Amrabat'tan başka ( Aydın gitcek deniliyor ) ...

Nani seviyesinde bir kanat gelsin zaten o ayrı bir konu ama Nani gelse bile tek düzgün kanat oyuncumuz olcak dolayısıyla rotasyonda Q7 gibi bir adamın olmasının zararı ne olur ?

Sonuçta 2 sene önce enkaz halinde bir takımdık geçen sene çok büyük hizmet etmiş adamlar şuanda gözden düştüler neden çünkü kadromuz çok büyük gelişim gösterdi. Aynı enkaz kanatlarda hala mevcut ve Q7 gibi birisi altını çizerek söylüyorum ilk 11 için değil ama rotasyon için kadro genişliği için bedavaya almak ( düzgün bir kontratla ) bence büyük artı olur ... 1-2 sene sonra da kanatlarıda enkazdan kurtardığımız zaman teşekkür edilip gönderilir ...

Özgür hocam takımda 1-2 sene içinde gönderilecek çok oyuncu oluştu. Yaşlarıdnan dolayı. Artık kadro istikrarı için öncelikle 1-2 senelik adam almamalıyız. İkincisi 1-2 sene içinde vereceği katkıyı inan bana beğenmediğimiz Amrabat da verir. Bu adam abartılıyor. Gereksiz yere paramız gidecek.

bence çok çabuk yargılıyosunuz adamı.

Quaresma'yı mı çabuk yargılıyoruz? Adam 30 yaşında ve Porto harici tutunabildiği bir kulüp yok. Bizim daha sağlam adımlar atmamız gerektiğini düşünüyorum ben. Her şey bu kadar güzel giderken saçma sapan bir transferle her şeyi bozmamamız lazım.

Fatih Hoca , Quaresma'yı istiyorsa bir bildiği vardır. Uzatmayın artık

Sinirlenen her futbolcu kötü futbolcumu oluyor! Öylemi oluyor ! İnsanların emeğini bu kadar küçümsemeyin ya!

[video=youtube;xm4NIZ9xt5s]https://www.youtube.com/watch?v=xm4NIZ9xt5s[/video]

KEİTA KARAKTERSİZ BİR OYUNCU MU?

[video=youtube;3OlTej8R6pI]https://www.youtube.com/watch?v=3OlTej8R6pI[/video]

YA ARDA....En yakın arkadaşlarından Semih'e yumruk attı....Kötü oyuncumu!

[video=youtube;fofmlQf4crE]https://www.youtube.com/watch?v=fofmlQf4crE[/video]

Veya Engin...Maçı izlemeyen Engin'e sallayabilir...Ama nasıl tahrik ettiler??

arkadaş fatih terim olmak ne büyük yükmüş. nerde arızalı psikopat sorunlu tip varsa getir fatih terim uğraşsın oh ne ala. dayanılcak şey değil allah fatih hocaya sabır versin.

Fatih Terim T.Direktör değilki.. Adam kadrosunu kursun taktiğini versin ama olmaz. Sorunlu elemanı bulucaksın.. Hocaya vericeksin onla uğrasıcak edicek zaten Fatih hoca buna mecbur .. Rehabilitasyonda Merkezi kurucaz..

Florya Metin Oktay Rehabilitasyon Tesisleri

Beerschot bugun havluyu atti (iflas). Glasgow Rangers gibi 4. lig'e dustu

Alpaslan Ozturk'u alalim onlardan

hala fatih terim adam eder diyenler var....

siz futboldan bir uzaksınız hala yani.

1-adam aylardır top oynamıyor keyif yapıyor

2-bedavamı? adamı alacağı maaş ile gider kerim frei alırım.

3-sorun çıkarmazmış yok ya adam maaş probleminden ayrılmış bundan ötesimi var?

ayrıca en önemlisi kadroda olsa ne olur deniliyor, olmasın arkadaş onun yerine orda amrabat olsun en azında koşar-mücadele eder.

biz şampiyon liginde hedef diyoruz, q7 ile kadroda olsun ile hedefe ulaş diyorsunuz. kalite olabilir. snejder-drogba-elmander gibi futbola sadıkmı?

n9q3f.jpg
[/URL][/IMG]

Son duyumlardan sonra kadromuz bu yönde şekilleniyor. Beni futbol bilmemekle suçlamayın durum şuan bunu gösteriyor.:yenieek:

Kulakları çınlasın Eboue'de iyi adamdı.:)

Ftw ‏@FtwGS Korumalı hesap 1 sa

Nani'yi bekliyordum ama Q7 bitti denildi detaylarida var merak etmeyin 3+1 sozlesme diyeyim :(

:(:(:(:(

Quaresma´nin faydali olabilmesi icin Fatih Terim´in her dedigini yapmasi gerekiyor.

Ciddiyetini korumali ve büyük hedeflerin pesinde kostugumuzu kavramali.

Biz 3. dünya ülkesi dandik liglerinin dandik taraftari degiliz. 2-3 harekete cosacak taraftar da degiliz.

Modern futbolun kurallarina göre oynamali. Quaresma´nin Türkiye düsünceleri cok farkliydi sanirim.

Türkiye gelen gelmis gecmis en büyük oyuncu oldugunu düsünüyordu sanirim. Sadece showunu yapmak istiyordu. Öyle sey olmaz.

Yeteneklerini takim oyununun icinde sergilemesi gerekiyor. O zaman uygun fiyatlara alinmis bir Quaresma´nin faydasi olabilir takima.

Özgür hocam takımda 1-2 sene içinde gönderilecek çok oyuncu oluştu. Yaşlarıdnan dolayı. Artık kadro istikrarı için öncelikle 1-2 senelik adam almamalıyız. İkincisi 1-2 sene içinde vereceği katkıyı inan bana beğenmediğimiz Amrabat da verir. Bu adam abartılıyor. Gereksiz yere paramız gidecek.

Gönül isterki Nani/Arda/Robben/Shaqiri gibi adamlardan 2 tanesini aynı sene içinde takıma kazandırabilelim en doğrusu bu olur tabi ki ama ekonomimiz el vermez buna ve ben yine dediğim gibi bunlardan en azından birini alıp rotasyonada Q7'yi koymanın zararlı olcağını düşünmüyorum ...

Bu takım şuanda Çağlar'a Furkan'a ve daha pek çok adama gereksiz yere maaş veriyo Q7 ye de 1.5m verseler yıllık gerçekten sorun olcağını sanmıyorum ... Neyse zaman göstercek belkide hiç gelmeyecek adam için bu kadar konuşmak gereksiz aslında :o

başkaan geçen kanaltürkte melo soruldugunda ben istikrara bakarim demişti. eger queresma geliecekse sorarim. queresmanin ne gibi istikrari var diye. geriye dogru gidişte bir istikrari var gerçi:mymeka:

Arkadaşlar normal boyutta ve normal renkte yazınca da anlaşılıyor. Gözümüzü aşırı yoruyorsunuz . Sayfa kırmızı siyah büyük küçük harflerle doluyor. Dikkat edin biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt