Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Quaresma oyun sıkışıkken sonradan girer oyuna maçı açsın diye sonra küt rakibin beline tekmeyi atar direk kırmızı kart yallah dışarı. Portekizliler zaten sabıkalı disiplinsizlik konusunda hele quaresma gibi bi oyuncu hayatta adam olmaz.

portekizliler sabıkalı ne demek ya yuh diyorum.. ayrıca q7 nin sen turkiyede rakibine tekme atıp oyundan atıldıgını nerde gördün? hiç izlemedigin belli kulaktan dolma konuşma burada

bi arkadas vardi Sneijderin amcasiyla, dayisiyla, hizmetcisiyle konusan. söyleyinde naninin akrabalariyla irtibata gecsin :D

kimi tercih edersiniz Kazim or Quaresma ?

portekizliler sabıkalı ne demek ya yuh diyorum.. ayrıca q7 nin sen turkiyede rakibine tekme atıp oyundan atıldıgını nerde gördün? hiç izlemedigin belli kulaktan dolma konuşma burada

bi bursa maçı vardı çalımı atamayınca arkadan çakmıstı tekmeyi var yani öyle hareketleri

Bence gerçekten Q7 transferini fazla büyütmeye gerek yok zira güzel bir sözleşmeyle bize yük olmadan gelir ...

Kadro genişliği de yaratmamız lazım, bu sene takımda kanat olarak adlandırabileceğimiz sadece Amrabat ve Aydın vardı :o Quaresma bu ikiliden çok çok daha yetenekli bi adam, yaşıda 29 ve Fernandes'den falan daha disiplinsiz bir adam da değil, kadro derinliği açısından iyi bir alternatif olur ama dediğim gibi Nani tarzı transferlerin önüne geçmediği sürece ...

Quaresma ikisinden de yetenekli kabul ediyorum ama bu üçünden de iyi ve güvenebileceğimiz bir oyuncu alabilecekken bu adama gerek yok diyorum sadece. Neyse gelirse daha ciddi tartışırız. :)

Tamam Quaresma diğer adı geçenlere daha kötü ama o kadar da kötü adam değil.Fernandes gibi alemci değil,Avrupa maçlarında ayrı bir oynuyor.Ayrıca geçen sene Trabzon'la berabere kaldığımızda Beşiktaş feneri 1-0 yenerken golün ortası bu adamdandı.Fener o maçı yenseydi önümüze geçiyordu.Şampiyonluğumuzda payı var reisin.

Nani de toplam 10 kez ilk 11'de oynadı. İkisi de belli sakatlıklar geçirdiler. Biri diğerinden daha zorsa eğer bence de Sneijder daha zordur.

neden sneijder daha zordu? sneijder kadro disiydi bir kere. gecen sezon EPL'de 8 gol 12 asistle oynamis bir adam. sadece bu sene performans düsüklügü vardi.

Quarejmaaaa quarejmaaaa oley oley oley!

Q7'i mi aldık :uyy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt