Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chiellini_2.jpg

alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

bu oyuncu gelse varya :D ne güzel olur ya ama imkansız da imkansız

Ali Dürüst yeni yönetimde yer almazsa, Fatih Terim bu duruma çok bozulur gibime geliyor

Ali Dürüst yeni yönetimde yer almazsa, Fatih Terim bu duruma çok bozulur gibime geliyor

Bende ondan korkuyorum. Ayrilacak olan isimlerin neredeyse hepsi Terim´in adamlari ve bu benim hic hosuma gitmedi.

Biz ufak tefek degisiklik olacak sandik. Bu ne yahu? Umarim öyle bir sacmalik olmaz, cünkü Terim´in....Neyse. Söylemek bile istemiyorum.

Taraftar bunu kabul etmez. Ünal Aysal olsa da kabul etmeyiz.

bence renktaş tüm transferlerden daha önemli olan kişi Chedjou

bizim en önemli problemimiz defanstan top çıkartamıyoruz, Chedjouda bunun için alıyolar muhtemelen çünkü defanstan çok rahat top çıkartıyor bi orta saha oyuncusu kadar teknik yaratıcı adam

muslera eboue chedjou,sol bek,melo,sneijder ,drogba 7 yabancı yapar bu kadrodanda kesilecek oyuncu yok,kontenjan büyük sorun serdar taşçı yada ömer toprak düşünülebilir

[video=youtube;oHjxnetRT0Q]https://www.youtube.com/watch?v=oHjxnetRT0Q[/video]

Ynt: Transfer Nöbeti

Bende ondan korkuyorum. Ayrilacak olan isimlerin neredeyse hepsi Terim´in adamlari ve bu benim hic hosuma gitmedi.

Biz ufak tefek degisiklik olacak sandik. Bu ne yahu? Umarim öyle bir sacmalik olmaz, cünkü Terim´in....Neyse. Söylemek bile istemiyorum.

Taraftar bunu kabul etmez. Ünal Aysal olsa da kabul etmeyiz.

Simdi Ünal aysal kurumsallasmak icin adimllar atiyor. Takimi buyutmek adina ama buna karsi cikan kim olursa tabiki yonetimde olmuycaktir..Fatih hocaninda bunu olgunlukla karsilamasi gerekiyor.

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Yalnız bu arada herkes bu isimleri Ünal Aysal göndermek istiyor gibi konuşuluyor,belki de bu kişiler birleşip aynı anda yorulduk ayrılmak istiyoruz dediler başkana..Bu da olabilir..Ünal başkan da kongre kararı almış olabilir..

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun1 dk

ÖNEMLİ: Az önce Sayın Ali Dürüst'e yeni yönetimde olacak mısınız diye sordum? Şuan belli değil dedi. Sesi sıkıntılı, üzgün gibiydi...

Basından takip ettiğim kadarıyla , Fatih Terim'in en yakın adamı Ali Dürüst'ü. Yine olaylar olaylar görmeyiz umarım.

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun1 dk

ÖNEMLİ: Az önce Sayın Ali Dürüst'e yeni yönetimde olacak mısınız diye sordum? Şuan belli değil dedi. Sesi sıkıntılı, üzgün gibiydi...

Basından takip ettiğim kadarıyla , Fatih Terim'in en yakın adamı Ali Dürüst'ü. Yine olaylar olaylar görmeyiz umarım.

Ali Dürüst olmazsa kesin görürüz çünkü Ünal Aysal ilk geldiğinde Fatih Terimi Galatasarayın baına geçmesi için ikna edende Ali Dürüst'tü ikisi resmen kankanında ötesinde kişiler

-------------------------------Eray İşçan-----------------------------------

Şener Özbayraklı-------Serdar Aziz---Danny Nonkue---------------Hakan Balta

---------------------------Hamit Altıntop------------------------------------

-----------------------------Emre Çolak-------------------------------------

------------Kazım------------------------------------Amrabat---------------

----------------------Umut Bulut---Necati Ateş------------------------------

Yedekler ; Ufuk - M. Batdal - Mertan Caner - Serdar Gürler - Sabri - Ujfalusi - Sadık

Yedek kadromuz :cool: Ekşına bak ekşına :D

ya hala nani için fener devrede die haberler çıkmadı :D

ezikler neyi bekliyolar hala anlamadım her ilgilendiğimiz futbolcuya salça oluyolardı sanırım ismi onlara 5 beden büyük geldi yada naninin fener kim demesinden korkuyolar :D

Alper ne zaman açıklancak acaba resmen şu transfer bitsinde sırada chedjou var :lol::lol:

ya hala nani için fener devrede die haberler çıkmadı :D

ezikler neyi bekliyolar hala anlamadım her ilgilendiğimiz futbolcuya salça oluyolardı sanırım ismi onlara 5 beden büyük geldi yada naninin fener kim demesinden korkuyolar :D

Korkudan bisey demiyorlar yoksa Nani gidip ''Fenerbahce kim ? Galatasaray'da mi oynuyor ?'' diyecek:trollface::lol:

-------------------------------Eray İşçan-----------------------------------

Şener Özbayraklı-------Serdar Aziz---Danny Nonkue---------------Hakan Balta

---------------------------Hamit Altıntop------------------------------------

-----------------------------Emre Çolak-------------------------------------

------------Kazım------------------------------------Amrabat---------------

----------------------Umut Bulut---Necati Ateş------------------------------

Yedekler ; Ufuk - M. Batdal - Mertan Caner - Serdar Gürler - Sabri - Ujfalusi - Sadık

Yedek kadromuz :cool: Ekşına bak ekşına :D

Ouvvv müthiş bu kadro bile ilk 2ye girer rahat :lol::lol::lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt