Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Saffet Ulusoy ‏@saffetulusoy 49 sn

Haftasonuna kadar camiamiz icin cok onemli bir imza atacagimiza inaniyorum. Dünden bugüne cok yol alindi. Insallah hayirlisi olacak

Arda Turan´i diyor kesinlikle. Öncesinde de "IspanyalARDA bir ASLAN var bizi cosTURAN" yazmis.

Aralari cok iyi zaten. Umarim geri döner Arda. Alper ve Arda transferleri gerceklestiginde, Fenerbahce mecburen yabanci kontenjaninin serbest kalmasi icin deli gibi baski yapacak TFF´ye. Baska careleri yok cünkü. Asla rekabet edemezler bizimle bu sartlarda

SON DAKİKA: Alper Potuk kesin olarak Galatasaray'da. (DHA):confused:

Yahu ********************* görüntü var diyordu, az sonra diyordu... Hani?

Belkide necati jübile yapmayı planlıyordur sene sonunda son kez parçalıyı giyip bırakabilir. Umut kesin alınır alınması da lazım

Aslında Umut veya Necati 2.side yedek olarak her türlü işimizi görür. Maliyet açısından da Necati daha uygun olcağından belki Necati'yi düşünüyorlardır.

SON DAKİKA...

lig tv izliyorum şuanda şansal sallıyor(anlatıyor): alper konusunda iki başkan bir araya gelmiş 2 oyuncu teklif etmişiz maaşlarında sıkıntı varmış eskişehir biz bunları odeyemeyiz bu oyuncuları ikna edin demiş oyuncularda biz daha aşağısına imza atmayız demişler şimdi yönetim ikna etmeye çalısıyormus büyük ihtimalle bitireceklermiş sadece iş oyuncuları iknaya kalmıs

Carlinhos'un bence Riera'dan artı bir yanı yok, boş yere para vermeye de gerek yok, ona verilecek parayı Nani'nin bonservisinde kullanalım

renktaşlar sizden ricam carlinhos ve şu chedjeou icin güzel bir analiz yapabilir misiniz bizim ısıran ve havada etkili bir defansa ihtiyacımız var sert kodumu oturtacak var mı bu adamda bunlar özelllikle carlinhos kapalı kutu benim için çünkü tanımıyorum bir anlatırsanız sevinirim

Carlinhos'un 1 macını bile izlemden yok gelmesin , iyi futbolcu değil demek sacma . Fatih Terim izlemiş demek'ki istiyor. Umarım herkesi yanıltı olursa transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt