Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Q7 neyin kafasi acaba çok merak ediyorum, hayret yani.. Yazik vallahi..

Q7 ya efsane top oynar yada Drogba'dan falan dayak yer gerçi oynamıslıkları var :cool:

oraya site yapacaklarken stad yaptırıp ölü yatırım olarak degerlendirirler mi o alanı :D ist dışnda bir yerde yaptırırlar bize stad var ise böyle bir madde sözleşmede :)

yoktur hocam,sen inanıyormusun yönetimin ist dışına spor salonu yapmasını kabul edeceğini,kim gidecek ist dışına basketbol maçı izlemek için :confused: yine bu saçma şeyleri çıkaranlar,muz olayında ve forma olayında olduğu gibi patlayacaklar gibime geliyor :yenieek:

Ben açıkçası Q7'ye karşı değilim çünkü yıllık 2m civarı bir rakama bonservissiz gelir ve dokunmaz bize ...

Yeteneklerine kimsenin laf etceğini sanmam hele de takımda ki en iyi kanat oyuncumuzun Amrabat olduğu düşünülürse ...

Ama bu transfer Nani gibi bir adamı transfer etme ihtimalimiz varsa ve onun önünü tıkarsa, Nani yerine Q7 alınırsa büyük yanlış olur ...

Yabancı sınırının düşceğini sanmıyorum bu yüzden 2 kanat almamız gerekiyodu zaten (4-2-3-1 oynarsak eğer), birisini bütçemizi zorlamayacak Q7 ile doldurmak bana pek yanlış gelmiyo ...

Quaresma transferi doğruysa yakışmadı. Bir yıldır doğru düzgün top oynamayan, hiç bir yerde tutunamamış, problemli bir adamı almazlar diye düşünüyordum. Umarım doğru değildir bu haberler.

Q7 duyumu gerçek ise bizim kulübün kapısına Galatasaray Rehabilitasyon Merkezi diye tabela yerleştirmek lazım :trollface:

Quaresma kulübe transferidir gençler.

Nani hayallerimiz suya düştü yani tek üzülecek nokta bu.

Q7 ilk 5 hafta burada çok iyi top oynar herkes beğenir bayılır öyle top oynar ki Wesley ve Drogbanın önüne geçer

ama

7.hafta tanıyamazsın içinden Aydın çıkar :asd::yenieek:

Bütün şampiyonluk sevincim falan gitti Q7 muhabbetiyle.

Ben açıkçası Q7'ye karşı değilim çünkü yıllık 2m civarı bir rakama bonservissiz gelir ve dokunmaz bize ...

Yeteneklerine kimsenin laf etceğini sanmam hele de takımda ki en iyi kanat oyuncumuzun Amrabat olduğu düşünülürse ...

Ama bu transfer Nani gibi bir adamı transfer etme ihtimalimiz varsa ve onun önünü tıkarsa, Nani yerine Q7 alınırsa büyük yanlış olur ...

Yabancı sınırının düşceğini sanmıyorum bu yüzden 2 kanat almamız gerekiyodu zaten (4-2-3-1 oynarsak eğer), birisini bütçemizi zorlamayacak Q7 ile doldurmak bana pek yanlış gelmiyo ...

nerlerdeydin sen kardo ya. yalnızlıktan öleyazdım :D

quaresma şuan vizyonumuzu tam oturtacakken bize yakışmaz bence

ManU taraftarı alın Nani sizin olsun defolsun gitsin diyorlardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt