Nihat Berk
Parçalı Üye
- 23 Mayıs 2011
- 2.791
- 106
- 1.023
Cevap: Transfer Nöbeti
bu oyuncu gelse varya
ne güzel olur ya ama imkansız da imkansız
![]()
alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
bu oyuncu gelse varya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Ali Dürüst yeni yönetimde yer almazsa, Fatih Terim bu duruma çok bozulur gibime geliyor
bence renktaş tüm transferlerden daha önemli olan kişi Chedjou
bizim en önemli problemimiz defanstan top çıkartamıyoruz, Chedjouda bunun için alıyolar muhtemelen çünkü defanstan çok rahat top çıkartıyor bi orta saha oyuncusu kadar teknik yaratıcı adam
muslera eboue chedjou,sol bek,melo,sneijder ,drogba 7 yabancı yapar bu kadrodanda kesilecek oyuncu yok,kontenjan büyük sorun serdar taşçı yada ömer toprak düşünülebilir
Bende ondan korkuyorum. Ayrilacak olan isimlerin neredeyse hepsi Terim´in adamlari ve bu benim hic hosuma gitmedi.
Biz ufak tefek degisiklik olacak sandik. Bu ne yahu? Umarim öyle bir sacmalik olmaz, cünkü Terim´in....Neyse. Söylemek bile istemiyorum.
Taraftar bunu kabul etmez. Ünal Aysal olsa da kabul etmeyiz.
Melo yu unut renktaş sen
Meloyu almazsak şampiyonlar liginide unuturuz, yerine Gökhan inler alınacaksa unutalım ama Alper Selçuk oynayacaksa kanser oluruz şampiyonlar liginde
Ona göre sistem yaparsın niye unutalım ki?
Ertan Süzgün @ertansuzgun1 dk
ÖNEMLİ: Az önce Sayın Ali Dürüst'e yeni yönetimde olacak mısınız diye sordum? Şuan belli değil dedi. Sesi sıkıntılı, üzgün gibiydi...
Basından takip ettiğim kadarıyla , Fatih Terim'in en yakın adamı Ali Dürüst'ü. Yine olaylar olaylar görmeyiz umarım.
ya hala nani için fener devrede die haberler çıkmadı
ezikler neyi bekliyolar hala anlamadım her ilgilendiğimiz futbolcuya salça oluyolardı sanırım ismi onlara 5 beden büyük geldi yada naninin fener kim demesinden korkuyolar![]()
-------------------------------Eray İşçan-----------------------------------
Şener Özbayraklı-------Serdar Aziz---Danny Nonkue---------------Hakan Balta
---------------------------Hamit Altıntop------------------------------------
-----------------------------Emre Çolak-------------------------------------
------------Kazım------------------------------------Amrabat---------------
----------------------Umut Bulut---Necati Ateş------------------------------
Yedekler ; Ufuk - M. Batdal - Mertan Caner - Serdar Gürler - Sabri - Ujfalusi - Sadık
Yedek kadromuz :cool: Ekşına bak ekşına![]()