Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şimdi dk 60 - 70.. berabere giden bir oyun ya da maglup durumda oldugumuz bir oyun.. skor değiştirecek biri için amrabat ı mı tercih edersiniz quaresma yımı.. :yenieek:

206119benzmep.jpg

Hoca Q7 yi istemiyordu güya toparlamamız zor olacak diyordu hikayemiymiş bunlar

q7 nin gelmesini isteyen sessiz bi çoğunluk var biride benim ankette yarı yarıya zaten:trollface:

Ne Q7'si arkadaş. Dönüp dolaşıp aynı isimlere yöneliyoruz. Q7 2 maç taraftarın gözünü boyayıp tüm sezon yatar.

şimdi dk 60 - 70.. berabere giden bir oyun ya da maglup durumda oldugumuz bir oyun.. skor değiştirecek biri için amrabat ı mı tercih edersiniz quaresma yımı.. :yenieek:

Amrabat'ı.70'den sonra girecek Quaresma sağa sataşır sola sataşır küser ve maçı bitirir.

Bu arada Nani'yi almama sebebimiz Şampiyonlar Ligi maçlarında cezalı olacak olması,yoksa şu an uçaktaydı. :trollface:

Quaresma kulübe transferi olduğu için istikrarı çok da önemli değil. 50 maç 11 oynamacak sonuçta adam.

q7 nin gelmesini isteyen sessiz bi çoğunluk var biride benim ankette yarı yarıya zaten:trollface:

Aynen ankette ben büyük çoğunluğun Q7'ye karşı olcağını düşünmüştüm ama yarı yarıyaydı resmen sonuçlar ...

Şaka gibi yalnız 10 dakka önce Nani diye heycanlanırken birden Q7 çıktı :asd:

Ben Fatih hocanın nedense Q7 ile çalısmak istediğini düsünüyorum ilginç bi adam çünkü yetenekli

Özel maddeler koyarsak sözlesmesine klube transferi olarak gelsin

Amrabat'ı.70'den sonra girecek Quaresma sağa sataşır sola sataşır küser ve maçı bitirir.

Bu arada Nani'yi almama sebebimiz Şampiyonlar Ligi maçlarında cezalı olacak olması,yoksa şu an uçaktaydı. :trollface:

Türk hakem attı adamı Tr'ye gelir mi hiiç :trollface:

@ibrahim_keten Quaresma artık Galatasaray'da diyebiliriz.. Her konuda anlaşma sağlanmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt