Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda gelecek sanırım, Saffet Ulusoy'un mesajlarından öyle anlıyorum, ********************* gazetesi de Nani ile pazarlıkların başladığını yazmış, Sol'da Arda sağ'da Nani olursa kafayı yerim :asd:

Alper´i dinamizm getirsin diye aldik zaten. Terim´in dediklerini yaparsa formayi kapacaktir, bunda hemfikiriz.

Ama yine de Hamit´e ihtiyacimiz var bizim. As-Yedek ayrimi yapmamiza gerek yok bence. Kadroyu bir bütün olarak degerlendirelim.

Hamit basariya giden yolda ihtiyacimiz olan bir futbolcu olacak herzaman. Bircok macimiz olacak seneye. Terslikler de olabilir.

Ben Hamit´e hala cok güveniyorum. 2 sene futbol oynamamasina ragmen performansindan da genel anlamda memnunum.

CL´de yine is yapmak istiyorsak, yedek kulübesinde de Hamit kalitesinde adamlarin olmasi lazim.

Gelecek sezon 20 maci bulacagini düsünüyorum ben yine de. Rotasyon, yabanci kontenjani filan derken baya sans bulur yine.

aynen hep ilk 11 yapıyoruzda. dönüp kaç kişi diyor. 18 den giren adam kim diye..

bu sene yedekten yekta-umut bazen amrabat dışında fayda sağlmadık. g.zan unutmayalım son maçlarda iyidi.

uzun bir maratonda kenarda hamit-alper-melo-riera-umut-arda-snejder-drogba-burak-selçuk-melo bunlardan bazıları oalcak dimi..

bu bir lüks değil elbet ama giren ile çıkan arasında dağlar kadar fark varsa. 34 maçında 34 unde süper performans bekleyemezin kişisel olarak.

zaten önemli olan kişisel performansın en düzeyde değil, takım olarak istikrardır.

bir gün eboue yedeğe gelir 5 maç hamit oynar. bir gün melo yedeğ gelir yekta oynar. snejder 3 maç oynar arda gelir vss..

zaten avruapda oynacağımız maksimum herhalde 13-14 maç olacak final veya süper kupa vs.. onun için bu çok önemli..

unutmayalım derim milli takımın 3. olduğu avrupa şmapiyonası. ister şans -ister bal-ister inaç diyelim..

hep kötü oynadık dedik- o kadar eksiğe rağmen almanya gibi takımı zaman zaman eze eze oynadık. orda neydi her oyuncunun hazır olmasıydı.

fatih terimin başarıdaki en büyük noktası bu. oyuncularını inandırmak yedekte olsa-asta o takımın parçasısın düşüncesini işlemek-hazır tutmak..

Antu'ya bir girdim hepsi Alpere berbat diyorlar, ula insan bu kadarmi kiskanir :asd: Selcuk Sahin diyip gecelim bizde

Ynt: Transfer Nöbeti

Öyle bir kadro istiyorum ki yedeklerimiz bile Ziraat Kupasını gözü kapalı alsınlar.

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Pardon anlamadim:D

almanyada bayern takimindan ve wolfsburgda 1-2 oyuncu haric hangi takim bu kadar para veriyor bir oyuncuya ?! 5Milyon euro kazanmasi mümkün degil stuttgart gibi takimda. bide stoper olarak

Yıllık Maliyeti olabilir.Orada %40 civarı bir vergi olduğu için Serdar Taşçı'ya 2.7 verebilmek için 5 ödemeleri gerekiyor.Mesela Arda'da Atletico'dan 4 alıyor diye görünüyor ama eline geçen 2 Milyon civarı bir para.

aynen hep ilk 11 yapıyoruzda. dönüp kaç kişi diyor. 18 den giren adam kim diye..

bu sene yedekten yekta-umut bazen amrabat dışında fayda sağlmadık. g.zan unutmayalım son maçlarda iyidi.

uzun bir maratonda kenarda hamit-alper-melo-riera-umut-arda-snejder-drogba-burak-selçuk-melo bunlardan bazıları oalcak dimi..

bu bir lüks değil elbet ama giren ile çıkan arasında dağlar kadar fark varsa. 34 maçında 34 unde süper performans bekleyemezin kişisel olarak.

zaten önemli olan kişisel performansın en düzeyde değil, takım olarak istikrardır.

bir gün eboue yedeğe gelir 5 maç hamit oynar. bir gün melo yedeğ gelir yekta oynar. snejder 3 maç oynar arda gelir vss..

zaten avruapda oynacağımız maksimum herhalde 13-14 maç olacak final veya süper kupa vs.. onun için bu çok önemli..

unutmayalım derim milli takımın 3. olduğu avrupa şmapiyonası. ister şans -ister bal-ister inaç diyelim..

hep kötü oynadık dedik- o kadar eksiğe rağmen almanya gibi takımı zaman zaman eze eze oynadık. orda neydi her oyuncunun hazır olmasıydı.

fatih terimin başarıdaki en büyük noktası bu. oyuncularını inandırmak yedekte olsa-asta o takımın parçasısın düşüncesini işlemek-hazır tutmak..

CL´de hedefimiz daha büyük basariysa bu tip oyuncularin kulübede olmasi lüks olamaz bence de. Gayet normal.

Girenin cikandan pek bir farki olmayacak ki, bu hedefe yürüyelim. Zaten Terim ve yönetimin de fikri bu yönde.

Fatih Terim: "Degisim devam edecek, etmeli de"

Bunu her firsatta söylüyor Fatih Terim. Yanlis da degil. Her sene üstüne koymamiz lazim CL hedefi icin.

Bu arada Twitter´da dünya yildizi bir sol bek muhabbeti dönüyormus. Ingiltere muhabbeti varmis. Bilgisi olan var mi?

Aklima Ashley Cole ve Patrice Evra geliyor ama?

Ujfalusi neolacak ? En son kizlar opuyordu reis'i .. Kalacakmi ? Gidecekmi

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Öyle bir kadro istiyorum ki yedeklerimiz bile Ziraat Kupasını gözü kapalı alsınlar.

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

öyle bir kadro istiyorum ki gidemediğim her maç için stada kendime kızmak veya anadolu gidilen her maçta oranın insanların gururlanacağı-sempatisini kazanacağı-heycanlanacağı bir kadro isityorum..

biz başarı giderken o senelerde ülke bütünleşmişti. ben bunu istiyorum. takımımla sadece ben değil herkesin gurur duyacağı karakterli futbol ve kişiler..

Antu'ya bir girdim hepsi Alpere berbat diyorlar, ula insan bu kadarmi kiskanir :asd: Selcuk Sahin diyip gecelim bizde

2 hafta evvel heyecandan ölüyorlardi ama "9 Milyon" muhabbeti olunca :) Mutlaka almaliyiz, Selcuk Inan gibi olmasin diyorlardi :D

Ezo bunlar ya ezo :D

CL´de hedefimiz daha büyük basariysa bu tip oyuncularin kulübede olmasi lüks olamaz bence de. Gayet normal.

Girenin cikandan pek bir farki olmayacak ki, bu hedefe yürüyelim. Zaten Terim ve yönetimin de fikri bu yönde.

Fatih Terim: "Degisim devam edecek, etmeli de"

Bunu her firsatta söylüyor Fatih Terim. Yanlis da degil. Her sene üstüne koymamiz lazim CL hedefi icin.

Bu arada Twitter´da dünya yildizi bir sol bek muhabbeti dönüyormus. Ingiltere muhabbeti varmis. Bilgisi olan var mi?

Aklima Ashley Cole ve Patrice Evra geliyor ama?

ferguson gitti şimdi onalrda başlarlar yıldız toplmayaa. o kadar parayı nereye götürcekler zaten... :)

sol bek evra olabilir bence.. asley cole tahmit etmiyorum. başka kim var???

melo takımda kalmayacaksa, yapılan hiçbir transferin önemi kalmaz bence. o adam mutlaka kalmalı takımda

Twitter´da bi sol bek muhabbeti dönüyormus. Dünya yildizi, Ingiltere´den filan diye. Bilgisi olan var mi?

Aklima Ashley Cole ve Patrice Evra geliyor

ferguson gitti şimdi onalrda başlarlar yıldız toplmayaa. o kadar parayı nereye götürcekler zaten... :)

sol bek evra olabilir bence.. asley cole tahmit etmiyorum. başka kim var???

Baines diye biri var bildigim kadariyla :) Bu 3 futbolcu disinda kimse aklima gelmiyor

kolorov filanda var? neden olmasın. evra olabliyorsa kolorovda olabilir:ayatollah:

Arda gelecek sanırım, Saffet Ulusoy'un mesajlarından öyle anlıyorum, ********************* gazetesi de Nani ile pazarlıkların başladığını yazmış, Sol'da Arda sağ'da Nani olursa kafayı yerim :asd:

öyle bişey olursa ligi kapasınlar bosuna oynamayalım.CL'de yarı final garanti olur valla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt