Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Albayrak, Adnan Öztürk gibi isimlerin olmayacağı söyleniyor yeni listede.

Sedat Doğan, Emir Sarıgül ve Ali Dürüst'ün kalacaklarına kesin gözüyle bakılıyor.

1. Ünal Aysal kurumsallasmaya karsi olan gelenekci yöneticilerle yollarini ayiracak

2. Yönetime ayni düsüncede olan isimleri ekleyecek.

3. 3 sene daha kazanacak.

4. Terim ile de sözlesme yenileyecek

umarim böyle olur ki öyle olacaginida tahmin ediyorum. karsisina da kimse cikmaz ve cikamazda. ezer gecer secimde :)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Acaba unal aysala rakip cikicak mi ?

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

çıksa neye yarar. ünal aysal süpürür götürür. formalite bi seçim amaç yönetim listesini yenilemek. inşallah haldun baba da girer yönetime

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Acaba unal aysala rakip cikicak mi ?

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Cikarsa ciksin. Bu durumda kimse Ünal Aysal´i deviremez. Mümkün degil.

Adnan Polat´a camianin cogunlugu karsiyken, taraftar memnun diye bi daha secilmisti mesela.

Asla göze alamazlar böyle birseyi. Yakariz genel kurulunu valla.

olmasına olur da abdurrahim albayrakın açıklaması var bu sene çok yoruldum falan filan diye

yönetimde olmasın bencede. idari menajer gibi görevli olsun.. :ayatollah: yönetim işi zor.. en iyi yaptığı şeyi yapmalı takımın yanında olmalı sadece...

bu ftw e güveniyormusunuz? :Z18:

1-2 gün önce Fatih Terim Q7 i veto etti diyen kisi

bugün ise Q7 i son dakika veren kisidir 3+1 güya..

yersen

Bana tepki gösteren renktaşlarım çıkabilir ama ben Quaresma'yı Nani'den daha çok istiyorum.Eğer Burak gitseydi ve kanatlı bir sisteme geçseydik Nani'de her şartı zorlamalıyız derdik belli ki bu sezon tutmuş bir 4-4-2'de devam ediyorsak seneye de 4-3-1-2 ile gitmeyi düşünüyoruz ve bu neticedeki kadro planlamasında bonservissiz bir Quaresma'yı almak mantıklı ve tutarsa en iyi transferimiz olur tutmazsa da büyük bir kaybımız olmaz.Quaresma Beşiktaş'ta başarısız değildi zaman zaman istikrarsızdı o kadar ve Quaresma'ya Ronaldo'dan daha iyi dedikleri günler aklımda ve Quaresma'nın potansiyeli Nani'den daha yüksek ve daha iyi bir doğal yeteneğe sahip bence ve Fatih Hoca oyuncuları potansiyellerine ulaştırabilen bir hoca.Bugün Melo'nun açıklaması çok güzel Fatih Terim sayesinde çok çalışıyoruz.Quaresma'nın son şans olarak Fatih Hoca ve Piri'yle çalışma ihtimali kendisi için çok büyük şans.

1. Ünal Aysal kurumsallasmaya karsi olan gelenekci yöneticilerle yollarini ayiracak

2. Yönetime ayni düsüncede olan isimleri ekleyecek.

3. 3 sene daha kazanacak.

4. Terim ile de sözlesme yenileyecek

Çok kötü oldu bu iş..

Adnan Öztürk Galatasarayın şahinidir geçen sene Beşiktaş stadı isterken nerdeyse tek başına direnmişti. Yönetimde kalmasını isterdim.

A.Albayrak futbolcuların ve teknik heyetin herşeyiydi. Futbolcuları gece 2 de sorunları için arayabildiği abisiydi. Gizli kahramanlardandı.Anadolu kulüpleri ve iktidarla görüşmelerin kilit ismiydi. Galatasaradan başka hesabı olmayan değerli bir kişiydi.

Fatih Terim Albayrakın gitmesine ne tepki verecek ?

Çok kötü oldu bu iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt