Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=5]Oktay Derelioğlu: Galatasaray transferleri bitirdi. İçerde arkadaşlarım var. Bütün takımlar izinden sonra transfer yaparken Galatasaray yeni transferleri ile kampta olacak. Uyum süreci çok önemli. Kutluyorum[/h]Bende Bittiğini Düşünüyorum 20 sine Biticek Diyorlardı.

Q7 bu hareketleri yaparken oynadıgı takım bjk normal karsılamak gerek :D

Quaresma ancak son gün transferi olursa tercih edilebilecek futbolcu. Bu adamın daha bi takıma faydasını görmedim.

Ya şu futbol bilgisini geliştirerek konuşsak mesela neyi görmediniz ??

Sporting Lisbonda 2001-2002 Şampiyonluğu takımın C. Ronaldoyla beraber en iyi 2 oyuncusundan biri ve Barcelonaya transfer oldu.

Portoda 2005 , 2006, 2007 yıllarında 3 sene arka arkaya şampiyonluk Kupa, süper kupa, Dünya kulüpler şampiyonası sahipliği . Yani takım şampiyon olmuş derseniz 2005,2006,2007 Portekiz Liginin en değerli oyuncusu seçildi. Ne demek hiçbir takıma yararı olmadı.

Quaresma 3 yıl Porto üstüste şampiyon olurken 3 sene Ligin en iyi oyuncusu seçildi.

Quaresma ilk çıktığında yetenek bakımından Cristiana Ronaldo ile kıyaslandı hep. Sonuçta Portekiz dışında tutunamadı ama şunu unutmamak gerekirki F.Terim faktörü var. F.Terim kimleri oynatmadıki.

Beşiktaş macerasına bakarsak Karaktersizlik yüzünden değil adam son senesinde zorla sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği için o şekilde ayrıldı. O Beşiktaşta kaç sene kalınır ki;

Beşiktaş Nihat Kahveciyi aynı şekilde yolladı

Quaresmayıda aynı şekilde yolladı

Şimdide Fernandese aynı şeyi yapıyorlar. Beşiktaş taraftarla bilerek futbolcunun arasını soğutmak için bugün Fernandese yapılanları Quaresmaya Nihata falan yaptı...

Quaresma Sneijderden yararlı olur. Dikine adam eksiltir. Şut çeker orta yapar. Drogbanın yanına aranılan adamdır. Bu adama Barcelona chelsea inter milyon dolarlar döktü sen bedava alma şansın varken istemeyeceksin yokya?

Top Quaresma ya mı geldiğinde heyecanlanırsın , Amrabat a mı . Bu soru daha mantıklı bence

Katar'da oynamış 2-3 yıldır yatan bir oyuncuya top geldiğinde heyecanlanmam ben.Daha doğrusu Porto'dan sonra yatan oyuncu.

Senin futbol görüşün farklı benim ki farklı.

Ynt: Transfer Nöbeti

Quaresma skora katkı yapar!

Quaresma maç aldırır!

Quaresma oyun sıkışınca faydalı olur!

Şimdi soruyorum:

Bu adam hangi takımda en fazla ne kadar skora katkıda bulunmuş? Bizim Melo(önlibero) bunun kadar atıyor zaten.

Bu adam hangi maçı almış, Maccabi maçını saymıyorsanız son 5 senedir hangi büyük takımda hangi büyük maçı kazandırmış. Hatta kaç tane normal maç var aldığı acaba?

Bu adam hangi maçta, hangi takımının oyunu sıkışınca oyunu açmış? Eğer öyleyse niye her gittiği kulüpten kovulmuş?

Ezbere övgüler. Halbuk istatis ve adamın kariyer gb GERÇEKLER bu ezberlern tamamını yalanlıyor.

Quaresma büyük br balondur. Net. CL hedefler olan, çeyrek fnal oynamış takım için utanç verici bir transfer hamlesi olur. Hoca'yı birilerinin uyarması gerekiyor. Shaqiri'yi isteyen adam nasıl Quaresma gib saçma sapan adamların peşine düşer anlamış değilim.

Akilci ve mantiga dayali dusunen insanlari dost edinirim.. friend listeme ekliyorum hocam seni.. ellerine saglik helal olsun.:thumbup:

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Q7 ve Nani ikiside gelir olay biter düşündüğünüz seye bakın ya

n9q3f.jpg
[/URL][/IMG]

Son duyumlardan sonra kadromuz bu yönde şekilleniyor. Beni futbol bilmemekle suçlamayın durum şuan bunu gösteriyor.:yenieek:

Marca: Bu sezon transfer bombaları patlatacak takımlar: Monaco, PSG, Galatasaray, Real Madrid, Chelsea, Manchester City​

Q7 ile çok büyük bomba patlattık :sad007:

[video=youtube;xBtkCobYg3w]https://www.youtube.com/watch?v=xBtkCobYg3w[/video]

İyi diyon güzel diyonda şuna baksana ya sanat eseri mübarek :asd:

biliyorum aga bu maçı hatta izlerken hasss... demiştim yeteneğine laf eden yok. Yetenekli olmasa zaten interde barcada işi ne.Fakat iş yetenek de bitmiyor biliyorsun ;)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Quaresma sampiyonlar liginde cosar costurur gibime geliyor

Ynt: Transfer Nöbeti

Q7yi almazsak! adagimdir cevremdeki maddi durumu iyi olmuyan 2 aslanimiza parcali yeni sezon formasi alicam..Ya Allah

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Quaresma skora katkı yapar!

Quaresma maç aldırır!

Quaresma oyun sıkışınca faydalı olur!

Şimdi soruyorum:

Bu adam hangi takımda en fazla ne kadar skora katkıda bulunmuş? Bizim Melo(önlibero) bunun kadar atıyor zaten.

Bu adam hangi maçı almış, Maccabi maçını saymıyorsanız son 5 senedir hangi büyük takımda hangi büyük maçı kazandırmış. Hatta kaç tane normal maç var aldığı acaba?

Bu adam hangi maçta, hangi takımının oyunu sıkışınca oyunu açmış? Eğer öyleyse niye her gittiği kulüpten kovulmuş?

Ezbere övgüler. Halbuk istatis ve adamın kariyer gb GERÇEKLER bu ezberlern tamamını yalanlıyor.

Quaresma büyük br balondur. Net. CL hedefler olan, çeyrek fnal oynamış takım için utanç verici bir transfer hamlesi olur. Hoca'yı birilerinin uyarması gerekiyor. Shaqiri'yi isteyen adam nasıl Quaresma gib saçma sapan adamların peşine düşer anlamış değilim.

O ye men o yee. On numara yazı ollmuş anlatmaya çalıştıklarımın hepsini yazmışsın.:ayatollah:

biliyorum aga bu maçı hatta izlerken hasss... demiştim yeteneğine laf eden yok. Yetenekli olmasa zaten interde barcada işi ne.Fakat iş yetenek de bitmiyor biliyorsun ;)

Haklısın bişey demiyorum ben sadece kadro derinliği için alınmasına karşı değilim ama 11 için düşünülüyosa kesinlikle saçmalık olur :yenieek:

Kuarejma Kuarejma olee oleee oleeeee:f50:

Ya şu futbol bilgisini geliştirerek konuşsak mesela neyi görmediniz ??

Sporting Lisbonda 2001-2002 Şampiyonluğu takımın C. Ronaldoyla beraber en iyi 2 oyuncusundan biri ve Barcelonaya transfer oldu.

Portoda 2005 , 2006, 2007 yıllarında 3 sene arka arkaya şampiyonluk Kupa, süper kupa, Dünya kulüpler şampiyonası sahipliği . Yani takım şampiyon olmuş derseniz 2005,2006,2007 Portekiz Liginin en değerli oyuncusu seçildi. Ne demek hiçbir takıma yararı olmadı.

Quaresma 3 yıl Porto üstüste şampiyon olurken 3 sene Ligin en iyi oyuncusu seçildi.

Quaresma ilk çıktığında yetenek bakımından Cristiana Ronaldo ile kıyaslandı hep. Sonuçta Portekiz dışında tutunamadı ama şunu unutmamak gerekirki F.Terim faktörü var. F.Terim kimleri oynatmadıki.

Beşiktaş macerasına bakarsak Karaktersizlik yüzünden değil adam son senesinde zorla sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği için o şekilde ayrıldı. O Beşiktaşta kaç sene kalınır ki;

Beşiktaş Nihat Kahveciyi aynı şekilde yolladı

Quaresmayıda aynı şekilde yolladı

Şimdide Fernandese aynı şeyi yapıyorlar. Beşiktaş taraftarla bilerek futbolcunun arasını soğutmak için bugün Fernandese yapılanları Quaresmaya Nihata falan yaptı...

Quaresma Sneijderden yararlı olur. Dikine adam eksiltir. Şut çeker orta yapar. Drogbanın yanına aranılan adamdır. Bu adama Barcelona chelsea inter milyon dolarlar döktü sen bedava alma şansın varken istemeyeceksin yokya?

Quaresma ile Sneijder'i karşılaştırman dısında katılırım...Sneijder öldürücü paslar çıkaran 10 numara,Quaresma adam eksilten kanat oyuncusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt