Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Su NANİ transferinede fener karısırsa ALENEN FACEDEN TWİTTİRDEN BANLANACAGIMIDA BİLSEM BURADAN..... ***** OYLE BİR SOVECEMKİ FENERE TA KULAKLARINA KADAR GİDECEK ******

ilk duyduğunda zor diyor insan ama başkan naniyle ilgili geçen sene maddi imkansızlıklar nedeniyle olmadığını söylemişti sezon içinde çalışmalar yapıldı demek ki

Olabilir valla bizim yönetim seçim kararı alabilecek kadar rahatsa demek ki bu transfer işlerini büyük ölçüde hallettiler diye düşünüyorum bende..Bakalım hayırlısı, inşallah gelir cidden heyecan yaptım :D

SEREF AYDIN NERDE???????????????????????????????????????? :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Nani gelsin bütün fenerlileri evlerinden aldırır çırılçıplak soydurur taksimde koşturturum.. :)

Benim kisisel görüsüm:

Bana göre Nani'ye gerek yok.

Hamit+Amrabat Kanatlari gayet yeterli.

Ayrica Nani defansa pek yardim etmiyor. Hem Hamit, hem Amrabat sadece ofans'da etkili degilier, ikisi geriye cok geliyor, defansa cok yardim ediyorlar.

saka saka, vurmayin lan :D :asd:

nb3u6.jpg

Hayırlı olsun camiamıza :ayatollah:

Sen gelme :asd:

Beyler 2 gün sonra da Mou bombası patlar mı? :lol:

Transfer sezonunda 2 tane sülük takım var, herkesin ilgilendiği oyuncuya yazılan;

Tottenham ve Fenerbahçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt