Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu sene söylenen isimler alınırsa

carlinhos - chedjou - alper - melo - kanat(nani, arda, q7, vb) - bursadan şener ve serdar aziz falan...

diğer takımlar dükkanı kapatıp gitsin direkt.. ama bu kadar oyuncu almak ciddi mali külfet olacak.. sonumuz beşiktaş gibi olmasın sonra dikkat etmek gerek

sadece son cümlene cevap vericem rahat ol biz para koydukça basarı geliyor naikt geliyor cash geliyor yani bjk bi para koydu sonuçta gelen 0dı ve bizim onlarlar gelirimiz çok farklı genisçe tartısmak isterdim ama korkma rahat ol

sadece son cümlene cevap vericem rahat ol biz para koydukça basarı geliyor naikt geliyor cash geliyor yani bjk bi para koydu sonuçta gelen 0dı ve bizim onlarlar gelirimiz çok farklı genisçe tartısmak isterdim ama korkma rahat ol

renktaş elbet başarı geldikçe değirmen dönmeye devam edecek.. onda hemfikiriz.. ama oldu ki cl de gruptan cıkamazsak, ligde olurda ters bir şeyler olursa başarısız olursak o zaman sıkıntımız büyük olur demek istiyorum ;) yoksa değirmeni başarı döndürüyor zaten

bunun ünlü olup olmamakla alakasi yok adam senelerce EPLde basarili olmussa ve bu kadar yetenekliyken 7m€ saka gibi bir rakam. Nani'nin kalite olarak degeri 20m€'ya yakindir.

Bencede öyle eğer 7M€ bonservise Nani alınıyorsa bizden önce alacak çok takım vardır gibi geliyor Madrid bile alır yedeğe koyar o fiyata.

nesi şaka olsun döner sermayemiz suan için türkiyede tüm külüplerden daha iyi hatta fenerden 2 kat daha iyidir

renktaş 2. sermaye arttırımını yapamazsak sen gör o zaman döner sermayeyi.. ben tablonun o kadar pembe olmadığını düşünüyorum

Ligi kazandik, kasamiza $68 milyon girdi. Bu ezikler sampiyonlar ligine kalamayincs $20 milyon daha giricek.

1. Öncelik: Chedjou, Carlinhos, Alper

2. Öncelik: Kerim Frei, Serdar Aziz, Jem

Bonüs: Nani,Q7

gibi bi liste var galiba.

renktaş elbet başarı geldikçe değirmen dönmeye devam edecek.. onda hemfikiriz.. ama oldu ki cl de gruptan cıkamazsak, ligde olurda ters bir şeyler olursa başarısız olursak o zaman sıkıntımız büyük olur demek istiyorum ;) yoksa değirmeni başarı döndürüyor zaten

çok kötü duruma düsersek yani hersey ters giderse çok sükür oyuncu transferiyle kurtarabiliriz yakayı satılabilecek oyuncularımız çok (Muslera-Burakvs)

ama çok zor o rahat ol

Bence 10 yildan fazla süründügümüz icin ekonomik anlamda, bu psikolojiden kurtulmak da kolay olmuyor sanirim.

Ben Galatasaray icin 10 Milyon Euro´larin sorun olacagini düsünmüyorum artik. Gelirlerimiz ortada, basardiklarimiz ortada.

Sadece TFF´den elde ettigimiz gelir 30 Milyon Euro´dan fazla. Bir bu kadar da CL´den kazandik bu sene. 50-60 Mil de Arena´dan.

Fenerbahce her transfer ettigi yabanciya 10 Milyon Euro veriyor, hicbirsey olmuyor da, biz verince mi sorun oluyor?

Nani´yi de cok rahat aliriz, üstüne bu tip bir futbolcu daha aliriz, hicbirsey de olmaz bize ekonomik anlamda. Acikca söyleyeyim yani

S.a :ayatollah: okuldan yeni geldim Alperi duydum baya sevindim. Nani ismi nerden çıkdı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt