Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Fatih hocanın nedense Q7 ile çalısmak istediğini düsünüyorum ilginç bi adam çünkü yetenekli

Özel maddeler koyarsak sözlesmesine klube transferi olarak gelsin

fatih hoca türkiyeden yabancı oyuncu beğenme huyundan vazgeçmeli artık bence. dany,amarabat hala ders olmamış anlaşılan.

Arkadaş Nani'den Q7'ye mi düştük 2 saatte ya :o

Siz Quaresma'nın alternatif oyuncu olmayı kabul edeceğini, problem etmeyeceğini, 70. dk'dan sonra oyuna gireceğini ve girdikten sonra mücadele edeceğini düşünüyor musunuz gerçekten? Öyleyse tanımamışsınız bu adamı.

Chedjou olmazsa (oldu bile bence) Granqvist hayırlı olsun.

Çünkü Fatih Terim eski transfer listesinde ne varsa istiyor haberlere göre.

Hoca birak Q7 ben naniyi istiyorum de baskan geregini yapar hersey bi yemege bakar...:)

quaresmayı almayı ciddi ciddi düşünüyorsak demekki yabancı sınırlaması falan yalan olacak demektir. quaresmadan olsa olsa yedek oyuncu olur bu saatten sonra seneye klubede yabancı oyuncu olmayacağına göre hiç bi halta yaramaz q7. senelik 1.5 milyon alacaksa olabilir. antremana çıkar seneye kadar anca toparlanır zaten

Siz Quaresma'nın alternatif oyuncu olmayı kabul edeceğini, problem etmeyeceğini, 70. dk'dan sonra oyuna gireceğini ve girdikten sonra mücadele edeceğini düşünüyor musunuz gerçekten? Öyleyse tanımamışsınız bu adamı.

Adam Katar görmüş, feleğin çemberinden geçmiş resmen artık akıllansın bi zahmet :asd:

bedavaya gelecekse tamam ama öyle 3 milyon eurolara falan değil 2milyon +maç başı 2 yıllık sözleşme yeterli olur ama nani olaydı iyiydi yaa :D

gençler daha anlayamadınizmi transferler bitti aslında ama başkan daha iyiler için fırsat kolluyor ya bulursam diye..

chedjou aldık ama daha iyisini almaya bakıyoruz misal terry.

carlinhos cepte ama adrino ve türevi için fırsat kolluyoruz

Q7 ile anlaşıldı ama nani veya arda dan gelecek haberi bekliyorlar

melo mutlaka alınacaktir yada duruma göre mutlaka bir DMF

umut lada mutlaka anlaşılmıştır ama yabancı durumuna göre genc yabancı forvet bile gelebilir

yönetim şuan gayet akıllı davranıyor..ya daha iyisiyle anlaşabilirsem ve yabancı sınırı kalkarsa diye fazla acele etmemeye çalışıyor.

o adam al ahliden geldiğini ve son şansı olduğunu bilerek gelecek bu takıma. herkes rütbesini bilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt