Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok küçümsüyorsunuz şu adamı ona sinirleniyorum, bizim yedek golcülerin hepsinden daha iyi.

Galatasaray kalibresinde değil, biz kapalı takımlara hücm ediyoruz sezonun %90'ında. Gekas kontra oyuncusu. Bizde iş yapmaz anlayın artık.

Deniz-Kum-Güneş-Transfer Nöbeti :ayatollah: Gerçi daha finalleri atlamadık ama :D Rehavete kapıldım, bi gevşedim nöbeti görünce okula gidesim bile gelmiyor :o

Nedense Ardayi ima ediyormus gibi geldi bana..Alper camiamiz icin o kadarda önemli bir transfer degil gibi...

Türkiye liginin en önemli gelecek vaadeden yerli oyuncusunu almışsın...Daha ne istiyorsun...

Doğru haklısın Dany çoğu maçta kademeyi doğal olarak bilmeyen Riera'nın açıklarını kapattı, şimdi alınacak olan Carlinhos'un da çok fazla açık vereceğini düşünüyorum ve yine Dany'in açık kapattığını fazlasıyla görürüz. Sende hızıyla bu kadar açık vermeyeceğini savunuyorsun, bu konuda haklı olabilirsin ama neden iki yönü daha dengeli bir oyuncu bakmıyoruz ben onu anlamıyorum. Dediğin gibi hızıyla Riera kadar açık da vermeyebilir ama verebilirde...

bence renktaş Fatih Terim tempolu bi oyun istiyor almak istedigi adamlarda hep bu yönde isimler

Alperi istiyoruz adam türkiyenin en tempolu oyuncusu

Carlinhosta çok tempolu oyuncu

Chedjouda çok tempolu oyunu geriden çok ii kurabilen birisi

onun için Carlinhosu çok istiyor bence Fatih Terim

Gekas, Batalla, Vleminck, Uche vs. tarzı oyuncular gayet kaliteli oyuncular fakat mümkünse oynadıkları takımlarda kalsınlar ki lig heyecanlı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt