Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yalnız var ya... geçen yaz dönemi drogba drogba diye yırtındık hep... hep ona benzer forvet dedik.

gittik adamın kendisini aldık ya la, birde en iyi yerli forvetleri yanına koyduk-umut burak...

düşünüyorumda. hagiden sonra görebileceğim futbol anlamında en büyük isimdir drogba....:lol:

Arda Turan geliyor bize demek ki diye yorumlayalım hemen. Sol kanatta oynuyor net Gomez.

Hatta Arda bitmiş diyelim.

başkan ne dedi, 30 dakikalık yemeğe bakar :)

oneo öz güven ooo :)

arda için sımone bırakmıyor diyor du başkan. arda ve bizde niyetliyiz...

neye niyet neye kısmet artık :)

GALASTİCOS

-----------Muslera-----

-eboue---chedjou---semih---carlinhos---

------hamit/alper--melo--selçuk-----

------------snejder-----arda----

----------------drogba-----

ohaa burak dışarda kaldı şimdi...

ne iş anlamadım yahuuu :) oyuncu alsak kadro dışına gidiyorr...

GALASTİCOS

-----------Muslera-----

Burak oynar Drogba yedek kalır.

başkan ne dedi, 30 dakikalık yemeğe bakar :)

oneo öz güven ooo :)

arda için sımone bırakmıyor diyor du başkan. arda ve bizde niyetliyiz...

neye niyet neye kısmet artık :)

Arda baski yaparsa simoeneye birakir. evimi özledim der. yuvam fatih babam beni cagriyor der. sen atl madrid cagirsa kosa kosa gitmesmesin sorar simoeneya olur bizer bu is. arda ya bagli birazda

GALASTİCOS

-----------Muslera-----

Arda gelirse los galacticos oluruz ama iddaa ediyorum o kadroyla 3. oluruz. anca harlem takımı oluruz ardayla. gelmesin 5 sene daha orada kalsın.

Harbiden beyler misal Ardayi birakti Simone ve bizde aldik Arda Galatasaray'da diyelim

kadro nasil sekillenir meloyu aldik varsay.

Arda Burak Sneijder Drogba kesilmez.

bu arada müthiş adam geri döndü. matias suarez..

sakatlık dönüşü.. playoof 9 maç 3 gol...

efsaneeelerden birisi...:)

-----brk -------drgb

ard -----snjdr

--selcuk ------alper

--------melo

olmiyo yagggggg

Harbiden beyler misal Ardayi birakti Simone ve bizde aldik Arda Galatasaray'da diyelim

kadro nasil sekillenir meloyu aldik varsay.

Arda Burak Sneijder Drogba kesilmez.

rte:3 çocuk yapın boşuna demedi..

o kadar isimden kesecek çocuk kalmadııı , ithal etcez artık :):lol:

717085_Galatasaray_SK.jpg

:coffee::Z6:

pek sinmedi nedense icime :D

fenerde sol bek ve stoper arıyormuş. desene yine bizim adamlara talip olacaklar. admlar eksiklerini bile bizim transferlere göre belirliyor:D

arda gelir ise var yaa :)

bence 2 sene yeterli idi. benim için sorun yok. bu satten sonra daha iyi bir takıma gitmeyecekse ardanın durmasına gerek yok. nihat gibi olur sonra...

selçuk-arda-hamit-alper böyle bir orta saha yok yanii.. hele birde bekler iyi olursa. türkiye ligi için kesin- avrupa içinde gruplara bağlı olarak 2.tur derim. bizim anlayaşımızda defans yok-ofans var.

ayrıca hamit-selçuk-alper-arda gibi adamlar her iki yönüde parformanslerı iyi olduğu zaman oynayan adamlar...

arda gelir ise var yaa :)

bence 2 sene yeterli idi. benim için sorun yok. bu satten sonra daha iyi bir takıma gitmeyecekse ardanın durmasına gerek yok. nihat gibi olur sonra...

selçuk-arda-hamit-alper böyle bir orta saha yok yanii.. hele birde bekler iyi olursa. türkiye ligi için kesin- avrupa içinde gruplara bağlı olarak 2.tur derim. bizim anlayaşımızda defans yok-ofans var.

ayrıca hamit-selçuk-alper-arda gibi adamlar her iki yönüde parformanslerı iyi olduğu zaman oynayan adamlar...

Melo-Selcuk-Alper-Arda-Sneijder..

Onlerinde Drogba/Burak dönusumlu..

Yeri geldimi anadolu takimlarina.. 2 forvet.. Alper OUT..

Mis mis mis

Arda Gelirse süper olur kadromuz gerçekten.

Arda Sneijder Drogba Melo Selçuk Burak.

Ben hocanın yerinde olsam 4 2 3 1 oynatırdım Burak zaten hızlı bir oyuncu kanattayken defansın arkasına çok kolay sarkıyor tabi çalım özelliği ve pas oyununda eksiği var bu yüzden oyun içinde drogbayla sürekli değişerek oynar kanatta hem kanatta oynadıkça kendini o yöndede geliştirebilir diye düşünüyorum.

2 sorun var biri Sneijder ve Burak Yılmazın defansa katkısı bu gerçekten sıkıntı olabilir takım için ama hoca halleder onu. Öteki de kalan 3 yabancı hakkımızı nerede kullanacağımız 1 tanesi muslera olur kesin ama diğerleri sorun.

Gerçi sakatlık kart cezası falan oldukça her türlü kadro kurulur Arda gibi bir oyuncuya sahip olmak demek çok yönlülük demek ister Ardayı oynat orta sahada oyuna zeka katsın çalımlarıyla bizi ileri taşısın ister amrabat girsin hızıyla iş yapsın (seneye iyi olacağına inanıyorum ) ister alper potuk girsin oyuna dinamizm katsın. Yani hocanın elinde ekstradan bir silah daha vermek demek Arda hemde yerli olması çok büyük avantaj inşallah alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt